Rivusol

Rivusol is een bedrijf wat zich volledig richt op de verkoop van zonneboilers. Dit is het systeem waarmee je voor jouw huis behoorlijk wat energiekosten kan besparen zonder dat je gelijk je hele huis en dak op de schop hoeft te nemen. We keken naar de specialismen van dit bedrijf.

Bedrijfsinformatie

Rivusol

Bouwmeesterplein 1

2801 BX Gouda

Type zonnepanelen: geen

www.rivusol.com

Specialismen:

Men heeft bij Rivusol als specialisme zonneboilers. Dit is een systeem waar geen zonnepanelen aan te pas komen. Men maakt gebruik van een systeem van buizen wat in je dak wordt aangesloten. Daardoor kan je met een beperkt stuk dakoppervlak van 5 vierkante meter genoeg zonnekracht verzamelen om je huis mee te verwarmen en te voorzien van warm tapwater.

Werkgebied

Rivusol is een leverancier die zonneboilers landelijk levert. Men heeft in een link een lijst met gecertificeerde installateurs van zonneboilers die bij hun bekend is. Je kan dan ook vanuit alle delen van het land een zonneboiler kopen zonder dat je afhankelijk bent van een regio.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

Dit bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie doordat men echt alleen zonneboilers verkoopt. Dit systeem maakt geen gebruik van zonnepanelen op een dak. Deze leveren naar verhouding immers veel minder op dan de warmtecollectoren die men in het dak komt inbouwen. Je bespaart dus een deel energie in de vorm van stroom, maar daarnaast bespaar je vooral op je aardgasrekening met dit bedrijf. Men heeft een uitgebreide kennisbank om jou van de benodigde informatie over zonneboilers te voorzien.

Specialismen

Men heeft bij dit bedrijf slechts één specialisme: zonneboilers.

Soort panelen in de verkoop:

Men heeft geen zonnepanelen in de verkoop. De zonneboiler maakt gebruik van collectoren die in een dak worden ingebouwd zonder dat er met zonnepanelen wordt gewerkt.

Garantievoorwaarden

Men levert zonneboilers en daar zit een garantie aan verbonden. Die heeft te maken met de volgende zaken:

  • Installatie door een gecertificeerd installateur. De zonneboiler moet door een gecertificeerd installateur worden geplaatst. Men heeft een lijst voor je gemaakt waar deze in vermeld staan. Op die manier weet je zeker dat de zonneboiler ook het gegarandeerde rendement zal behalen.
  • Onderhoud. Een zonneboiler kan je aansluiten op een bestaande installatie. De zonneboiler moet daarnaast ook worden onderhouden. Dit kan je laten doen door een onderhoudsbedrijf. Wanneer je al een ander CV apparaat hebt waar je de zonneboiler op aansluit kan je het gecombineerd laten onderhouden.

Werken bij Rivusol

Rivusol werkt samen met leveranciers en onderhoudsbedrijven die in het hele land gevestigd zijn. Wanneer je wil gaan werken bij dit bedrijf kan je dus als gecertificeerd installateur of gecertificeerd onderhoudsbedrijf registreren bij Rivusol.

Offertes opvragen

Wil je een zonneboiler maar daar niet de hoofdprijs voor betalen, vraag dan eerst offertes op voor je tot aanschaf overgaat. Je doet dat met de onderstaande button. Je kan door het vergelijken een voordeel tot wel 20 procent behalen. Dat voordeel behaal je door de volgende zaken te vergelijken:

  • Kosten van het materiaal. Het gaat dan niet alleen om de zonneboiler zelf maar ook om het aansluitmateriaal.
  • Kosten van het arbeidsloon. Let op dat je alleen de tarieven van gecertificeerde installateurs vergelijkt.
  • Prijzen moeten altijd inclusief de BTW zijn.
  • Vergelijk de kilometerkosten. Kies altijd een leverancier/installateur die in jouw eigen omgeving gevestigd is.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.