Kieszon

Greenchoice was één van de eerste energieleveranciers in ons land die zich bezig hield met zonnepanelen en het leveren van duurzame energie. Het is dan ook niet voor niets dat het bedrijf Kieszon zich heeft verbonden aan deze leverancier voor de zonnepanelen die men verkoopt aan de consument.

Bedrijfsinformatie

Kieszon

Graafsebaan 135

5248 NL Rosmalen

Type panelen: overwegend grote panelen voor zonnedaken en zonneweides

www.kieszon.nl

Voordelen van kieszon

Kieszon is een bedrijf wat zich helemaal heeft toegelegd op de levering van grote hoeveelheden zonnepanelen en grote zonnepanelen. Bedrijven die de diensten van Kieszon afnemen weten dan ok zeker dat ze meteen specialist te maken hebben. Naast het leveren van zonnepanelen exploiteert men deze ook. Dat wil zeggen dat de panelen op afstand kunnen worden uitgelezen waardoor storingen snel aan het licht komen en verholpen kunnen worden.

Landelijk of regionaal werkzaam

Kieszon is een bedrijf wat landelijk werkzaam is. Dat wil zeggen dat men door het hele land heen projecten heeft die men voor Greenchoice exploiteert. Het is geen bedrijf wat zich richt op de particuliere markt. Wanneer jij dan ook voor een particuliere woning een installateur van zonnepanelen zoekt is het verstandig om een installateur uit je eigen regio in te schakelen. Die zal jou sneller van dienst zijn en de dienstverlening leveren die jij zoekt voor je zonnepanelen.

Zaken die Kieszon onderscheiden

Kieszon onderscheidt zich van de andere leveranciers van zonnepanelen doordat men met een ander verdienmodel werkt. Andere leveranciers werken met zonnepanelen die men verkoopt. Kieszon kiest ervoor om daken te ‘huren’ van bedrijven om zonnepanelen op te plaatsen. De energie die men daarmee opwekt verkoopt men aan de grootste klant, Greenchoice. Op die manier is men altijd verzekerd van klanten en is men bovendien een bedrijf wat onder andere agrarische bedrijven helpt door een deel van hun dak te exploiteren.

Specialismen

Kieszon heeft een ietwat andere reeks specialismen dan de standaard installateur:

  • Grote zonnedaken. Het gaat hier om daken waar wel honderden zonnepanelen op worden geplaatst die energie leveren voor de particuliere markt.
  • Grote zonneweides. Het gaat dan om de velden waarop complete installaties met zonnepanelen worden geplaatst.
  • Energie voor woningcorporaties. Men plaatst projectmatig zonnepanelen bij woningcorporaties.

Het soort panelen wat men in de verkoop heeft

Men werkt bij Kieszon met Tier 1 panelen. Het gaat vooral om het grote formaat zonnepanelen wat voor daken en zonneweides en zonnedaken wordt gebruikt. Daarnaast plaatst men bij woningcorporaties vooral monokristallijn panelen. Dit zijn panelen die een hoog rendement hebben bij een beperkt aantal panelen. Het rendement kan oplopen tot 320 Wp per paneel.

De garantievoorwaarden van Kieszon

Wie zonnepanelen koopt bij Kieszon profiteert van een aantal garantievoorwaarden.

  • Een onderhoud wordt uitgevoerd door Kieszon. Men houdt zelf in de hand dat het beloofde rendement ook daadwerkelijk wordt behaald. Daartoe onderhoudt men bij Kieszon zelf de panelen en installaties zoals ze bij de diverse projecten zijn geplaatst. Dit is ook gelijk een harde eis voor de garantie. Het onderhoud mag niet uit besparing door een andere leverancier worden uitgevoerd.
  • De panelen moeten professioneel worden gereinigd. Zonnepanelen gaan in de loop van hun levensduur tot 8 procent in opbrengst achteruit. Wanneer er een groter verlies in opbrengst optreedt wordt gevraagd of de panelen wel professioneel worden gereinigd. Alleen daarmee voorkom je beschadiging van de zonnepanelen. Bovendien voorkom je daarmee dat de opbrengst zal terugvallen.

Werken bij Kieszon

Kieszon is een bedrijf wat vooral projectmatig werkt. Men is daarom regelmatig op zoek naar personeel wat in staat is om de diverse projecten uit te werken op papier en om bij de uitvoering daarvan aanwezig te zijn. Je moet een afgeronde opleiding MBO of HBO hebben op het bewuste vakgebied. Daarnaast word je op de werkplek zelf verder opgeleid tot gecertificeerd installateur of monteur.

Offertes vergelijken

Wil je zonnepanelen aanschaffen, dan moet je eerst offertes vergelijken om tot de beste prijs te komen. Dat doe je met onderstaande button. Je ontvangt gelijk daarna meerdere offertes die je vergelijkt. Dat kan op de volgende punten:

  • De materiaalkosten vergelijken. Kijk daarbij steeds naar hetzelfde type panelen. Vergelijk ook de kosten van de omvormer en van het installatiemateriaal.
  • De hoogte van het arbeidsloon vergelijken. Dat doe je door de tarieven van gecertificeerde installateurs met elkaar te vergelijken.
  • De prijzen die je vergelijkt moeten allemaal inclusief de BTW zijn.
  • Vergelijk de kilometerkosten. Kies altijd voor een installateur die in jouw eigen regio gevestigd is. Op die manier bespaar je op de kilometerkosten en dat scheelt een flink bedrag.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.