Alle installateurs zonnepanelen in NL

Hieronder vind je een overzicht van de meest bekende zonnepanelen installateurs van Nederland!

Geen berichten gevonden.

Energea Solutions

‘Jouw partner in energie’ levert hernieuwbare energie aan hoge kwaliteit. Ze werken enkel en alleen met topmerken. Ze leverden al meer dan 25.000 zonnepanelen.

IQ solar

IQ Solar is een vrij jong bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast plaatsen ze ook thuisbatterijen en laadpalen. Ze willen graag heel belangrijk zijn in de shift naar duurzame energie.

Energy King

Energyking is een installateur van zonnepanelen, airco, warmtepompen, thuisbatterijen, laadpalen en ventilatiesystemen. Met hun talrijke ervaring van meer dan 10 jaar zijn ze de koning van energie.

Solarroof

Kwalitatieve diensten met een uitstekende serivce: dat is waar Solarroof voor staat. Ze hebben al 13 jaar ervaring in het vak en bieden naast zonnepanelen ook omvormers, thuisbatterijen en laadpalen aan.

Solarit

Dit bedrijf installeert zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. Ook zijn ze gespecialiseerd in hybride omvormers en thuisbatterijen. Solarit heeft zich specifiek toegelicht op één type zonnepanelen. Ze verkopen, installeren en repareren alleen nog maar monokristallijne zonnepanelen.

Wat zijn de exacte kosten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij specialisten in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze offerte service is gratis en vrijblijvend.

Zonnepanelenverkoop in Nederland krabbelt naar niveau van 2022

Na een periode van regen lijkt de zon weer te schijnen voor de zonnepanelenmarkt in Nederland. Recent vrijgegeven marktdata …

Salderingsregeling blijft in leven!

Het demissionaire kabinet zal de salderingsregeling voor zonnepanelen niet afbouwen, dankzij de tegenstem van GroenLinks-PvdA …

Wetsvoorstel salderen zonnepanelen eerste kamer

Wil je meer weten over de Salderingsregeling en wat er op het spel staat? Lees verder om alles te ontdekken over dit belangrijke …