Awizon

Wanneer je een installateur voor je zonnepanelen aan wilt gaan wijzen, dan zijn er een aantal hele belangrijke punten om op te letten. De installateur moet voldoende kennis hebben om jou een systeem te kunnen aanbieden waarmee je rendement zo hoog mogelijk is, de installateur moet deze vervolgens vakkundig en met kwalitatieve materialen komen plaatsen en de installateur moet je ook na deze plaatsing voldoende steun en advies blijven geven. Bij Awizon hebben ze dit allemaal, want dit is één van de langst bestaande installateurs van zonne-energie systemen in Nederland.

Administratieve gegevens Awizon

Voordat we ingaan op de services die Awizon jou kan leveren, kun je hier eerst vast in een handig overzicht zien wat de contactgegevens zijn. Ook vind je wat extra informatie over Awizon. Hier gaan we later uitgebreid op in.

Awizon

Adresgegevens Awizon

Meander 3

9231DB Surhuisterveen

Telefoonnummer 0512 363 031
E-mail adres info@awizon.nl
Website https://www.awizon.nl/
Wanneer opgericht 2003
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van Hanwha Q.cells, SunPower, SolarWatt en LG
Extra diensten die worden aangeboden Zonneboilers

Doe-het-samen pakketten

Monitoring zonnepanelen

Garantieregeling Productgarantie via de fabrikant

Vermogensgarantie via de fabrikant

Certificeringen Zonnekeur

Holland Solar

 

De voordelen van Awizon

Awizon is wat betreft installateurs van zonnepanelen een uitstekende keuze en ze zijn op dit gebied de specialisten in noord Nederland. Hier kun je exact lezen waarom dit is.

  • Awizon heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het samenstellen, monteren en onderhouden van zonne-energie systemen. Dit brengt een mate van kennis en vakmanschap met zich mee die jongere bedrijven vaak nog missen.
  • De zonnepanelen die Awizon verkoopt zijn van bijzonder goede kwaliteit en vallen onder de tier 1 merken.
  • Daardoor krijg je van de fabrikant ook een beter dan gemiddelde garantieregeling op je zonnepanelen en kan de productgarantie bijvoorbeeld oplopen tot 30 jaar.
  • Awizon heeft handige doe-het-samen pakketten in de aanbieding waarbij je de zonnepanelen zelf plaatst, maar Awizon langskomt om de installatie te controleren, om deze eventueel aan te sluiten op de meterkast en om deze in bedrijf te stellen.
  • Bij Awizon kun je ook zonneboilers aanschaffen en zo ook je water met de energie van de zon verwarmen.
  • De facturatie van de zonnepanelen vindt pas achteraf plaats, als je zonnepanelen al zijn aangesloten.

 

Wat onderscheidt Awizon van de rest?

Awizon is anders dan andere installateurs omdat ze hun eigen doe-het-samen pakketten aanbieden. Hiermee spreken ze een belangrijk gedeelte van de markt aan, omdat je met deze pakketten de zonnepanelen zelf kunt monteren. Daardoor bespaar je geld. Een monteur van Awizon komt vervolgens langs om de aansluiting van de zonnepanelen te verzorgen. Deze kan dan dus een extra groep aanmaken in de meterkast, deze kan het systeem aansluiten op de meterkast en de omvormer en je nieuwe installatie in bedrijf stellen. Zo krijg je toch de gemoedsrust omdat je installatie goed is gecontroleerd, maar bespaar je geld door de panelen zelf te monteren. Dit is een uitstekende combinatie en een bijzonder initiatief van Awizon dat je, als je een beetje handig bent, waarschijnlijk graag met beide handen aangrijpt.

 

De panelen van Awizon en de garantieregelingen

Awizon verkoopt zonnepanelen van vier zeer kwalitatieve merken, namelijk LG, Hanwha Q.Cells, SolarWatt en SunPower. Deze panelen worden gezien als de beste op de markt. Je kunt er dus ook goede garantieregelingen over verwachten.

  • Hanwha Q.Cells: de zonnepanelen van het Duitse Hanwha Q.cells staan bekend om de goede prestaties, ook als het bewolkt is. Dat is het voordeel van een fabrikant die in dezelfde weersomstandigheden werkt. De zonnepanelen zijn goed geprijsd en hebben een productgarantie van 12 jaar. De vermogensgarantie is 25 jaar.
  • SunPower: samen met SolarWatt en LG worden de zonnepanelen van SunPower gezien als de beste in de wereld. Je krijgt een 25 jaar product- en vermogensgarantie en daar krijg je een paneel voor terug met een vermogen van mogelijk 400 Wp en met een hele mooie vormgeving. Deze zonnepanelen zijn dus ideaal voor kleinere daken.
  • SolarWatt: de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt hebben een ongeëvenaarde kwaliteit en de degradatie is bij deze panelen minimaal. De fabrikant durft hier dan ook 30 jaar product- en vermogensgarantie over te geven en de panelen zijn bijzonder sterk en bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • LG: de zonnepanelen van LG staan bekend om het hoge vermogen en de sterke esthetische waarde. Deze panelen worden vaak gekozen omdat ze er erg modern en strak uitzien en je er tegelijkertijd ook een grote opbrengst van zal terug krijgen. Op de zonnepanelen van LG zal je 25 jaar product- en vermogensgarantie krijgen en zijn ook perfect voor kleine daken.

 

Vergelijk offertes

Wil je ook zonnepanelen aan gaan schaffen en is het tijd om de beste installateur aan te wijzen? Dan vraag je via onze vergelijkingstool alvast gemakkelijk een aantal offertes op bij verschillende betrouwbare bedrijven die dit graag voor je willen doen. Voer als je ze hebt ontvangen een vergelijking uit en je zal zo het beste aanbod aan kunnen wijzen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.