Solarunie

Solarunie is een leverancier van zonnepanelen die zijn naam graag groot maakt. Dat doet men door veel installaties te plaatsen maar ook door de sponsoring van het stadion van Helmond Sport. Het is dan ook een leverancier die ernst maakt met het plaatsen van zonnepanelen in ons land. We hebben een aantal zaken op een rij gezet.

Bedrijfsinformatie

Solarunie

IJzerzijp 7

5421 ZE Gemert

Soort panelen: Full black panelen met een opbrengst tot 315 Wp

www.solarunie.nl

Voordelen van dit bedrijf

Solarunie is een bedrijf wat jou meerdere voordelen levert als klant. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

 • Duidelijke acties. Men heeft altijd een paar actietarieven waar jij uit kan kiezen wanneer je een installatie met zonnepanelen wil aanschaffen. Daarvoor heeft men de acties op de website staan. Het gaat dan om de prijzen exclusief de installatie, met een aantal full black panelen en een omvormer. Er wordt vermeld wat de voorwaarden van de plaatsing zijn.
 • Volledige dienstverlening. Men kan een totaal pakket aan jou leveren. Het gaat dan niet alleen om de panelen zelf maar bijvoorbeeld ook om het plaatsen en de informatie over zaken als subsidie waar je recht op hebt.
 • Praktische informatie. Omdat het bedrijf al meer dan 12 jaar actief is heeft men een hoop know how binnen het bedrijf. Jij profiteert daar als klant direct van. Men kan jou goed informeren over de panelen die je koopt.

Landelijk of regionaal werkzaam

Het bedrijf Solarunie is in Gemert gevestigd. Men werkt regionaal. Hun werkgebied bevindt zich binnen de provincie zelf. Wil je buiten dat gebied hun diensten afnemen, dan moet je er rekening mee houden dat er hogere kilometerkosten in rekening worden gebracht. Bovendien zal men in dat geval waarschijnlijk minder snel tot jouw dienst kunnen staan. Het verdient dan ook altijd de voorkeur om een leverancier uit je eigen omgeving te kiezen.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

Er zijn leveranciers die enkel de zonnepanelen willen verkopen en die je verder als klant laten dobberen. Bij Solarunie is dit niet het geval. Men onderscheidt zich juist op het gebied dat de zonnepanelen worden geleverd, geplaatst en dat je daarbij ook assistentie krijgt bij het aanvragen van subsidies en bij de BTW terugvraag van de panelen. Men doet er alles aan om de klant te ontlasten op dit gebied. De investering is daardoor lager en de stap om zonnepanelen aan te schaffen wordt gemakkelijker genomen.

Specialismen van het bedrijf

Het bedrijf Solarunie heeft zich enkel gericht op de zonnepanelen. Hun specialismen zijn dan ook:

 • Zonnepanelen. De panelen worden geleverd aan de hand van de behoefte aan zonne-energie van jouw bedrijf of huishouden.
 • Omvormers. Dit is nodig om de opgewekte energie om te zetten naar stroom.

Het soort panelen in de verkoop

Men werkt met meerdere merken zonnepanelen. Het zijn panelen die ieder hun eigen uiterlijke kenmerken hebben. Ze hebben een paar zaken algemeen:

 • Zwarte panelen. Er wordt gewerkt met all Black panelen. Dit zijn zonnepanelen die monokristallijn zijn. De panelen hebben een hoger rendement dan de polykristallijn panelen. Daarnaast hebben ze een strak zwart uiterlijk.
 • Hoog rendement panelen. Met een opbrengst tot 315 Wp per paneel wordt er gesproken over hoog rendement panelen.

De garantievoorwaarden van het bedrijf

Als leverancier van zonnepanelen heeft men bepaalde garantievoorwaarden. Je moet onder andere de volgende voorwaarden in de gaten houden:

 • Volledig garantie bij installatie. Men komt de zonnepanelen het liefste zelf plaatsen. Op die manier heeft men de zekerheid dat de panelen professioneel worden geplaatst. Daarnaast worden de panelen op die manier brandveilig geplaatst en is het hoogste rendement gegarandeerd.
 • Rendement garantie bij schoonmaak. Het schoonmaken van de panelen is een vereiste om de installatie optimaal te laten functioneren. Door de panelen professioneel te laten reinigen krijg je een garantie op het hoogste blijvende rendement.
 • Garantie bij het onderhoud. Men heeft bij Solarunie een eigen onderhoudsdienst. In dat geval komt men bij jouw huis de zonnepanelen en de installatie ervan onderhouden op een jaarlijkse basis. Dat is een voorwaarde om de levensduur van de installatie te garanderen.

Werken bij Solarunie

Solarunie is een bedrijf wat behoorlijk wat werkgelegenheid biedt. Zo is men momenteel op zoek naar personeel op de volgende gebieden:

 • Junior verkoper
 • Senior verkoper
 • Elektromonteur
 • Montagemonteur
 • Projectleider.

Offertes vergelijken

Wil je zonnepanelen gaan aanschaffen dan is het advies om eerst offertes op te vragen. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt gelijk meerdere offertes om te vergelijken. Dat levert je een direct voordeel op wat kan oplopen tot 20 procent. De offertes vergelijk je op de volgende punten:

 • Kosten van de materialen
 • Kosten van het arbeidsloon
 • Prijzen inclusief BTW vergelijken
 • Kilometerkosten vergelijken.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.