Solunar

Dit bedrijf is failliet.

Het aanschaffen van zonnepanelen zal je veel plezier opleveren. Maar eerst moet je gaan besluiten wie deze zonnepanelen voor je gaat installeren. Er zijn een groot aantal installateurs die allen bepaalde extra voordelen bieden. Het is zaak dat je een installateur uitkiest die bij je past en die samen met jou de beste installatie voor je kan realiseren. Een installateur die veel belang hecht aan kwaliteit en vakmanschap is Solunar, gevestigd in Capelle aan den IJssel.

De administratieve gegevens van Solunar

Hier vind je alvast wat handige en interessante informatie over Solunar als installateur van zonnepanelen.

Solunar

Adresgegevens Solunar B.V.

Eglantierbaan 67-69

2908LV Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer 088 3131 900
E-mail adres info@solunar.nl
Website https://www.solunar.nl/
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van Solarwatt, Trina Solar en AEG, ook glas-glas zonnepanelen
Extra diensten die worden aangeboden Geen aanbetaling

Prestatie monitoring

Onbelaste systemen voor platte daken

Voor elke installatie worden 2 bomen geplant

Onderhoudscontract

Btw teruggaaf service

Hulp bij vinden van financieringsmogelijkheden

Garantieregeling 15 jaar garantie op de installatie

Minimaal 12 jaar productgarantie

Certificeringen QBISnl

De voordelen van Solunar

Solunar is dus zeker een installateur die te overwegen is en als je met hen besluit verder gaan, dan kun je profiteren van de volgende pluspunten.

  • Bij Solunar hoef je geen aanbetaling te doen. Je betaalt het gehele bedrag achteraf, na plaatsing van de zonnepanelen.
  • De zonnepanelen van Solunar zijn van goede kwaliteit en de glas-glas zonnepanelen hebben een zeer lange levensduur.
  • De garantieregeling op de installatie is 15 jaar. Bij de meeste installateurs is dit slechts 2 jaar.
  • Solunar biedt ook andere diensten, zoals het onderhouden van je zonnepanelen, een monitoring service, hulp bij het financieren van je zonnepanelen en het terugvragen van de btw en prestatie monitoring.
  • Voor elke installatie die Solunar plaatst planten ze twee bomen om de CO2 uitstoot tijdens de werkzaamheden te compenseren.

Wat onderscheidt Solunar van de rest?

Solunar is op twee verschillende manieren anders dan de rest van de installateurs van zonnepanelen. Allereerst is er de installatiegarantie van 15 jaar. Dit is een bijzonder lange periode en dekt meestal (de exacte details moet je even bij Solunar opvragen) het gedeelte vanaf de zonnepanelen tot aan de meterkast. Je hebt dan één plek waar je terecht kunt als je problemen hebt op alle onderdelen van je installatie behalve de zonnepanelen. Daar heb je een productgarantie voor. Met deze installatiegarantie geeft Solunar aan dat ze erg veel vertrouwen hebben in het werk dat ze leveren en de materialen die ze gebruiken. Ten tweede is er natuurlijk de twee bomen die geplant worden na elke installatie. Dit is een zeer positief initiatief waarmee ze aangeven veel waarde te hechten aan het verbeteren van het milieu om ons heen.

Welke soort zonnepanelen verkoopt Solunar?

Solunar verkoopt zonnepanelen van drie bekende merken, namelijk Solarwatt, Trina Solar en AEG.

  • Solarwatt: van Solarwatt biedt Solunar glas-folie en glas-glas zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen hebben een 12 jaar productgarantie en een presteren erg goed in de wisselvallige weersomstandigheden in Nederland.
  • Trina Solar: de zonnepanelen van Trina Solar zijn erg populair in Europa en dat komt doordat zij ook een stabiel rendement kunnen leveren in onze weersomstandigheden. De panelen die Solunar aanbiedt zijn glas-glas panelen die een langere levensduur hebben. Je krijgt op deze zonnepanelen 10 jaar productgarantie.
  • AEG: ook AEG levert zonnepanelen en deze staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt 10 jaar productgarantie en een paneel dat rendabel en betrouwbaar is en weinig schommelingen in rendement laat zien.
  • Andere producten: behalve zonnepanelen verkoopt Solunar ook omvormers, optimizers, montagemateriaal, energiebeheersystemen, batterij opslag en batterij omvormers. Je kunt bij hen dus je gehele installatie samenstellen en bestellen en met de kennis van Solunar moet dat geen probleem zijn. Alle producten zijn van goede kwaliteit en hebben een mooie garantieregeling. Daarnaast kun je ook investeren in een batterij waarmee je je eigen energie kunt opslaan en vervolgens gebruiken wanneer je het ook daadwerkelijk nodig hebt.

De garantievoorwaarden bij Solunar

Bij Solunar krijg je net als bij de meeste andere installateurs de product- en vermogensgaranties van de fabrikant. Vermogensgaranties zijn meestal 25 jaar (met een degradatie van maximaal 20 procent) en productgaranties lopen schommelen tussen de 10 en 12 jaar. We hebben al eerder aangegeven dat de installatie garantie van Solunar boven gemiddeld is en dat je daar als klant van hen veel aan zal hebben.

Vergelijk offertes

Solunar biedt een uitstekende installatiegarantie en een andere leverancier biedt je andere voordelen die hen doen uitsteken boven de rest. Daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken en dat kun je alleen als je meerdere opties hebt bekeken. Gebruik daarom onze gratis en vrijblijvende vergelijkingstool om offertes op te vragen voor de installatie die jij voor ogen hebt, zodat je de beste prijs aan kunt wijzen en er zeker van kunt zijn dat je de juiste beslissing maakt.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.