Breman Kampen

Als jij een installateur gaat uitzoeken voor je zonnepanelen, dan kun je dit het beste doen door meerdere opties met elkaar te vergelijken. Er zijn namelijk een groot aantal bedrijven die jouw zonnepanelen voor je kunnen plaatsen, maar het is belangrijk dat je een bedrijf uitkiest dat bij je past. Je zal veel samen moeten werken met de installateur en samen bepalen jullie wat de ideale installatie is voor jou. Tijd dus om verschillende installateurs onder de loep te nemen. Hier kun je verder lezen over Breman Kampen, een onderdeel van een veel grotere installateur die werkzaam is in Nederland en Duitsland.

Administratieve gegevens Breman Kampen

In totaal zijn er 36 bedrijven die deel uitmaken van Breman en deze zijn over het hele land verspreid te vinden. De administratieve gegevens over Breman Kampen vind je in de onderstaande tabel, maar het kan dus zijn dat er een vestiging dichter bij jou in de buurt aanwezig is.

Breman Kampen

Adresgegevens Stroomstraat 9

8262AT Kampen

Telefoonnummer 038 311 6333
E-mail adres kampen@breman.nl
Website https://www.breman.nl/
Werkgebied Landelijk en Duitsland
Wanneer opgericht 1972
Aantal medewerkers 1700
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van Sharp en SolarWatt
Extra diensten die worden aangeboden App voor monitoring

Hulp bij het terugvragen van de btw over zonnepanelen

Garantieregeling 30 jaar product-, vermogens- en installatiegarantie op de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt

10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen van Sharp

 

De voordelen van Breman Kampen

Breman is een groot bedrijf dat naast zonnepanelen ook andere duurzame en energiebesparende maatregelen voor je kan uitvoeren in je woning. Laat je je zonnepanelen door hen installeren, dan kun je hier de volgende vruchten van plukken.

  • Breman Kampen verkoopt zonnepanelen van zeer goede kwaliteit.
  • Voor deze zonnepanelen van Breman Kampen krijg je dan ook een goede garantieregeling.
  • Nadat je zonnepanelen zijn geïnstalleerd zal Breman Kampen je verder assisteren met het terugvragen van de btw.
  • Via Breman Kampen krijg je toegang tot een app waarmee je je zonnepanelen kunt monitoren.
  • Breman Kampen is onderdeel van een groot bedrijf waar kennis en vakmanschap voorop staan. Ze leveren landelijk zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen.
  • Bij Breman Kampen krijg je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar service.
  • Breman Kampen organiseert interessante acties waarvan je als klant gebruik kunt maken.

 

Een landelijke (Europese) installateur

Breman Kampen installeert de zonnepanelen landelijk, wat betekent dat ze in geheel Nederland werkzaam zijn. Het is een groot bedrijf dat ook levert aan zakelijke klanten. Ook al is het een landelijk bedrijf, ze hebben wel 36 vestigingen zodat je niet afhankelijk bent van één kantoor. Je kunt zo de voorrijkosten verminderen, de rijafstand voor jou aanzienlijk verkleinen en als er een storing is dan zijn de monteurs direct in jouw buurt aanwezig. Breman levert ook zonnepanelen in Duitsland, wat een teken is van een ambitieus bedrijf dat niet snel zal verdwijnen. Dat geeft jou de nodige zekerheid, helemaal aangezien je zonnepanelen zeker 25 jaar mee moeten kunnen gaan.

 

Wat onderscheidt Breman Kampen van de rest: de garantievoorwaarden

Bij Breman Kampen krijg je maar liefst 30 jaar garantie op de zonnepanelen, op het gedeelte tussen de zonnepanelen en de meterkast en op het vermogen van de zonnepanelen. Dit is als je de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt aanschaft. Deze garantieregeling moet zijn gelijke nog vinden en de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt zijn dan ook bijzonder kwalitatief. Met deze garantieregeling weet je zeker dat je gehele installatie, inclusief de degradatie van de zonnepanelen, tijdens de complete levensduur ervan volledig is gedekt. De garantie bestaat uit drie onderdelen.

  • Productgarantie: de productgarantie is afkomstig van de fabrikant en dekt alleen de zonnepanelen. Mocht er in je zonnepanelen een defect optreden, bijvoorbeeld omdat ze niet meer waterdicht zijn, dan kun je hier de fabrikant op aanspreken. Alle andere onderdelen van de installatie vallen hier niet onder.
  • Vermogensgarantie: de vermogensgarantie garandeert je een bepaalde opbrengst na 30 jaar en ook deze komt van de fabrikant. Wat dit exact is, dat is niet bekend, maar in de meeste standaard gevallen wordt je na 25 jaar nog 80 procent rendement beloofd. Aangezien de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt veel sterker zijn, zal je na 30 jaar ongetwijfeld van hen een betere belofte krijgen.
  • Installatiegarantie: in de meeste gevallen is de installatiegarantie afkomstig van het bedrijf dat de zonnepanelen plaatst. Zij garanderen dan de gehele installatie exclusief de zonnepanelen die al onder de productgarantie vallen. Door een installatiegarantie van 30 jaar aan te bieden geeft Breman Kampen aan bijzonder veel vertrouwen te hebben in de materialen die ze gebruiken en de procedures die ze toepassen.

 

De specialismen van Breman Kampen

Breman Kampen specialiseert zich in het uitvoeren van energiebesparende maatregelen en het installeren van zonnepanelen is hier slechts een klein onderdeel van. Zo kun je als particulier bij hen ook je cv-ketel bestellen, kunnen ze een ventilatiesysteem voor je aanleggen, kunnen ze je woning beter isoleren en kunnen ze je slimme thermostaat plaatsen. Daarnaast hebben ze ook een verhuisservice waarvan je gebruik kunt maken. Sluit je diensten bij hen af, dan kun je mogelijk ook gebruik maken van interessante acties, zoals 3 gratis maanden op je service abonnement of een gratis klokthermostaat als je een cv-ketel bij hen aanschaft.

 

Werken bij Breman Kampen

Uiteraard zoeken ze bij een groot en kwalitatief bedrijf als Breman Kampen altijd nieuwe mensen. Ze geven zelf aan dat bij hen geen dag hetzelfde is en dat de arbeidsvoorwaarden zeer goed zijn. Daarnaast kun je gebruik maken van de Breman Academy om jezelf te blijven ontwikkelen en kun je ook stage lopen, mocht je naar een plek op zoek zijn. Er zijn een groot aantal vacatures waarop je kunt solliciteren, van service coördinator tot dakdekker en van werkvoorbereider tot projectleider.

 

Vergelijk offertes

Beoordeel zelf welke installateur voor jou het beste is door offertes op te vragen via onze vergelijkingstool en zelf het beste aanbod aan te wijzen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.