Bink Solar

Wanneer je zonnepanelen gaat aanschaffen voor je huis is het zaak dat je goed geïnformeerd wordt. Daarnaast is het van het grootste belang dat je weet met wie je te maken krijgt bij een bedrijf. Bink solar is een bedrijf wat kleinschalig werkt. De installateurs en teamleden stellen zich aan je voor op de website. We keken dan ook naar de producten en diensten van Bink Solar.

Bedrijfsinformatie

Bink Solar

Rucphensebaan 52

4714 RE Sprundel

Aantal medewerkers: 11

Type panelen:

 • Polykristallijn panelen. Deze panelen zijn gemaakt van samengeperst silicium. De panelen maken energie uit zonlicht.
 • Monokristallijn panelen. Deze panelen zijn gemaakt van gecontroleerd afgekoeld silicium. De panelen maken energie uit zonlicht en gewoon gefilterd daglicht.
 • Dubbelzijdige panelen. Deze panelen maken stroom met een hogere Wp. Dat komt doordat er aan de achterkant van de panelen geen energie of warmte verloren gaat.
 • www.binksolar.nl

De voordelen van dit bedrijf op een rij

Bink Solar is een bedrijf wat jou meerdere voordelen biedt. Denk aan de volgende zaken:

 • Een kleinschalig team. Daardoor weet je altijd met wie je te maken hebt binnen het bedrijf. Er zijn korte lijnen waardoor je snel de benodigde informatie en dienstverlening hebt.
 • Ruime keuze in typen. Men heeft voor ieder budget en voor iedere energiebehoefte de juiste zonnepanelen.
 • Snelle service. Dit komt door de werkwijze. Men werkt regionaal.

Regionaal werkend

Bink solar is een bedrijf wat de regio Zuid van het land bedient. Je vindt op de website meerdere links naar plaatsen in het zuiden van Nederland waar men werkt. Het is altijd aan te raden om gebruik te maken van een leverancier die in je eigen regio levert. Dat komt doordat een leverancier uit jouw eigen regio altijd snel ter plaatse is wanneer er een scan moet worden gemaakt. Verder is men snel aanwezig wanneer er panelen moeten worden geplaatst of wanneer er een claim op de garantie is. Het is dus een must dat je een regionaal werkend bedrijf kiest.

Zaken die Bink onderscheiden

De meeste bedrijven die zonnepanelen verkopen zijn grote en logge organisaties. Bij Bink is dit anders geregeld. Men is kleinschalig en daarnaast weet je precies wie je aan de telefoon hebt. Op die manier is het gemakkelijk en snel communiceren. Dit scheelt behoorlijk wat tijd en ergernis wanneer er zaken geregeld moeten worden. Verder onderscheidt Bink Solar zich door het feit dat er meerdere soorten panelen worden aangeboden. Je hebt genoeg rendement op ieder dak.

Specialismen van Bink

Bink Solar heeft de volgende specialismen:

 • Zonnepanelen
 • Omvormers van zonnepanelen
 • Professionele installatie van zonnepanelen.

Het soort panelen wat men verkoopt

Bink Solar verkoopt de volgende panelen:

 • Polykristallijn panelen. Het gaat om blauwe gewolkte panelen met een maximale opbrengst van 225 Wp.
 • Monokristallijn panelen. Het gaat om de helemaal zwarte panelen met een maximale opbrengst van 265 tot 300 Wp.
 • Dubbelzijdige panelen. Bij deze panelen gaat er geen energie verloren doordat het paneel te warm wordt. Daardoor krijg je ook in de zomermaanden voldoende energie. Het paneel kan een opbrengst tot wel 400 Wp hebben.

De garantievoorwaarden van Bink Solar

Bink Solar hanteert de volgende voorwaarden voor de garantie:

 • Een installatie door het eigen team. Men werkt met gecertificeerde installateurs in een eigen team. Wanneer je de panelen koopt wil je de volledige garantie uiteraard hebben. Die krijg je wanneer het eigen team van Bink de installatie heeft verzorgd.
 • Een goede schoonmaak. De installaties verliezen door de jaren heen een deel van hun rendement doordat er vuil op blijft liggen. De installatie moet dan ook professioneel zijn schoongemaakt om rendementsgarantie te hebben.
 • Een onderhoud door eigen team. Je kan een pakket met volledig onderhoud afnemen. Op die manier weet je zeker dat je de volledige levensduur van jouw zonnepanelen krijgt. Daarnaast weet je zeker dat de installatie het optimale rendement behaalt en dat er geen brandgevaar is.

Werken bij Bink solar

Men werkt met een team van gecertificeerde installateurs. Je kan in de regio als monteur aan de slag wanneer je een afgeronde opleiding elektrotechniek hebt. Je wordt op het werk opgeleid tot gecertificeerd installateur. Alleen op die manier kan met de service naar de klanten garanderen.

Offertes vergelijken

Met de onderstaande button kan je offertes vergelijken. Je ontvangt gelijk meerdere vrijblijvende offertes van lokale leveranciers van zonnepanelen. Op die manier bespaar je direct al tot 20 procent. Vergelijk de offertes goed op de volgende punten:

 • Materiaal. Kijk dan niet alleen naar de panelen en de omvormer maar ook naar het bevestigingsmateriaal.
 • Arbeidsloon. Kies alleen voor een gecertificeerde installateur.
 • De prijs moet inclusief de BTW zijn.
 • Kilometerkosten. Kies een bedrijf wat in jouw omgeving gevestigd is.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.