Sunergy installatie

Goedkoop is vaak duurkoop, dan ondervind je geregeld wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Sunergy installatie is een bedrijf wat zonnepanelen verkoopt, maar daarbij niet op de prijs beknibbelt. Men levert installaties die goed functioneren en die jouw huis voorzien van voldoende energie. Het zijn installaties die zich redelijk snel terugverdienen. We keken naar de eigenschappen van dit bedrijf en naar wat men verkoopt.

Bedrijfsinformatie

Sunergy installatie

Sumatra 35

2721 GG Zoetermeer

Type zonnepanelen: polykristallijn en monokristallijn.

www.sunergy-installatie.nl

Voordelen van Sunergy installatie

Sunergy installatie heeft meerdere voordelen voor jou als klant. Denk aan de volgende zaken:

 • Eerlijkheid over het rendement. Kies je voor de goedkoopste panelen dan wordt er ook verteld wat het rendement is. Op die manier voel jij je naderhand niet bekocht.
 • Korting bij meerdere deelnemers in Zoetermeer. Ga je samen met je buren in Zoetermeer zonnepanelen kopen dan krijg je een korting die kan oplopen tot 5 procent.
 • Een goede voorlichting. Bij de aanschaf van zonnepanelen is het van het grootste belang dat je goed wordt voorgelicht. Men heeft alle know how in huis en zal jou nooit zomaar laten zitten met een pakket panelen.

Landelijk of regionaal werken

Bij Sunergy werkt men regionaal. De regio Zoetermeer en de Randstad wordt door dit bedrijf bediend. Het is altijd in je voordeel om een lokaal bedrijf in te schakelen. Dat komt doordat men jou in het geval van werken in je eigen regio snel kan helpen. Dat gaat dan om het doen van een scan van je dak, maar het heeft ook alles te maken met het plaatsen van panelen en de nazorg wanneer er een beroep op onderhoud of garantie wordt gedaan.

Zaken die het bedrijf onderscheiden

Sunergy onderscheidt zich op de volgende punten:

 • Zonnepanelen van bedrijven uit de Tier1 groep. Men levert geen zonnepanelen van een vage Chinese leverancier die een jaar daarop failliet is gegaan. Men levert enkel de panelen van bedrijven die hebben bewezen dat ze al jarenlang betrouwbare leveranciers van zonnepanelen zijn.
 • Geen pakketten maar volledige dienstverlening. Men doet niet aan het verkopen van pakketten zonnepanelen met een omvormer met een soort doe het zelf instructie. De sets panelen die worden afgenomen worden door het eigen team geplaatst op jouw dak zodat men zeker weet dat jij als klant voor de volle 100 procent tevreden bent naderhand.

De specialismen van het bedrijf

Men levert de volgende specialismen aan de klant:

 • Zonnepanelen. Deze panelen zetten de zon om in energie voor je huis.
 • Omvormers. De omvormer zet de energie om in stroom die je nodig hebt.
 • Installatie. Men heeft een professioneel team wat de installatie van de zonnepanelen gecertificeerd komt uitvoeren.

Het soort panelen wat men verkoopt

Sunergy installatie verkoopt de volgende panelen aan de consument:

 • Polykristallijn. Het gaat dan om de panelen die gemaakt zijn van samengeperst silicium. De panelen zijn blauw van kleur, en het gaat om de nieuwe generatie. De panelen zijn dan ook niet gewolkt maar egaal blauw. De panelen hebben een rendement van 225 Wp.
 • Monokristallijn. De panelen zijn gemaakt van samengeperst silicium wat gecontroleerd is gekoeld. De panelen zijn zwart van kleur. Ze hebben een rendement tot 275 a 300 Wp.


De garantievoorwaarden van het bedrijf

Sunergy Installatie hanteert een aantal garantievoorwaarden.

De volgende punten zijn zeer belangrijk.

 • Onder geen beding worden er pakketten zonnepanelen verkocht zonder dat er een installatie en plaatsing bij wordt geleverd. Dit doet men omdat zonnepanelen anders een veel te laag rendement hebben. Daarnaast kunnen onjuist geïnstalleerde zonnepanelen brandgevaarlijk zijn.
 • Zonnepanelen moeten worden schoongemaakt. De schoonmaak van zonnepanelen is van essentieel belang. Doordat vuil zich vasthecht aan de panelen loopt het rendement anders terug. Je moet bij een terugloop boven de 8 procent kunnen aantonen dat de panelen professioneel schoongemaakt zijn.

Werken bij Sunergy installatie

Sunergy heeft een eigen team installateurs. Deze zijn allemaal geschoold op het vakgebied elektrotechniek. Daarnaast hebben de installateurs een opleiding op de werkvloer gehad in de richting gecertificeerde installatie.

Offertes naast elkaar leggen

Je bespaart het snelste op de kosten van zonnepanelen door eerst offertes te vergelijken. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt direct vrijblijvend meerdere offertes die je vergelijkt. Dat doe je op de volgende punten:

 • Vergelijk de materiaalkosten. Vergelijk daarbij alleen de prijzen van gelijkwaardige zonnepanelen.
 • Vergelijk de kosten van het arbeidsloon. Houd daarbij in de gaten dat je wel altijd een gecertificeerde installateur inschakelt.
 • Vergelijk alleen de prijzen die inclusief de BTW zijn.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.