Troost Installatiebedrijf

Het is een algemeen bekend feit dat het beter is om te investeren in zonnepanelen dan om je geld op een spaarrekening te zetten. Het rendement dat je uit je zonnepanelen kunt halen is veel groter dan het bedrag dat je erin hebt geïnvesteerd en je kunt ze al binnen 7 jaar hebben terugverdiend. Dat betekent dat je daarna nog 20 jaar gratis energie kunt ontvangen voordat de zonnepanelen moeten worden vervangen. Bij Troost Installatiebedrijf in Staphorst willen ze je graag adviseren over de mogelijkheden die jij hebt met zonnepanelen.

Administratieve gegevens Troost

Troost is een regionale installateur van zonnepanelen. Woon jij in Staphorst en omstreken, dan kun je via de volgende administratieve gegevens en informatie contact leggen.

Troost Installatiebedrijf

Adresgegevens Industrieweg 11

7951CX Staphorst

Telefoonnummer 0522 461 798
E-mail adres info@troost-installatie.nl
Website https://troost-installatie.nl/
Werkgebied Staphorst en omstreken
Wanneer opgericht 40+ jaar geleden
Aangesloten bij SGZE? Nee
Extra diensten die worden aangeboden Persoonlijk gratis kennismakingsgesprek

De voordelen van Troost Installatiebedrijf

Besluit je verder te gaan met Troost als installateur van je zonnepanelen? Dan kun je erop rekenen dat je de volgende voordelen krijgt.

  • Troost is een bedrijf dat al vele jaren bestaat. Uiteraard is de afdeling zonnepanelen wat minder oud. Toch kun je van een dergelijk gevestigd bedrijf jarenlange ervaring, kennis, vakmanschap en zekerheid verwachten.
  • Bij Troost Installatiebedrijf zijn ze trots op hun persoonlijke afhandeling. Ze komen dus persoonlijk kennis met je maken en je dak inspecteren om te zien of deze voor zonnepanelen geschikt is.
  • Omdat Troost regionaal installeert kunnen ze zeer nauwkeurig voorspellen wat de mogelijke opbrengsten zullen zijn als je zonnepanelen op je dak zou plaatsen.
  • Daarnaast zijn ze als regionaal bedrijf altijd in de buurt als je ze nodig hebt.

Een regionale installateur

Het feit dat Troost Installatiebedrijf dus een regionale installateur is, dat heeft voor jou bepaalde voordelen. De voorrijkosten, bijvoorbeeld, blijven daardoor altijd laag en je zal ze regelmatig helemaal kunnen vermijden. Daarnaast hebben regionale installateurs van zonnepanelen, vooral als ze dit al een lange tijd doen, een kennis van de regio die landelijke installateurs niet hebben. Door te kijken naar het aantal zonne-uren, de invalshoek van de zon en andere meteorologische gegevens van Staphorst en omstreken, kan Troost Installatiebedrijf je dus met grote nauwkeurigheid vertellen wat jouw zonnepanelen je op kunnen leveren. Mocht er een storing zijn aan je systeem, dan zijn ze dicht in de buurt en kunnen ze snel langskomen om deze te repareren.

De specialismen van Troost Installatiebedrijf

Bij Troost Installatiebedrijf uit Staphorst kun je dus terecht voor advies over zonnepanelen, het samenstellen van je installatie en de plaatsing ervan. Daarnaast leveren ze ook nog een groot aantal andere diensten. Zo zijn ze bekende en ervaren loodgieters in de regio, kunnen ze je helpen met allerlei soorten werkzaamheden aan je verwarming en sanitair, kunnen ze je installaties en apparaten onderhouden, kunnen ze je dakbedekking plaatsen, kunnen ze je helpen de ventilatie binnen te bevorderen en zijn ze gespecialiseerd in andere vormen van duurzame energie. Troost Installatiebedrijf is erkend cv-leverancier, doet werk aan gas, elektro en water en is installateur van zonnepanelen bij particulieren en bedrijven.

Vergelijk offertes

Ben je van plan om zonnepanelen te laten installeren? Dan is het belangrijk dat je een vakbekwame en betaalbare installateur uitkiest die dit voor je kan doen. Je vindt deze het beste door een vergelijking te maken van wat de verschillende bedrijven uit jouw omgeving je aanbieden. Als je hier via onze vergelijkingstool alvast offertes opvraagt, deze vergelijkt en de beste installateur uitkiest, dan kun je snel overgaan tot het inplannen van de werkzaamheden.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.