Sungevity

Bij het uitkiezen van zonnepanelen voor jouw dak is de leverancier een erg belangrijke bijdrager. Daarom kun je het beste wat tijd nemen om deze uit te zoeken. Een leverancier die de strijd aan wil gaan met grijze energie is Sungevity. Met hun Rooftop Revolutie hopen ze zo veel mogelijk Nederlandse, Belgische en Italiaanse daken van zonnepanelen voorzien. Lees hier verder over Sungevity en de diensten die je van hen kunt verwachten als je zonnepanelen aanschaft.

Administratieve gegevens Sungevity

Voordat we verder ingaan op de diensten die je van Sungevity kunt verwachten, vind je hier alvast een aantal nuttige gegevens over deze installateur.

Sungevity

Adresgegevens Sungevity Netherlands B.V.

Gedempt Hamerkanaal 189

1021KP Amsterdam

Telefoonnummer 020 80 80 854
E-mail adres Info@sungevity.nll
Website https://www.sungevity.nl/
Werkgebied Nederland, België en Italië
Wanneer opgericht 2012
Aantal medewerkers 200+
Aangesloten bij SGZE? Nee
Extra diensten die worden aangeboden 10 jaar monitoring door Sungevity

Monitoringsportal

Garantieregeling 10 jaar opbrengstgarantie
Certificeringen Zonnekeur

De voordelen van Sungevity

Besluit je met Sungevity verder te gaan, dan zal je de volgende voordelen ervaren.

  • Sungevity is een ambitieus bedrijf dat 7 jaar na oprichting al diensten levert in 3 verschillende Europese landen.
  • Sungevity monitort je zonnepanelen de eerste 10 jaar voor je, zodat ze direct in kunnen grijpen als er een probleem optreedt.
  • Sungevity is aangesloten bij het Nederlandse Zonnekeur keurmerk.
  • Bij Sungevity krijg je via je computer of mobiele apparaat toegang tot een monitoringsportal waarmee je altijd en overal inzicht krijgt in de prestaties van je zonnepanelen.
  • Bij Sungevity krijg je een opbrengstgarantie waarmee ze voor jou een bepaald inkomen per jaar kunnen garanderen.

Een Europese installateur

Het feit dat Sungevity in drie landen actief is, is niet per definitie een voordeel voor jou. Wat het wel aangeeft is dat het een gepassioneerd en ambitieus bedrijf is dat niet bang is om risico’s te nemen. Daarnaast zal een groot bedrijf dat wekelijks veel installaties plaatst werken met vakkundige en geschoolde mensen. Ze zijn in 2018 door het NRC bekroond met de NRC Impact Award, wat betekent dat deze landelijke installateur ook door buitenstaanders erkend wordt. Kijk bij landelijke leveranciers wel even na of je voorrijkosten moet betalen, want deze kunnen soms hoog oplopen.

Wat onderscheidt Sungevity van de rest?

Eigenlijk zijn er twee kenmerken die Sungevity anders maken dan de andere Nederlandse installateurs van zonnepanelen. Allereerst is er het feit dat ze ook leveren in België en Italië en dat ze van plan zijn een Rooftop Revolutie te beginnen die dus niet eindigt in ons land. Op dit moment is Sungevity naar eigen zeggen het grootste zonnepanelen bedrijf in Europa en ze zijn niet van plan om deze groei stop te zetten. Een tweede punt waarmee Sungevity zich onderscheidt van andere installateurs is dat ze een opbrengstgarantie aanbieden. Hierin garanderen ze dat jij een bepaalde opbrengst zal krijgen van je zonnepanelen en kom je daar onder, dan wordt het verschil door Sungevity aangevuld. De opbrengstgarantie wordt nog maar door een aantal zelfverzekerde installateurs aangeboden, maar is voor jou zeer gunstig en een teken van kwaliteit.

De specialismen van Sungevity

Sungevity levert alleen Zonnepanelen, dus hier zijn ze zeker specialist in. Ze kunnen je zonnepanelen ook voor je installeren en geven je daarna ook nog een aantal diensten waarvan je gebruik kunt maken na de plaatsing. Naast het verkopen van zonnepanelen is Sungevity ook actief in een aantal projecten die hernieuwbare energie promoten.

De garantievoorwaarden van Sungevity

Je krijgt van de fabrikant van de zonnepanelen die je aanschaft een vermogensgarantie en een productgarantie. Het is niet duidelijk welke zonnepanelen Sungevity aanbiedt, dus als je hier meer over wilt weten, dan kun je dit het beste bij Sungevity zelf navragen. Bij Sungevity krijg je hier ook een opbrengstgarantie bij van 10 jaar. Bij dit type garantie rekenen ze eerst uit wat de mogelijke opbrengst is van jouw zonnepanelen en als deze dan minder stroom opwekken dan zij hadden voorspeld, dan wordt het verschil vergoed. Het is niet duidelijk of je ook een garantie krijgt op de installatie.

Werken bij Sungevity

Sungevity is zeker geen saaie werkgever te noemen en zij zitten echt nooit stil. Er worden dan ook een groot aantal banen aangeboden, voornamelijk in Amsterdam die gericht zijn op een Europese markt. Zo kun je campaign manager worden, kun je voor een baan als e-mail marketing specialist solliciteren of kun je installatie coördinator worden. Er zijn ook een aantal stageplekken, zoals grafisch vormgever en marketing communicatie. Volgens Sungevity krijg je bij hen een leuk kantoor, een gezonde lunch en voldoende mogelijkheden om het succes van het bedrijf met hen te vieren.

Vergelijk offertes

Zonnepanelen aanschaffen bij Sungevity geeft je dus de eerste 10 jaar de zekerheid van een bepaald inkomen, maar dat betekent niet dat je zomaar met hen verder moet gaan. Een grondig marktonderzoek is nooit een slecht idee en alleen dan kun je er zeker van zijn dat je geen aanbieding over het hoofd hebt gezien. Ga daarom nu naar onze gratis en vrijblijvende vergelijkingstool, vraag offertes aan en begin met het plannen voor jouw nieuwe zonnepanelen installatie.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.