Zerogas

Alle woningen van het gas af, dat is het streven van de overheid. Zero Gas is dan ook een bedrijf wat zich richt op het zelfvoorzienend maken van woningen. Men heeft als streven jouw huis te voorzien van warmte en van zonnepanelen. Men levert alle producten voor zelfvoorzienend worden onder één dak.

Bedfijfsinformatie

Zero Gas

Innovatiepark 34

4906 AA Oosterhout

Type panelen: monokristallijn

www.zerogas.nl

Jouw voordelen bij zerogas

Zerogas is een bedrijf wat jou meerdere voordelen biedt. We hebben ze op een rij gezet.

 • Een showroom waarin je voorbeelden ziet. Een blik zegt meer dan duizend woorden en dat heeft men bij Zero gas goed in de gaten. Ze hebben dan ook een showroom waar je een installatie kan zien die men plaatst. Op die manier kan men jou precies uitleggen wat voor installatie je gaat afnemen, maar ook hoe dit nou in jouw voordeel werkt. Op die manier weet je wat je aanschaft.
 • Een totale oplossing. Je koopt niet alleen maar zonnepanelen. Je schaft een complete installatie aan om onafhankelijk van het energiebedrijf te worden.
 • Hulp bij het hele traject. Bij een installatie om van het gas af te komen kom je behoorlijk wat kosten tegen. Bij zero gas helpt men jou ook bij het aanvragen van alle mogelijke vormen van subsidie. Je laat geen geld liggen.

Landelijk of regionaal

Zero Gas is een bedrijf wat in Oosterhout is gevestigd. Men bedient vooral primair deze regio. Je kan uiteraard ook van hun expertise gebruik maken wanneer je in een ander deel van het land woont. Houd er in dat geval wel rekening mee dat er voor jou meer kosten aan verbonden zitten. Zo krijg je te maken met kilometerkosten wanneer men naar jou toe moet komen, en die kunnen behoorlijk oplopen. Het liefst kies je dus voor een leverancier uit jouw regio.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

Zero gas onderscheidt zich op meerdere manieren van de rest. We hebben ze op een rij gezet.

 • Een advies/informatiebank. Men voorziet de klanten op alle mogelijke manieren van advies en informatie. Dat doet men via de website maar ook in de showroom zelf. Op die manier maak je altijd een goede keuze die binnen jouw budget past.
 • Een complete oplossing. Zonnepanelen in combinatie met een een warmtepomp zijn een totale oplossing om van het gas te kunnen. Je bent dan ook in één keer klaar.
 • Je mist geen subsidie. Men kent de landelijke en regionale subsidies op het gebied van zonnepanelen en warmtepompen. Je wordt geholpen bij de aanvraag ervan. Zo mis je geen cent subsidie.

Specialismen van dit bedrijf

Zero gas heeft meerdere specialismen, te weten:

 • Warmtepompen. Dit is een installatie om uit lucht of warmte energie op te wekken voor jouw huis. Dit ter vervanging van het gebruik van aardgas.
 • Zonnepanelen. Deze panelen zetten zonlicht om in energie.
 • Omvormers. Dit is nodig om de energie van de zonnepanelen daadwerkelijk in stroom te veranderen.

Het soort panelen wat men verkoopt

Bij dit bedrijf heeft men de keuze voor zonnepanelen voor jou gemaakt. Men werkt met monokristallijn panelen. Dit zijn panelen met een opbrengst tot 265 Wp per paneel. Het gaat om all black panelen. De panelen kunnen stroom opwekken uit volle zon maar ook uit gefilterd daglicht. Zo heb je eigenlijk het meeste rendement van de zon.

De garantievoorwaarden van Zero Gas

Zero gas heeft een aantal garantievoorwaarden en het is goed dat je ervan op de hoogte bent.

 • Plaatsing door een erkend installateur. Ga je zelf zonnepanelen plaatsen dan is de kans groot dat je geen rekening houdt met zaken als schaduwval. Ook is er een grote kans dat de installatie niet brandveilig wordt aangelegd. Om problemen hierdoor te voorkomen krijg je alleen de volle garantie wanneer de panelen door een erkend installateur zijn aangelegd.
 • Schoonmaak en onderhoud van jouw installatie. Een installatie van zonnepanelen met een warmtepomp moet goed worden onderhouden en daarnaast moet er regelmatig een schoonmaak van de panelen en het filter van de warmtepomp plaatsvinden. Wanneer je schade hebt aan je installatie moet je kunnen aantonen dat deze professioneel is onderhouden, en dat hij professioneel is schoongemaakt.

Werken bij Zero Gas

Zero Gas is een bedrijf wat niet alleen levert maar ook een showroom heeft. Men heeft dan ook personeel in dienst voor de volgende zaken:

 • Medewerker showroom. Je begeleidt klanten die een installatie willen laten plaatsen om van het gas en de stroom af te kunnen.
 • Medewerkers buitendienst. Dit is de afdeling die naar de mensen toe gaat voor een scan van hun dak en verdere huis. Je geeft advies.
 • Installateur. Je installeert installaties bij de klant. Men werkt met gecertificeerde installateurs.

Offertes vergelijken

Voordat je zonnepanelen koopt vraag je het beste eerst offertes op. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt gelijk vrijblijvend meerdere offertes om te vergelijken. Dit levert een voordeel tot wel 20 procent op. Je moet ze goed vergelijken op onder andere deze punten:

 • Vergelijk de materiaalkosten. Het gaat dan niet alleen om de zonnepanelen en/of de omvormer maar bijvoorbeeld ook om de installatiematerialen.
 • Het arbeidsloon vergelijken. Vergelijk alleen de gecertificeerde installateurs.
 • De prijs moet altijd inclusief de BTW zijn.
 • Vergelijk de reiskosten. Kies altijd een bedrijf wat in jouw omgeving gevestigd is.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.