Solarnoord

Solarnoord is een bedrijf wat zich erop richt om duurzame zonnepanelen installaties te leveren. Het is een firma die graag met jou als klant meedenkt en jou zo goed mogelijk informeert voor je een keuze maakt voor een bepaalde installatie. We hebben wat algemene informatie over Solarnoord voor je verzameld.

Algemene gegevens

SolarNoord

Steenhouwer 22

9502 ET Stadskanaal

30 medewerkers

https://solarnoord.nl/

Specifieke voordelen van Solarnoord

Zonnepanelen verkopen kan iedereen wel. Doorgaans is er sprake van één standaardpakket wat bij een klant op het dak wordt geplaatst. Bij SolarNoord is dit anders. Men denkt met de klant mee en kijkt eerst naar wat de mogelijkheden zijn voordat er een installatie met zonnepanelen wordt geplaatst. Solarnoord richt zich daarnaast alleen op duurzame installaties. Ook bij de productie wordt er al rekening gehouden met het milieu waardoor niet alleen de klant maar ook het milieu er wel bij vaart. Het rendement van de installaties is hoog en men doet er alles aan om dit ook in de toekomst zo te laten blijven. Daarom biedt men jou als klant een onderhoudsabonnement aan waardoor de optimale werking van zonnepanelen gegarandeerd is.

 

Landelijk of regionaal leveren

Kijk je op de website van Solarnoord dan zie je daar vooral lokale projecten op staan die men heeft uitgevoerd. Denk daarbij onder andere aan projecten in Stadskanaal en Emmen. Het spreekt voor zich dat je een bedrijf het liefste in je eigen regio bestelt. Dat voorkomt dat je bij de afrekening te maken krijgt met een hoge post voor kilometerkosten. Ook zal men sneller bij jouw huis zijn.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

 • Meedenken
  SolarNoord onderscheidt zich door het feit dat men enorm met de klant meedenkt. Het verkopen van een installatie zonnepanelen staat uiteraard voorop, maar men helpt de klant om weloverwogen een keuze te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een compleet pakket dienstverlening af te nemen. Daardoor weet je zeker dat je de komende jaren geen omkijken meer hebt naar jouw installatie en dat het rendement na 25 jaar nog net zo hoog is als op het moment van aanschaf.
 • Informatie over subsidie
  Wanneer je zonnepanelen gaat aanschaffen kom je voor een flinke investering te staan. Men geeft je graag alle informatie die je nodig hebt over de subsidie die je voor zonnepanelen kan krijgen.
 • Informatie over gemeentelijke projecten
  Lokale gemeentes doen doorgaans mee aan projecten. Bij Solarnoord krijg je alle informatie over gemeentelijke projecten die er op dat moment bezig zijn. Zo kan je profiteren van een dergelijk project en instappen. Dit voorkomt dat je zelf bestellingen moet gaan plaatsen en afspraken moet gaan maken.

Specialismen

Het bedrijf Solarnoord heeft zich alleen toegelegd op zonnepanelen. Er wordt verder niet gewerkt met andere manieren om energie op te wekken.

Soorten panelen

Er wordt bij het bedrijf Solarnoord gewerkt met zonnepanelen die voor het grote gebruik van gemeentes zijn, maar ook met panelen die voor op het dak van particulieren zijn. Men werkt voor particulieren met pakketten die tegen een vaste prijs worden aangeboden. Denk in dat geval aan de volgende pakketten:

 • 2200 kWh opbrengst. Het gaat in dat geval om pakketten die bestaan uit een omvormer en 8 zonnepanelen.
 • 2800 kWh opbrengst. Het gaat om een pakket van 10 panelen plus een omvormer.
 • 3200 kWh opbrengst. In dit pakket zitten 12 panelen plus een omvormer
 • 3700 kWh opbrengst. Je krijgt in dit pakket 14 panelen plus omvormer
 • 4500 kWh opbrengst. Je ontvangt 16 panelen plus een omvormer.

Er wordt gewerkt met fotovoltaïsche modules Hanwha Q cells 315 Wp G5 duo black panelen.

Garantievoorwaarden

Men heeft de garantievoorwaarden op de website vermeld. Belangrijk om in de gaten te houden is dat er alleen een garantie wordt gegeven op een project wat door Solarnoord zelf geplaatst is. Daarnaast is het noodzakelijk dat de panelen goed worden onderhouden. Men heeft daarvoor een programma wat wordt aangeboden aan de klanten. Het gaat dan om een service- en onderhoudscontract waarbij je nog wel zelf verantwoordelijk blijft voor de schoonmaak en het onderhoud van de installatie. Dit is een extra dienst die je kan afnemen bij het bedrijf.

Werken bij Solarnoord

Solarnoord is een bedrijf wat niet met onderaannemers werkt. Het is dus van het grootste belang dat je bij het bedrijf zelf solliciteert. Over opleiding binnen het bedrijf wordt verder geen melding gemaakt op de website.

Offertes vergelijken

Voor zonnepanelen betaal je niet graag teveel. Het is dan ook van het grootste belang dat je eerst offertes opvraagt voordat je tot de aanschaf van zonnepanelen

overgaat. Dit offertes opvragen doe je met de onderstaande button. Het vergelijken doe je op de volgende punten:

 • Kosten van het materiaal van de zonnepanelen en het montagemateriaal
 • Kosten van het arbeidsloon
 • Voorrijkosten
 • Kilometerkosten
 • Prijzen dienen altijd inclusief de BTW te zijn.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.