APSolar

Het kiezen van een installateur voor jouw zonnepanelen is niet gemakkelijk. Je zal deze keuze goed moeten overwegen, want de installateur bepaalt uiteindelijk wat je aanschaft. Dat is dus de prijs, het soort zonnepanelen, het uiterlijk van je installatie, de mate van nazorg en de garantieregelingen en natuurlijk ook de opbrengst. Het is dus belangrijk dat je je installateur zorgvuldig uitkiest en als je in het noorden woont, dan is APSolar een goede optie. Deze installateur van zonnepanelen, laadpalen en zonneboilers kan je vast verder helpen aan een kwalitatief en betaalbaar systeem.

Administratieve gegevens APSolar

APSolar heeft showrooms in Hoogeveen en Hoogezand. Als je deze wilt bezoeken, dan kun je de onderstaande informatie goed gebruiken.

APSolar

Adresgegevens Van Echtenstraat 4

7902EN Hoogeveen

Meint Veningastraat 87

9601KD Hoogezand

Telefoonnummer Hoogeveen: 0528 522 150

Hoogezand: 0598 470 050

E-mail adres info@apsolar.nl
Website https://apsolar.nl/
Wanneer opgericht 2007
Werkgebied Noord Nederland
Aangesloten bij SGZE? Ja
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van Suntech en LG
Extra diensten die worden aangeboden Onderhoud van zonnepanelen

Onafhankelijke geschillencommissie

Leveren ook zonnepanelen, laadpalen en laadstations

Hulp bij het aanvragen van subsidies

Groepenkast installeren en samenstellen

Garantieregeling Garantie op aanbetaling

25 jaar vermogensgarantie van de fabrikant

25 jaar productgarantie van de fabrikant

Certificeringen KvINL

 

De voordelen van APSolar

APSolar is dus een goede keus als je in het noorden woont en zij streven ernaar zonne-energie betaalbaar te maken voor iedereen. Je kunt rekenen op de volgende voordelen als je met APSolar besluit verder te gaan.

  • De zonnepanelen die APSolar verkoopt zijn van de beste tier 1 merken.
  • Je krijgt dan ook de beste garantieregelingen, de langste levensduur, de laagste degradatie en de hoogste opbrengst.
  • APSolar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie, wat betekent dat je aanbetaling gegarandeerd is, dat je opdracht hoe dan ook wordt afgemaakt en dat je beschikking hebt over een onafhankelijke geschillencommissie voor het oplossen van onenigheden.
  • APSolar is al sinds 2007 installateur van zonnepanelen. Daarmee is het één van de langst bestaande bedrijven in Nederland op dat gebied. De kennis en ervaring die ze tijdens deze 12 jaar hebben opgedaan is een groot pluspunt.

 

Een regionale installateur

APSolar richt haar diensten op noord Nederland en heeft daar twee vestigingen, in Hoogezand en in Hoogeveen. Als jij woonachtig bent in het noorden van het land, dan is er dus een showroom bij je in de buurt. Bij deze vestigingen kun je terecht voor deskundig advies en voor het laten samenstellen van je zonnepanelen. Het voordeel van een regionale installateur is dat de voorrijkosten dan laag kunnen blijven, dat jij een aanspreekpunt hebt in je eigen regio en dat de monteur bij reparaties of controles altijd snel bij je kan zijn. Daarnaast zijn regionale installateurs exact op de hoogte van de meteorologische omstandigheden in het gebied en kunnen ze met grote nauwkeurigheid voorspellen wat het mogelijke rendement zal zijn van jouw zonnepanelen.

De specialismen van APSolar

APSolar specialiseert zich in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van zonnepanelen installaties en daar hebben ze dus al vele jaren ervaring mee. Naast deze originele werkzaamheden hebben ze zich ondertussen ook uitgebreid tot installateur van zonneboilers, laadpalen en laadstations. Je kunt bij hun dus terecht voor alles wat te maken heeft met thermische- of fotovoltaïsche energie zowel als het opladen van je elektrische auto. Dit kan zowel bij je thuis als bij je bedrijfspand. Ze kunnen je helpen ij het aanvragen van subsidies en vrijblijvend adviseren over het plaatsen van een laadpaal of laadstation.

 

Welke soort panelen verkoopt APSolar?

APSolar verkoopt twee soorten panelen, namelijk van LG en van Suntech. Dit zijn beide merken die onder de beste op de markt worden geclassificeerd.

  • Suntech: Suntech zonnepanelen staan bekend om hun degelijkheid. Zo kunnen ze bijvoorbeeld windkrachten aan tot orkaan categorie 5 en zijn ze licht van gewicht. Bij APSolar kun je Suntech zonnepanelen aanschaffen van 295 Wp tot en met 320 Wp per stuk.
  • LG: de LG NeON black panelen die APSolar verkoopt en installeert zijn een lust voor het oog. De LG panelen worden vaak gezien als de mooiste panelen op de markt. Daarnaast leveren ze een bijzonder hoog rendement (het vermogen is 300Wp), ook als het bewolkt is, en zullen ze na 25 jaar nog zeker 90 procent rendement over hebben. Met LG panelen kun je dus zeker 30 jaar voldoende groene energie opwekken, als het niet meer is.

 

De garantievoorwaarden bij APSolar

APSolar is een bedrijf dat is aangesloten bij de SGZE. Dit is een stichting die er zorg voor draagt dat consumenten krijgen waar ze recht op hebben op het gebied van zonne-energie. Bedrijven die zich daarbij hebben aangesloten moeten dan ook aan bepaalde eisen voldoen, ook nog op een later tijdstip. Verzuimen ze dit, dan wordt het lidmaatschap ontnomen. De SGZE houdt toezicht op de garantieregelingen die worden aangeboden en zij garanderen dat je klus wordt uitgevoerd, ook als je installateur vroegtijdig failliet gaat. Daarnaast garanderen ze je aanbetaling, dus je weet zeker dat je die nooit kwijt zal raken. En mocht je een onenigheid hebben ontwikkeld met je installateur en jullie komen er samen niet uit, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie waarvan je gebruik kunt maken waarvan de uitspraak bindend is. Daarnaast krijg je natuurlijk de uitstekende garantieregelingen van de fabrikant over de panelen.

 

Vergelijk offertes

Het vinden van de beste installateur is niet gemakkelijk, maar wij kunnen dit proces simpeler maken voor je. Vraag offertes aan via onze vergelijkingstool en je ontvangt een aantal op maat gemaakte prijsopgaven van betrouwbare bedrijven uit je regio. Voer hiermee een vergelijking uit en je kunt ongetwijfeld de laagste prijs en de beste kwaliteit aanwijzen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.