Intellisol

intellisol is een leverancier van onder andere zonnepanelen die in Limburg gevestigd is. Het is een bedrijf wat zich richt op meerdere manieren om energie te leveren. Wanneer jij als klant naar hun toe gaat kan je daar dan ook voor meerdere oplossingen tegelijk terecht. De leverancier heeft meerdere voordelen en eigenschappen die we voor je hebben toegelicht.

Bedrijfsinformatie

Intellisol

Maastrichtersteenweg 163

3680 Maaseik (België)

Soort zonnepanelen: All black panelen

www.intellisol.be

Voordelen van Intellisol

Intellisol heeft voor jou meerdere voordelen. We hebben ze voor je benoemd.

 • Meerdere oplossingen onder één dak. Ga je over op zonne-energie dan wil je waarschijnlijk ook een warmtepomp. Voor de elektrische auto is een laadpaal noodzakelijk. Intellisol heeft alle oplossingen bij elkaar.
 • Een volledige service. Van een leverancier verwacht je het beste daar waar het aankomt op een advies. Intellisol biedt jou een volledig advies wat begint bij een scan van je dak, een goede offerte die gelijk is aan de factuur en een studie van het rendement. Daarna wordt het plaatsen door hun eigen team gedaan, en kan je een beroep doen op de afdeling aftersales wanneer er naderhand alsnog problemen zijn.
 • Al het regelwerk wordt uit handen genomen. Bij zonnepanelen moet je behoorlijk wat regelen, ook met je energieleverancier. Intellisol neemt ook dit werk uit handen.

Landelijk of regionaal

Intellisol is gevestigd in Belgisch Limburg. De dienstverlening strekt vooral tot in de Belgische regio. Wanneer je een leverancier zoekt van zonnepanelen en overige energie besparende installaties is het advies altijd om te kijken bij een lokale leverancier. Het voorkomt dat je nodeloos veel moet gaan uitgeven aan reiskosten. Daarnaast staan deze leveranciers graag met spoed voor jou klaar wanneer dat nodig is. Het is dan ook goed om niet te ver weg te zoeken.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

Intellisol is een bedrijf wat jou een totale complete oplossing kan bieden voor zaken die met energie te maken hebben. Je treft er dan ook warmtepompen, relighting, zonnepanelen en nog veel meer onder één dak. Zo kan je in één keer je hele huis of bedrijf een upgrade geven wanneer het aankomt op het energieverbruik.

De specialismen van Intellisol

Men heeft meerdere specialismen waar onder de volgende zaken:

 • Relighting. Bedrijven kunnen veel energie besparen door alle verlichting in één keer te vervangen door LED verlichting. Men kijkt mee naar een passende oplossing.
 • Zonnepanelen.
 • Warmtepompen.
 • Airco installaties.
 • Geothermie waarbij de warmte vanuit de grond wordt gewonnen voor de warmtepomp.
 • Batterij systemen voor de opslag van energie.

Soort panelen in de verkoop

Intellisol laat niet veel los op de website over de zonnepanelen die men gebruikt bij klanten. Feit is dat men met een type paneel werkt wat zich met 8 a 9 jaar terug verdient. Het rendement wat je op die manier krijgt wordt behaald met All Black panelen. Het gaat daarbij dan om monokristallijn zonnepanelen.

De garantievoorwaarden van Intellisol

Wie bij Intellisol zijn zonnepanelen koopt heeft garantie onder bepaalde voorwaarden. We hebben ze voor je uitgelegd.

 • De volledige procedure onder één dak laten uitvoeren. Intellisol zal bij jou het hele proces uitvoeren op het gebied van zonnepanelen. Het gaat in dat geval om de berekening van het rendement, maar ook om bijvoorbeeld het plaatsen en het onderhoud van de installatie. Je krijgt de maximale garantie op hun producten wanneer je ook alle diensten daadwerkelijk door hun laat uitvoeren.
 • Schoonmaken van de zonnepanelen. De belangrijkste reden waarom het rendement van zonnepanelen terugloopt is dat ze vies worden door de loop der jaren heen. Je moet de panelen dan ook professioneel (laten) schoonmaken om een volledig rendement gedurende de hele levensduur te behouden.
 • Onderhoud van de installatie. Een installatie met zonnepanelen moet goed worden onderhouden. Dit zorgt ervoor dat de panelen optimaal hun werk kunnen doen. Door de installatie door Intellisol te laten onderhouden weet je zeker dat de installatie optimaal werkt en veilig is.

Werken bij Intellisol

Intellisol is een bedrijf wat voldoet aan de hoogste eisen die er gesteld worden aan de producten en het personeel. Om er te kunnen werken moet je dan ook minimaal een afgeronde studie elektrotechniek hebben. Verder kan je op de werkvloer worden geschoold tot gecertificeerd installateur.

Offertes krijgen

Wil je zonnepanelen dan vraag je het beste eerst offertes op. Dat doe je met de onderstaande button. Je krijgt gelijk meerdere offertes om te vergelijken. Dat vergelijken levert je een voordeel op wat kan oplopen tot wel 20 procent.

 • Vergelijk de materiaalprijzen. Het gaat dan niet alleen om de prijs van de zonnepanelen maar ook om de omvormer en installatiematerialen.
 • Vergelijk het arbeidsloon. Bespaar er niet teveel op. Vergelijk alleen de lonen van gecertificeerde installateurs.
 • Vergelijk alleen prijzen inclusief de BTW.
 • Vergelijk de kilometerkosten. Kies een bedrijf uit je eigen regio.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.