Zonvoornop

Bij het kiezen voor een installateur voor je zonnepanelen kun je besluiten het groot- of juist klein aan te pakken. Er zijn grote landelijke installateurs en er zijn kleine regionale bedrijven. Voor beide opties zijn voor- en nadelen te bedenken en soms krijg je bij regionale installateurs een eerlijkere, snellere en persoonlijkere service. Eén van de installateurs die in de omgeving Amersfoort werkzaam is, is Zonvoornop. Dit bedrijf heeft het haar doelstelling gemaakt zonne-energie beschikbaar te maken voor iedereen.

Administratieve gegevens Zonvoornop

Voordat we verder ingaan op de diensten en producten die Zonvoornop jou kan bieden, vind je in deze handige tabel alvast een samenvatting van contact- en basisgegevens van dit bedrijf.

Zonvoornop

Adresgegevens Zonvoornop

Koninginnelaan 101

3762DC Soest

Telefoonnummer 06 405 62 119
E-mail adres info@zonvoornop.nl
Website https://www.zonvoornop.nl
Werkgebied Amersfoort en omstreken
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van JSPV

Hosola omvormer en power optimizers

Extra diensten die worden aangeboden Monitoring op afstand na plaatsing

Gebruik van app

Rechtstreekse inkoop dus lagere prijzen

3 duidelijke pakketten, vooraf samengesteld

Prijzen inclusief installatie

Garantieregeling 25 jaar op zonnepanelen

10 jaar op omvormer

25 jaar op power optimizers

De voordelen van Zonvoornop

Zonvoornop is opgezet door een jong gezin die eerst zonnepanelen bij zichzelf, toen bij vrienden en daarna in de hele regio ging plaatsen. In zee gaan met deze installateur levert je de volgende voordelen op.

  • Zonvoornop is een klein bedrijf met regionale kennis en contacten.
  • Zonvoornop hanteert lage prijzen omdat de zonnepanelen rechtstreeks bij de fabrikant worden ingekocht. Er is geen sprake van een tussenpartij.
  • De JSPV zonnepanelen die Zonvoornop verkoopt zijn van goede kwaliteit en hebben alle belangrijke keurmerken.
  • Bij Zonvoornop krijg je goede garantieregelingen.
  • Zonvoornop monitort je zonnepanelen 15 jaar lang op afstand. Ze kunnen zo direct aan de bel trekken bij een storing.
  • Je krijgt bij Zonvoornop gratis advies, een gratis rendementsberekening en een gratis kennismakingsgesprek.

Een regionale installateur

Zonvoornop is een kleine en regionale installateur en dat brengt in deze branche bepaalde voordelen met zich mee. Zo zal Zonvoornop ongetwijfeld handige contacten hebben opgedaan in de regio en kunnen ze daardoor vaak sneller oplossingen bieden. Bij defecten word je direct geholpen, omdat er geen sprake is van lange reistijden. Dat betekent ook dat de voorrijkosten laag blijven. Maar het belangrijkste voordeel is dat Zonvoornop je exact kan adviseren over het mogelijke rendement dat je met jouw installatie kunt behalen. Ze hebben alle kennis omtrent zoninvalshoek, regionale zonne-uren en de zonnesterkte van het gebied bij de hand en zullen daarmee een nauwkeurige inschatting kunnen maken van wat er met jouw dak mogelijk zal zijn.

Wat onderscheidt Zonvoornop van de rest?

Zonvoornop is niet voor iedereen beschikbaar en levert alleen diensten in Amersfoort en omstreken. Hier onderscheiden ze zich op verschillende manieren van de concurrentie.

  • Zonvoornop geeft de prijzen van de zonnepanelen op de website weer, inclusief plaatsing en je kunt deze uitrekenen met een handige rekenhulp. Bij de meeste installateurs moet je een offerte opvragen om deze te kunnen achterhalen.
  • Zonvoornop is een klein bedrijf dat is opgericht door een jong gezin. Je kunt dus een frisse aanpak verachten en een persoonlijke behandeling. Je kunt ze ook direct bellen via een mobiel nummer, in plaats van dat je met een klantenservice te maken krijgt.
  • Zonvoornop zal je zonnepanelen 15 jaar lang monitoren, zodat ze je voor kunnen zijn als er een storing ontstaat.

De specialismen van Zonvoornop

Zonvoornop is niet ontstaan uit commerciële redenen. Het is ontstaan uit een vriendendienst en een duidelijke behoefte aan installateurs van zonnepanelen in die regio. Daarom is Zonvoornop gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen van JSPV en doen ze er verder niets anders bij. Dat is ook niet nodig, want ze doen waar ze goed in zijn.

Welke soort panelen verkoopt Zonvoornop

Zonvoornop verkoopt enkel installaties van JSPV panelen en dit is een fabrikant uit Zuid Korea. Deze fabrikant van zonnepanelen is al meer dan 10 jaar actief in deze branche en levert kwalitatieve panelen voor een goede prijs. De panelen die je bij Zonvoornop koopt hebben een vermogen van 250 Wp. De kwaliteit van de zonnepanelen wordt gewaarborgd door de vele keurmerken die ze mogen voeren. Bij Zonvoornop kun je deze panelen aanschaffen en meestal binnen 1 dag laten plaatsen. Via de rekentool kun je al exact uitrekenen hoeveel dit je gaat kosten.

De garantievoorwaarden bij Zonvoornop

Bij Zonvoornop krijg je 25 jaar garantie op de zonnepanelen, 10 jaar op de omvormer en 25 jaar op de power optimizers. Deze regelingen houden in dat je tijdens de gehele levensduur van je zonnepanelen systeem gebruik kunt maken van de garantieregelingen. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen is 25 jaar en omvormers gaan 10 tot 12 jaar mee voordat ze moeten worden vervangen. Dit zijn dus prima regelingen die beter dan gemiddeld te noemen zijn.

Vergelijk offertes

Zonnepanelen aanschaffen doe je niet zomaar. Er zijn vele installateurs die je allen de beste deal aan willen bieden. Het is dus zaak om tussen al de aanbiedingen het aanbod te vinden dat het beste bij jou past. Vraag daarom nu offertes op met onze vergelijkingstool (je bereikt meerdere installateurs in één keer) en maak een keuze. Je weet dan zeker dat je geen deal over het hoofd hebt kunnen zien.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.