SolarPartners

Er zijn landelijke en regionale installateurs van zonnepanelen en voor beide situaties is wat te zeggen. Bij landelijke installateurs krijg je zekerheid, kennis en een goede reputatie. Bij regionale installateurs krijg je vaak snelle service, een persoonlijke aanpak en een kennis van de regio die zeer behulpzaam kan zijn. Een voorbeeld van een regionale installateur van zonnepanelen is SolarPartners, gevestigd in Bussum. Zij leveren kwalitatieve zonnesystemen in het gebied tussen Utrecht en Amsterdam.

Administratieve gegevens SolarPartners

De onderstaande informatie geeft je alvast een idee van de diensten en mogelijkheden die je bij SolarPartners kunt verwachten.

SolarPartners

Adresgegevens SolarPartners

Sint Vitusstraat 17

1404HR Bussum

Telefoonnummer 35 877 8700
E-mail adres contact@solarpartners.nl
Website https://solarpartners.nl/
Werkgebied Bussum, Naarden, Hilversum, Weesp, Huizen, Muiden, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Wanneer opgericht 2011
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van SunPower, Winaico en LG, glas-glas zonnepanelen, rode zonnepanelen
Extra diensten die worden aangeboden Gratis dakcheck

Offerteprijs is eindprijs

Ook zakelijke zonnepanelen

Garantieregeling 25 jaar productgarantie op SunPower en LG zonnepanelen

15 jaar productgarantie op Winaico zonnepanelen

25 jaar vermogensgarantie

Certificeringen Zonnekeur

VCA

KvINL

Sterkin Erkend

Holland Solar

De voordelen van SolarPartners

Als je denkt dat SolarPartners de installateur is voor jouw zonnepanelen, dan kun je bij hen van de volgende voordelen profiteren.

  • SolarPartners levert goede garantieregelingen en producten van uitstekende kwaliteit.
  • SolarPartners garandeert dat je nooit meer betaalt dan wat je op de offerte voorgesteld hebt gekregen.
  • SolarPartners voert een gratis dakcheck uit.
  • Ook zakelijke ondernemers kunnen bij SolarPartners zonnepanelen bestellen.
  • Je kunt ook rode zonnepanelen nemen bij SolarPartners, zodat deze minder goed opvallen op je pannendak.

Een regionale installateur

SolarPartners is een installateur die actief is in de omgeving van het Gooi, Amsterdam, Utrecht en Almere. Dat betekent dat ze niet landelijk leveren en daar zijn een aantal voordelen aan verbonden. Zo zal je nooit ver hoeven rijden om met een medewerker te spreken of om een afspraak met SolarPartners op te volgen. Ook zullen ze weinig of geen voorrijkosten in rekening brengen. Hebben je panelen na de installatie een probleem dat gerepareerd moet worden, dan is SolarPartners altijd in de buurt om dit te doen.

Wat onderscheidt SolarPartners van de rest?

Helaas lijkt wat SolarPartners aangeeft over dat de offerteprijs de eindprijs is, helaas is dit in de echte wereld maar al te vaak niet het geval. Het grote voordeel van SolarPartners is dat ze doen wat ze zeggen en als ze een offerte maken dan is deze dus ook correct en alomvattend. Daarnaast doen ze hetzelfde voor zakelijke- en particuliere klanten en voeren ze altijd een gratis dakcheck uit, ongeacht de omvang van je dak of de situatie bij je thuis. Bij SolarPartners kun je dus uitgaan dat wat ze beloven ook echt gebeurt.

Welke soort panelen verkoopt SolarPartners?

De zonnepanelen die SolarPartners verkoopt zijn van hoge kwaliteit. Dat zie je aan de beter dan gemiddelde garantieregelingen.

  • SunPower zonnepanelen: SunPower wordt samen met LG gezien als de fabrikant van de meest kwalitatieve zonnepanelen van dit moment. Zij garanderen bijvoorbeeld dat je na 25 jaar nog 92 vermogen over hebt. Je kunt van een installatie van zonnepanelen van SunPower een hele lange levensduur verwachten.
  • Winaico zonnepanelen: de zonnepanelen van Winaico zijn duidelijk te herkennen om hun mooie strakke en moderne uitvoering. Daardoor misstaan ze nooit en zijn ze veel minder opvallend op je dak.
  • LG: samen met SunPower zijn de zonnepanelen van LG van de hoogst mogelijke kwaliteit. De vermogens van de zonnepanelen zijn hoog en de panelen zien er ook erg mooi uit. Daarmee zijn ze ideaal voor gebruik op kleinere daken. De garantieregelingen van LG zijn ook ver boven gemiddeld.

De garantievoorwaarden bij SolarPartners

Omdat SolarPartners een installateur is van kwalitatief hoogstaande zonnepanelen, zijn de garantieregelingen die je bij ze krijgt ook erg goed. Dit zijn de regelingen van de fabrikanten van de zonnepanelen en deze geven aan dat je te maken hebt met echte kwaliteit. De 25 jaar productgarantie van LG en SolarPower geven je een garantie die nagenoeg de gehele levensduur van je installatie geldig zal zijn. De 15 jaar productgarantie van Winaico zonnepanelen is ook langer dan gemiddeld en aangezien deze zonnepanelen een erg mooie uitstraling hebben is dit ook zeker geen slechte keuze. De prijzen voor de zonnepanelen van SolarPartners vraag je het beste direct bij hen op en krijg je nadat de dakcheck is uitgevoerd en de offerte is opgemaakt.

Vergelijk offertes

Ben jij geïnteresseerd in zonnepanelen, maar weet je niet hoe je het proces in gang moet zetten? Begin dan met het opvragen van offertes via onze vergelijkingstool. Gebruik van deze tool is gratis en vrijblijvend en je bereikt er meerdere installateurs tegelijkertijd mee. De offertes die je ontvangt kun je vervolgens met elkaar vergelijken of toevoegen aan de informatie die je al hebt. Zo vind je ongetwijfeld de beste deal voor jouw zonnepanelen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.