Volta Solar

Volta Solar is een leverancier van zonnepanelen die jou wil helpen bij het aanschaffen van zonnepanelen. Men weet als geen ander dat je voor een kostbare investering staat en dat je daarbij prima een steuntje in de rug kan gebruiken. Daarom heeft men meerdere manieren om jou te helpen bij het besparen op de kosten van de aanschaf. We keken voor jou naar de voordelen van deze leverancier.

Bedrijfsinformatie

Volta Solar

Eisterweg 6

6422 PN Heerlen

Type zonnepanelen: Zonnepanelen monokristallijn en polykristallijn.

Website: www.voltasolar.nl

Voordelen van Volta Solar

Voltasolar is een leverancier van zonnepanelen die jou meerdere voordelen biedt. We hebben ze voor je op een rij gezet.

 • Een shop met energiebesparende producten. We hebben het hier over de bespaarbazaar. Daar word je naar doorverwezen via de website. Je kan er producten voor je huis bestellen om nog zuiniger met energie om te gaan dan je al deed. Groot voordeel is dat je gelijk een alles in één leverancier hebt.
 • Pakketten en service los verkrijgbaar. Heb je zelf een installateur op het oog voor jouw zonnepanelen dan kan je een los pakket kopen wat je op jouw dak laat installeren.
 • Werkt samen met gemeenten. Gemeenten hebben vaak projecten lopen waarop jij kan inschrijven. Bij Volta solar werkt men samen met deze projecten.

Werkgebied

Volta Solar werkt op twee manieren.

 • Levering van pakketten. Dit doet men door het hele land heen. Je moet dan zelf een gecertificeerd installateur zoeken voor jouw zonnepanelen.
 • Levering en installatie. In dat geval werkt men vooral in de provincie Limburg. Kies in dat geval altijd voor een leverancier en installateur die in jouw eigen regio gevestigd is.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

Volta Solar onderscheidt zich van de concurrentie doordat men met een totaaloplossing komt. Met alleen zonnepanelen op je dak ga je nog niet optimaal besparen. Met energiebesparende maatregelen kom je behoorlijk verder. Een paar simpele aanpassingen in je huis kunnen behoorlijk wat minder energieverbruik opleveren. De webshop bespaarbazaar is praktisch voor iedereen die energiebesparende zaken wil vergelijken.

De specialismen van Volta Solar

Volta Solar heeft de volgende specialismen:

 • Zonnepanelen
 • Omvormers
 • Isolatiemateriaal voor de consumentenmarkt
 • Energiebesparende producten

Soorten panelen in de verkoop

Men verkoopt de volgende panelen:

 • Polykristallijn panelen. Dit zijn panelen die blauw van kleur zijn. Ze werken het beste bij zonlicht. Bij gefilterd zonlicht werken ze veel minder optimaal. Ze hebben een rendement tot 225 Wp.
 • Monokristallijn panelen. Dit zijn zwarte panelen. Ze werken bij zonlicht en bij gefilterd zonlicht. Ze hebben een wat hoger rendement. Ze hebben een rendement tot 310 Wp.

Garantievoorwaarden

Een leverancier van zonnepanelen heeft meerdere garantievoorwaarden. We hebben ze van Volta Solar op een rij gezet.

 • Het servicegarantplan als eis. Men biedt een servicegarantplan aan. Dat houdt in dat je een geplaatste set zonnepanelen door Volta Solar laat onderhouden. Het gevolg is dat het rendement optimaal blijft. Daarnaast krijg je via het servicegarantieplan de volle levensduur van je zonnepanelen volledige garantie.
 • Professioneel laten schoonmaken. Zonnepanelen gaan door de tijd heen minder goed werken doordat ze vuil worden. Je moet de panelen met regelmaat professioneel laten reinigen om het rendement te behouden. Wanneer het rendement terugvalt moet je kunnen aantonen dat jouw panelen professioneel zijn gereinigd.
 • Aanleg door een gecertificeerd installateur. Zonnepanelen moeten door een gecertificeerd installateur worden geplaatst. Ze zijn dan volledig brandveilig en je krijgt de garantie dat je het hoogste rendement behaalt. Bij brand in jouw installatie moet je dan ook altijd aan kunnen tonen dat deze professioneel geplaatst is.

Werken bij Volta Solar

Volta Solar is een bedrijf wat werkt met externe teams die de installaties plaatsen bij de klanten. Men zoekt dan ook naar onderaannemers met personeel wat een afgeronde studie elektrotechniek heeft. Daarnaast moet je een specialisatie hebben gehad in de richting zonne-energie. Verder zoekt men naar personeel voor de buitendienst. Voor de verkoop en het advies dus.

Offertes vergelijken voor je koopt

Voordat je overgaat tot de aanschaf van zonnepanelen moet je eerst offertes opvragen. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt gelijk meerdere vrijblijvende offertes om te vergelijken. Het levert je een direct voordeel oplopend tot 20 procent op. Vergelijk de offertes op deze punten:

 • De kosten van het materiaal. Het gaat in dat geval om zonnepanelen, de omvormer maar ook om het materiaal voor het plaatsen.
 • Het arbeidsloon. Kies altijd voor een gecertificeerd installateur.
 • De prijs moet inclusief de BTW zijn.
 • De kilometerkosten. Kies een leverancier uit jouw eigen omgeving.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.