Advisol

Wie zonnepanelen gaat aanschaffen moet daarvoor de beurs behoorlijk open trekken. Advisol is een bedrijf wat vindt dat zonnepanelen voor elke beurs beschikbaar moeten zijn. Men werkt dan ook met panelen die een goede prijs-rendementsverhouding kennen. We keken naar een aantal eigenschappen van dit bedrijf.

Bedrijfsinformatie

Advisol BV

Industriestraat 14

6135 KH Sittard-Geleen

Type panelen: Monokristallijn panelen en polykristallijn panelen.

www.advisol.nl

Voordelen van Advisol

Advisol is een leverancier die jou meerdere voordelen biedt.

 • No Nonsense mentaliteit. Men biedt jou een installatie voor een zeer aantrekkelijke prijs.
 • Snelle terugverdientijd. Doordat de installatie niet teveel kost is hij binnen een nette termijn weer terugverdient.
 • Volledig advies. Men geeft niet alleen advies over de panelen zelf maar ook over projecten waarbij jij kan instappen. Zo hoef je zelf minder te regelen en mag je vertrouwen op hun expertise.
 • Zonnepanelen die slim zijn. De zonnepanelen van Advisol kan je van buitenaf uitlezen. Dat wil zeggen dat je het rendement via een mobiel toestel kan volgen.

Het werkgebied van Advisol

Advisol is een bedrijf wat in de regio Limburg werkt. Dat is ook niet zo vreemd, want daar is het bedrijf gevestigd. Wanneer je gebruik wil maken van de diensten van een leverancier van zonnepanelen kies je het beste voor een bedrijf wat in jouw eigen omgeving gevestigd is. Op die manier weet je namelijk zeker dat men je snel van dienst kan zijn bij een scan van je huis. Ook bij de levering van de panelen en een afterservice staat men je snel bij. Verder weet men bij Advisol alles over lokale subsidieregelingen. Redenen te over om voor hun service te kiezen.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

Advisol is een expert op het gebied van zonnepanelen. Daarnaast weet men ook heel goed hoe er van oude dakbedekking een zonnedak kan worden gemaakt. Men heeft meerdere dakbedekking deskundigen in huis die deze diensten leveren. Bij Advisol kan men verder een perfect advies geven over zonnepanelen die je nodig hebt voor jouw huis of bedrijf. Men staat je bij het hele traject bij, van de scan van jouw dak tot het aanmelden van jouw installatie zonnepanelen bij het energiebedrijf. Zo word je compleet ontzorgd.

De specialismen van Advisol

Men heeft meerdere specialismen onder één dak. De focus ligt bij dit bedrijf op zonnepanelen maar ook op de omvormers die eraan te pas komen. Wanneer er een accu nodig is om de energie op te slaan wil men ook meedenken over een passende oplossing.

Het soort panelen wat men verkoopt

Advisol verkoopt panelen die een wat lagere prijsklasse hebben. Denk daarbij aan de volgende soorten:

 • Goedkope zonnepanelen met een hoger rendement die uit China komen. Het gaat dan om monokristallijn panelen.
 • Zonnepanelen uit het middensegment die een rendement tot 250 Wp hebben. Het gaat dan om polykristallijn panelen.

De garantievoorwaarden die men hanteert

Advisol is een leverancier die zonnepanelen levert die men bij jou installeert. Er worden ook ‘zon het zelf’ sets verkocht. Men hanteert de volgende garantie voorwaarden

 • Een volledige garantie bij professionele installatie. Ga je zelf een set aansluiten dan wil het rendement in de praktijk nogal eens tegenvallen. Men biedt dan ook alleen een garantie op het volledige rendement bij een set die door een gecertificeerde installateur is aangesloten.
 • Een volledig rendement bij schoonmaak. Zonnepanelen moeten professioneel worden schoongemaakt voor een optimaal rendement. Wanneer het rendement terug loopt moet je kunnen aantonen dat de installatie professioneel is schoongemaakt.
 • Een garantie bij onderhoud. Zonnepanelen moeten professioneel worden onderhouden om het hoge rendement en de veiligheid te waarborgen. Wanneer de installatie professioneel is onderhouden heb je de volledige garantie op deze punten. Je kan het onderhoud bij Advisol onderbrengen.

Werken bij Advisol

Advisol is een bedrijf wat werkt met installaties die professioneel worden geplaatst en met installaties die door de klant zelf worden geplaatst. Men neemt dan ook gecertificeerde installateurs in dienst maar daarnaast heeft men ook een buitendienst. Je bent in dat geval het visitekaartje van het bedrijf naar de klanten toe. De opleiding voor beide functies kan op de werkvloer plaatsvinden.

Offertes vergelijken

Je komt tot de laagste prijs door eerst offertes te vergelijken. Dat doe je met de onderstaande button. Op die manier bespaar je gelijk tot wel 20 procent. Je vergelijkt de offertes op deze punten:

 • Kosten van het materiaal. Denk daarbij aan het materiaal voor de zonnepanelen en de omvormer maar ook voor het plaatsen ervan.
 • Kosten van het arbeidsloon. Kies alleen voor de diensten van een gecertificeerde installateur voor het beste rendement.
 • Vergelijk alleen de prijzen die inclusief de BTW zijn.
 • Vergelijk de kilometerkosten. Kies dus voor een bedrijf uit je eigen regio.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.