E2 energie

Wanneer je een installatie met zonnepanelen aanschaft is het altijd maar te hopen dat deze zijn werk blijvend goed zal doen. De praktijk wijst echter vaak anders uit. Het bedrijf E2 energie gaat dan ook net een stap verder in de dienstverlening naar jou toe. Niet alleen plaatst men een installatie met zonnepanelen; men houdt ook in de gaten dat de installatie blijvend goed werkt.

Bedrijfsinformatie

E2 Energie

Impact 71C

6921 RZ Duiven

Aantal medewerkers: 9

Zonnepanelen waarmee men werkt: Zonnepanelen polykristallijn tweede generatie, zonnepanelen monokristallijn.

www.e2energie.nl

Voordelen van E2 Energie

E2 energie is een bedrijf wat in grote delen van het hele land actief is. Men heeft meerdere vestigingsplaatsen. De voordelen van dit bedrijf boven die van andere leveranciers zijn duidelijk aanwezig. Zo levert men niet alleen zonnepanelen aan huishoudens, maar bijvoorbeeld ook aan de overheid en grote instellingen en bedrijven. Verder monitort men de installaties die bij alle projecten zijn geplaatst persoonlijk. Zo ziet men direct of een installatie opeens minder rendement levert, en een storing komt ook duidelijk aan het licht. Zo weet jij als klant heel zeker dat je gegarandeerd het juiste rendement bij je installatie hebt.

Het werkgebied van dit bedrijf

E2 energie heeft meerdere standplaatsen. Momenteel levert men vanaf de volgende plaatsen:

Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Zwolle, Apeldoor en Almere. Wanneer jij buiten dit gebied woont is het niet zinvol om van hun diensten gebruik te willen maken. Men moet dan te ver reizen om bij jouw installatie te komen bij plaatsing of in geval van onderhoud.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

E2 energie onderscheidt zich van de marge op een aantal manieren. Denk aan de volgende zaken:

 • De installatie is op afstand uit te lezen. Niet alleen jij kan het rendement van jouw installatie terugzien, maar bij de leverancier kan men dat ook. Groot voordeel is dat een storing direct aan het licht komt.
 • Levering van kleine tot zeer grote projecten. Men levert niet alleen zonnepanelen voor op jouw dak, maar ook voor bijvoorbeeld zonneparken van de gemeente.
 • Advies op het gebied van SDE+ subsidie. Je betaalt nooit teveel voor je installatie doordat men jou advies geeft over de subsidie die je kan krijgen voor jouw installatie. Op die manier profiteer je optimaal van alle subsidie die je kan krijgen bij jouw investering.

Specialismen van dit bedrijf

Men heeft bij dit bedrijf de volgende specialismen:

 • Levering van zonnepanelen voor het opwekken van de energie.
 • Het leveren van omvormers voor het omzetten van de energie in stroom.
 • Het leveren van apparatuur die de zonnepanelen uitleest.
 • Het monitoren van het systeem wat bij de klanten is geplaatst.

De panelen die men in de verkoop heeft

De panelen worden klant specifiek ingekocht. Men levert panelen voor de volgende installaties:

 • Panelen polykristallijn die men plaatst bij particulieren. Het gaat hier om panelen die tot 275 Wp per paneel leveren.
 • Panelen monokristallijn die men plaatst bij particulieren en bedrijven. Deze panelen kunnen tot 400 Wp per paneel leveren.
 • Panelen groot formaat. Deze plaatst men op grote daken en op zonnevelden.

De garantievoorwaarden die men hanteert

Men levert bij E2 energie de installaties helemaal zelf en onder eigen beheer. Het is dan ook om die reden dat men de volgende garantiemaatregelen hanteert:

 • Een installatie met zonnepanelen door eigen team onderhouden. Je moet een installatie met de zonnepanelen die geplaatst is door E2 energie door hun eigen team laten onderhouden om te genieten van de volledige garantie op de levensduur en het rendement van de installatie.
 • Een installatie met zonnepanelen door het eigen team laten schoonmaken. Een goed schoongemaakte installatie zal een veel hoger rendement opleveren. In de andere gevallen merk je dat het rendement door de tijd heen gaat teruglopen. Dit wordt voorkomen wanneer het vuil regelmatig wordt weggespoeld.

Werken bij E2 energie

Wanneer je wil gaan werken bij E2 energie moet je vanaf één van de eerder genoemde standplaatsen aan de slag gaan. Over het algemeen neemt men voor deze functies personeel in dienst wat een afgeronde studie heeft gevolgd op MBO/HBO gebied met als specialisatie elektrotechniek. Op de werkvloer word je dan verder opgeleid tot gecertificeerd installateur of monteur.

Eerst offertes, dan kopen

Zonnepanelen zijn een kostbare installatie. Het is dan ook altijd aan te raden om eerst offertes op te vragen voor je tot aanschaf overgaat. Dit doe je met de onderstaande button. Je ontvangt gelijk vrijblijvend meerdere offertes die je kan vergelijken. Dat levert je een direct voordeel op wat behoorlijk kan oplopen tot wel 19 procent. Je vergelijkt de offertes onder andere op deze zaken:

 • Vergelijk op de hoogte van de materiaalkosten. Daarbij gaat het dan niet alleen om de kosten van het materiaal van de zonnepanelen, maar ook om de omvormer en het installatiemateriaal.
 • Vergelijk de hoogte van het arbeidsloon. Hierbij is het van groot belang dat je beseft dat je een gecertificeerd installateur of monteur nodig hebt voor de klus.
 • De prijzen die je vergelijkt moeten allemaal inclusief de BTW zijn.
 • Let op de kilometerkosten. Denk er aan dat je een bedrijf inhuurt wat in jouw eigen regio gevestigd is.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.