Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatst bewerkt op: 11 jan 2024

Beheer je een website die uitgebreide informatie verstrekt over zonnepanelen en wil je makkelijk extra geld verdienen zonder veel moeite te doen? Dan ben je hier op de juiste pagina!

Uitbetalingen tot wel 60 euro !

Zonnepanelen zijn zeer gewild deze tijd omdat heel Nederland bezig is met het verduurzamen van de woningen. Je bent niet alleen een voorbeeld maar je vermindert je kosten en je huis zal uiteindelijk aantrekkelijker worden mocht je deze willen verkopen..

Meld je hier aan en krijg 50% van de omzet!!

Wat zijn affiliates?

Affiliates zijn voor ons: websites die het aanmeld formulier van offertes op hun informatieve website van zonnepanelen plaatsen. De website die dit plaatst zal daarvoor een vergoeding krijgen per goedgekeurde lead. Wij zorgen voor een win-win situatie tussen de partijen.

Wat kost het en wat krijg ik?

Het kost jou 5 minuten op het formulier op de site te plaatsen en verder kost het jou niets! Wanneer iemand het formulier op jou website invult wordt dat doorgestuurd naar ons. Wij zoeken een aantal bedrijven voor de klant. Als de lead goedgekeurd wordt ontvang je je vergoeding. Wat verdien je dan precies? Je krijgt 50% van de omzet die wij uit die lead halen met een maximum. In het geval van zonnepanelen ligt het gemiddelde uitbetalingsprijs in de leadmarkt rond de €15 per lead. Bij ons kan dat dus stukken hoger uitvallen. Samen delen, samen vermenigvuldigen.

Wat zijn de voordelen?

Nadat je affiliate bent geworden hoef je eigenlijk niks meer te doen. Het enige is dat je het aanmeldformulier op je website moet plaatsen, dit kost zo’n 5 minuten in totaal!

Een goedgekeurde lead

Op het moment dat een lead is goedgekeurd ontvang jij je vergoeding. Maar wanneer is een lead eigenlijk goedgekeurd? Wanneer wij én de aangewezen zonnepanelen bedrijven contact kunnen krijgen met de klant is de lead goedgekeurd. Het gaat dus wel om mensen met serieuze interesse. Wanneer de lead niet bereikbaar is wordt deze afgekeurd, op dat moment telt deze lead niet als goedgekeurde lead.

Waarom affiliate worden bij ons?

  • Je krijgt je eigen inlogpanel
  • Je kan alles bekijken, het is allemaal inzichtelijk
  • Je krijgt een leuke vergoeding en je wordt op tijd uitbetaald
  • Wij zijn een kleine organisatie waarbij je snelle reacties kan verwachten op je vragen. Je bent niet een van de vele in de organisatie maar we nemen de tijd voor je
  • Het i-frame plaatsen is heel simpel en kan binnen enkele minuten geplaatst worden
  • We zorgen voor een win-win situatie voor beide partijen

Affiliate worden zonnepanelen leads

Hoe kan je je aanmelden?

Wanneer je affiliate wilt worden voor zonnepanelen. Kan je een mailtje sturen naar info( @ )offerteadviseur.nl met jou gegevens en daarna wordt er door ons contact met je opgenomen.

Meerdere categorieën

Ben je benieuwd naar andere categorieën omdat je een website hebt met een andere categorie of meerdere websites hebt met verschillende categorieën? Mocht de categorie er niet tussen staan terwijl je wel affiliate wilt worden kun je altijd een mailtje sturen naar info@offerteadviseur.nl . Geef dan aan welke categorie jij beheert en dan kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Gratis tot 4 offertes van erkende installateurs?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws