Volt4U

Het kan soms lastig zijn om de juiste installateur van zonnepanelen aan te wijzen. Je hebt namelijk de keuze uit een groot aantal verschillende bedrijven en deze kunnen je allemaal goede diensten en producten leveren. Volt4U is een installateur van zonnepanelen die het belangrijk vindt dat iedereen een optimale oplossing krijgt. Hier meer over deze installateur en wat je van hen kunt verwachten als je zonnepanelen bij ze koopt.

Administratieve gegevens Volt4U

Volt4U is een relatief klein bedrijf gevestigd in Wijk bij Duurstede. Hier vind je alvast wat andere feiten over deze installateur, samengevat in de onderstaande tabel.

Volt4U

Adresgegevens Volt4U

Keulenaar 6D

3961NM Wijk bij Duurstede

Telefoonnummer 0343 764 129
E-mail adres info@volt4u.nl
Website https://volt4u.nl/
Wanneer opgericht 2011
Aantal medewerkers 10
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van AEG, Exasun, Trinar Solar, Suntech en LG

Omvormers van Enphase, SolarEdge, STECA, FRONIUS en SMA

Garantieregeling Productgarantie en vermogensgarantie van fabrikant

10 jaar garantie op het montagemateriaal van Arrowsol

De voordelen van Volt4U

Volt4U kan jou een aantal voordelen bieden.

 • De zonnepanelen die ze aanbieden zijn van A merken en van uitstekende kwaliteit.
 • Daardoor zijn de garantieregelingen die je krijgt ook erg goed.
 • Volt4U is nog vrij klein en daarom krijg je bij hen nog een zeer persoonlijke dienstverlening.
 • Je kunt bij Volt4U ook zakelijk zonnepanelen laten plaatsen.
 • Sinds de oprichting is Volt4U betrokken geweest bij meer dan 1000 projecten.
 • De installateurs van Volt4U leveren vakwerk en laten alles netjes en schoon achter.

Wat onderscheidt Volt4U van de rest?

Volt4U levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Ze staan je bij met eerlijk advies en kunnen je helpen bij het samenstellen van de ideale installatie voor jou. Zakelijke klanten worden geholpen met raad over de financiering, over het aanvragen van een subsidie en over het afsluiten van een verzekering. Ook het onderhouden van het systeem en het monitoren van de zonnepanelen op afstand kan door Volt4U gedaan worden. En dit alles gebeurt op een nette, persoonlijke en eerlijke manier. Een dergelijke aanpak is in de wereld van de zonnepanelen nog wel eens ver te zoeken. Verder zijn de producten die Volt4U aanbiedt van bijzonder goede kwaliteit en zelfs al wil je wat minder investeren, je krijgt nog steeds een zeer kwalitatief zonnepaneel. In deze branche is kwaliteit synoniem aan een hoge opbrengst. Volt4U zal je een systeem aanleveren waarmee je lang een goed rendement zal ontvangen.

Welke soort panelen verkoopt Volt4U?

Bij Volt4U kun je vijf verschillende soorten zonnepanelen aanschaffen.

 • AEG: de glas-glas monokristallijn zonnepanelen van AEG hebben een 280 tot 300 Wp vermogen. De levensduur is bijzonder lang, omdat de zonnecellen tussen twee glasplaten zijn geplaatst. De productgarantie op deze zonnepanelen is 15 jaar.
 • Exasun: de zonnepanelen van Exasun die Volt4U verkoopt zijn ook monokristallijn en glas-glas exemplaren. Deze zijn vergelijkbaar met die van AEG. Je kunt ze ook krijgen in een terrecotta kleur, zodat ze beter aansluiten bij je dakpannen. Op dit zonnepaneel krijg je maar liefst 30 jaar garantie.
 • Trina Solar: de monokristallijn zonnepanelen van Trina Solar dat Volt4U verkoopt hebben een vermogen van tussen de 290 en 310 Wp. Deze panelen zijn wat goedkoper en daardoor zijn het de best verkochte panelen van Volt4U. Je zal namelijk weinig moeten inleveren op het gebied van kwaliteit. De product garantie die je krijgt op deze zonnepanelen is 10 jaar.
 • Suntech: de beste prijs/kwaliteit verhouding krijg je bij de monokristallijn zonnepanelen van Suntech. Het vermogen ligt tussen de 280 en 290 Wp en de garantieregeling die je van Suntech krijgt is 12 jaar.
 • LG: LG is een uitmuntende fabrikant van zonnepanelen en deze monokristallijn zonnepanelen zien er ook nog eens zwart, strak en modern uit. De zonnepanelen van LG leveren van alle panelen in het assortiment van Volt4U de beste opbrengst, namelijk 325 Wp. Daarom krijg je op deze zonnepanelen ook een productgarantie van 25 jaar.

De garantieregelingen bij Volt4U

Bij Volt4U lopen de productgaranties dus uiteen van 10 jaar tot 30 jaar. Dit zijn goede regelingen waarbij 30 jaar natuurlijk uitmuntend is. Dat betekent dat Exasun zo zeker is van de kwaliteit van de producten die ze verkopen dat ze hier 30 jaar garant voor willen staan. Hiervoor betaal je dus ook meer, maar daar krijg je ook een langere levensduur voor terug. Op de lange termijn kan een dergelijke investering soms beter zijn. Verder krijg je uiteraard ook een vermogensgarantie en deze is 25 jaar. Of je bij Volt4U ook een garantie krijgt op de installatie van de producten, dat is onduidelijk. Dit wordt ongetwijfeld besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

Vergelijk offertes

Gebruik onze vergelijkingstool voor het opvragen van offertes bij andere installateurs van zonnepanelen. Zo kun je zelf bepalen waar je de beste prijs ontvangt, waar je de beste zonnepanelen kunt bestellen en welke leverancier jou het beste aanbod kan doen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.