EnerSolar

Je wilt zonnepanelen laten plaatsen, maar welke installateur kun je dan het beste kiezen? Helaas is het antwoord op deze vraag niet gemakkelijk te geven, want er zijn in Nederland meer dan 1000 bedrijven die dit voor je kunnen doen. Daarom kun je het beste bekijken wat deze bedrijven jou te bieden hebben en zo een geschikte kandidaat aanwijzen voor het plaatsen van jouw nieuwe zonnepanelen. Eén van deze installateurs is EnerSolar en zij zijn specialist in het ontzorgen van klanten en verzorgen van complete zonne-energie systemen.

Administratieve gegevens EnerSolar

EnerSolar levert kwalitatieve zonnepanelen aan particulier en ondernemer. De belangrijkste basisgegevens over deze installateur zijn samengevat in de volgende tabel.

EnerSolar

Adresgegevens EnerSolar

Kernreactorstraat 13C

3903LG Veenendaal

Telefoonnummer 0318 757 888
E-mail adres info@enersolar.nl
Website https://www.enersolar.nl/
Wanneer opgericht 2008
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van Phono Solar, Panasonic, Jinko Solar, Canadian Solar, Trina Solar, Hanwha Q.cells en LG
Extra diensten die worden aangeboden Hulp bij het aanvragen van subsidies

Hulp bij het regelen van een energiebespaarlening

Financiële ondersteuning

Monitoringtool plus uitleg

Regelen gratis btw-teruggave

Geen aanbetaling

De voordelen van EnerSolar

Als jij besluit verder te gaan met EnerSolar, dan zal je hier de volgende voordelen van merken.

 • De zonnepanelen die door EnerSolar worden aangeboden zijn zwart, van uitstekende kwaliteit en behoren tot de bekende Tier 1 merken.
 • Bij EnerSolar kun je volledig worden ontzorgd. Ze kunnen je complete pakketten aanbieden inclusief plaatsing die je alleen hoeft uit te kiezen. De rest wordt voor je gedaan.
 • Je kunt uiteraard ook advies op maat krijgen en dat doet EnerSolar door persoonlijk bij je langs te komen en je te vertellen wat er mogelijk is in jouw situatie.
 • Bij je installatie krijg je een monitoring tool waarmee je altijd inzicht hebt in de prestaties van je zonnepanelen.
 • Bij EnerSolar betaal je het gehele bedrag achteraf en is er dus geen sprake van een aanbetaling.

Wat onderscheidt EnerSolar van de rest?

EnerSolar is erg trots op de persoonlijke manier waarop ze zaken doen. Het is dan ook hun taak om alle zorgen van jou uit handen te nemen en jou de perfecte installatie te verkopen. Ze komen je dak persoonlijk inmeten en maken eerst een legplan waarmee je gegarandeerd het hoogste rendement zal ontvangen. Daarna stellen ze de installatie samen (deze bestaat uit kwalitatieve zwarte zonnepanelen van een A-merk) en komen ze die plaatsen. Nadat de knop wordt omgezet en je zonnepanelen beginnen met het genereren van energie, betaal je pas. Daarna regelen ze zelfs de btw-teruggave voor je en dat gratis. Als klant word je bij EnerSolar dus echt volledig in de watten gelegd en dat is een kwaliteit die soms bij andere installateurs nog wel eens mist.

Welke soort panelen verkoopt EnerSolar?

Er worden zonnepanelen aangeboden van 8 verschillende fabrikanten.

 • LG: LG wordt samen met SunPower gezien als de fabrikant van de beste en mooiste zonnepanelen van dit moment. Je ontvangt dan ook een lange productgarantie en een uitstekende vermogensgarantie bij deze fabrikant.
 • Hanwha Q.cells: ook Hanwha Q.cells wordt gezien als een Tier 1 fabrikant. Ze hebben de gehele fabricage van zonnepanelen in eigen handen, wat voor jou betekent dat je bij hen altijd een oplossing zal vinden.
 • Trina Solar: Trina Solar is een Chinese fabrikant die al vele jaren actief is in deze branche. Je kunt er dan ook degelijke producten ontvangen. Trina Solar levert haar zonnepanelen wereldwijd en is één van de grootste bedrijven in de sector.
 • JA Solar: net als Trina Solar is JA Solar ook een Chinees bedrijf en een tier 1 fabrikant. Ze hebben het gehele proces, van het smelten van het silicium tot het testen van de zonnepanelen voordat ze de deur uit gaan in eigen handen. Bij JA Solar staat betrouwbaarheid centraal.
 • Canadian Solar: Canadian Solar is een zeer bekend zonnepanelen merk. Het werkt vanuit Canada en China en levert al sinds 2001 bijzonder kwalitatieve producten.
 • Jinko Solar: met een Jinko Solar paneel haal je kwaliteit en huis. Deze panelen worden namelijk aan de hoogste kwaliteitsstandaarden getest en het resultaat is een sterk en duurzaam zonnepaneel.
 • Panasonic: Panasonic is voor iedereen een welbekend bedrijf. Het is een Japanse fabrikant die altijd probeert innovatief te zijn. De laatste technieken en nieuwste uitvindingen in de zonne-energie vind je dan ook in hun zonnepanelen terug.
 • Phono Solar: net als de meeste andere fabrikanten in deze lijst is Phono Solar ook een Tier 1 fabrikant. Ze leveren dan ook de beste kwaliteit en de grootste opbrengst.

De garantieregelingen bij EnerSolar

Met merken zoals de zonnepanelen boven genoemd kun je alleen maar goede garantieregelingen ontvangen. Je zal bijvoorbeeld een vermogensgarantie van 25 jaar krijgen waarin na deze tijd nog een vermogen van 90 procent beloofd wordt. Ook de productgaranties kunnen oplopen tot 25 jaar en dat geeft wel aan dat deze fabrikanten kwaliteit leveren. EnerSolar heeft een indrukwekkend assortiment zonnepanelen in de aanbieding. Wil je weten hoeveel garantie je krijgt over de installatie, dan kun je het beste even contact opnemen met EnerSolar om dit te bespreken.

Vergelijk offertes

De enige manier waarop je met zekerheid de beste deal voor jouw zonnepanelen kunt aanwijzen is door offertes op te vragen bij meerdere installateurs. Alleen zo kun je zien wie de beste prijs/kwaliteit verhouding aan kan bieden. Deze offertes kun je gemakkelijk en snel bezitten als je via deze website gebruik maakt van onze gratis en vrijblijvende vergelijkingstool.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.