Zonsimpel

Zonsimpel is een bedrijf wat al een aantal jaren meedraait op de energiemarkt. Men levert zonnepanelen, maar dat is niet het enige. Men heeft een passie voor alle methodes om energie te besparen en men levert dan ook een volledig pakket goederen en diensten om jou daarmee te helpen.

Adresgegevens

Zonsimpel

Hogeweg 3 8194 LN Veessen

www.Zonsimpel.nl

Voordelen van Zonsimpel

Wie naar Zonsimpel gaat voor zonnepanelen komt er al snel achter dat je er allerlei producten vindt die energie besparen en het leven daarnaast gemakkelijker maken. Je vindt er onder andere domotica en LED verlichting in alle soorten en maten. Ook laadstations voor auto’s worden aangeboden. Je schaft dus een pakket aan wat het lever milieuvriendelijker en goedkoper maakt. Combineer daarbij het feit dat men met goed geschoold en gecertificeerd personeel werkt. Het is een bedrijf wat een antwoord heeft op nagenoeg al jouw vragen op dit gebied.

Het werkgebied van Zonsimpel

Zonsimpel maakt op de website weinig bekend over het werkgebied. Feit is dat je er bij een bedrijf altijd op moet letten dat het bij jou in de regio gevestigd is. Woon jij dus in de regio van Veessen dan zal het zeker de moeite waard zijn om het bedrijf in te schakelen. Je weet dan dat ze snel bij jou kunnen zijn wanneer je hun dienstverlening nodig hebt. Daar waar het gaat om de kennis van gemeentelijke regels en gemeentelijke projecten ben je bij een lokaal werkend bedrijf ook altijd aan het juiste adres.

Wat onderscheidt Zonsimpel van de rest

Zonsimpel onderscheidt zich van de rest doordat het niet in eerste instantie een commercieel bedrijf is wat enkel zonnepanelen wil verkopen. Men biedt jou een totaaloplossing om jouw hele huis milieuvriendelijker te maken. Daartoe zet men alle mogelijkheden in. Er wordt gewerkt met een energievriendelijke manier van energie opwekken maar ook met gunstige alternatieven voor verwarming in je huis. Op die manier heb je alle producten voor energiebesparing en groene energie onder één dak. Dat werkt wel zo overzichtelijk.

De specialismen van Zonsimpel

Zonsimpel heeft meerdere specialismen. Denk aan de volgende zaken:

 • Zonnepanelen
 • Laadstations voor onder andere auto’s
 • Pelletkachels
 • LED verlichting
 • Domotica
 • Windturbines
 • Zonneboilers

Soort panelen in de verkoop

Bij zonsimpel werkt men niet meer met de verouderde glas-folie panelen. Dit is een methode die zeer milieu onvriendelijk is bij de productie en die naar verhouding een te laag rendement heeft. Men werkt in tegenstelling daartoe enkel nog met glas-glas zonnepanelen. Dit is een paneel wat een hoger rendement heeft en wat het minste energieverlies kent. De panelen zijn ook goed inzetbaar in die gebieden waar een hoog warmteverloop is. Er gaat zo min mogelijk opgewekte energie verloren.

Garantievoorwaarden van Zonsimpel

Zonsimpel heeft garantievoorwaarden die neerkomen op de volgende zaken:

 • Beperkte garantie bij zelf installatie. Het lijkt zo gemakkelijk om zelf zonnepanelen te installeren op je dak. Feit is dat het een klus is waar behoorlijk wat inhoudelijke kennis bij komt kijken. Je krijgt dan ook maar een beperkte garantie op de zonnepanelen wanneer je ze zelf gaat installeren. De volledige garantie krijg je wanneer je ze laat installeren door het gecertificeerde team installateurs van Zonsimpel.
 • Optimaal rendement garantie bij schoonmaak. De zonnepanelen schoonmaken is een klus die ervoor zorgt dat de panelen optimaal zullen functioneren. Je kan dan ook kiezen voor een onderhoudsservice waarbij de panelen structureel goed worden schoongemaakt. Op die manier weet je zeker dat je de volledige levensduur van de panelen een optimaal rendement hebt.
 • Jaarlijks onderhoud voor goed en veilig functioneren. Het schoonmaken van de zonnepanelen wordt gecombineerd met een jaarlijks onderhoudsabonnement. Op die manier weet je heel zeker dat de panelen goed zullen werken en dat er geen brandgevaar zal ontstaan door defecte stroomaansluitingen.

Werken bij Zonsimpel

Zonsimpel is een bedrijf wat met gecertificeerd personeel werkt. Wanneer je in deze branche aan de slag wil is het bij de meeste bedrijven mogelijk om op de werkvloer te worden opgeleid. Doorgaans is een afgeronde opleiding Elektrotechniek de juiste vooropleiding om aan de slag te mogen.

Offertes vergelijken voor voordeel

Wil je overstappen op zonnepanelen om energie op te wekken, dan is het altijd aan te raden dat je eerst offertes opvraagt. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt dan meerdere offertes van bedrijven uit jouw omgeving. Door het vergelijken van deze offertes kan je een voordeel realiseren wat kan oplopen tot wel 20 procent. Vergelijk de offertes altijd op de volgende zaken:

 • Kosten van het gebruikte materiaal
 • Hoogte van het arbeidsloon
 • Hoogte van de kilometerkosten
 • Hoogte van de voorrijkosten
 • Prijzen moeten altijd inclusief de BTW zijn.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.