NewSolar B.V.

De leverancier van je zonnepanelen bepaalt niet alleen welke prijs jij voor je installatie zou moeten betalen. Bij hen krijg je alles, van professioneel advies, het samenstellen van de ideale installatie voor jou, het plaatsen van de installatie, de nazorg en de garantieregelingen. Eén van de installateurs die al wat langer op de Nederlandse markt actief is, is NewSolar. Lees hier verder over wat je van hen aan producten en diensten kunt verwachten.

Administratieve gegevens NewSolar

Voordat we dieper ingaan over wat NewSolar voor jou kan betekenen, hier eerst een nuttig overzicht met een aantal gegevens over NewSolar.

NewSolar

Adresgegevens Kleine Landaas 4

3931GC Woudenberg

Telefoonnummer +31 88 639 7652
E-mail adres info@newsolar.nl
Website https://newsolar.nl
Werkgebied Landelijk
Wanneer opgericht 2008
Aantal medewerkers 15
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden 4 kant-en-klare systemen met Full Black panelen van TrinaSolar voor particulieren

Grootschalige projecten en collectieven

Extra diensten die worden aangeboden Geen aanbetaling nodig en vaste prijs

Offerte alleen na gesprek bij jou thuis

Zonnepanelen van uitmuntende kwaliteit

Hulp bij btw terugvraag

Garantieregelingen Opbrengstgarantie

Laagste prijs garantie

Productgarantie van minimaal 10 jaar

Certificeringen Zonnekeur erkend

SEI erkend installateur

KvINL erkend installateur

De voordelen van NewSolar

NewSolar is een relatief klein bedrijf en ze handhaven een erg persoonlijke aanpak. Bestel je een systeem bij hen, dan kun je op de volgende voordelen rekenen.

  • Bij NewSolar krijg je vanaf het begin eerlijk advies.
  • NewSolar geeft geen offerte af zonder eerst je dak te hebben geïnspecteerd.
  • Je hoeft je systeem pas te betalen als deze al is geïnstalleerd. Er is geen aanbetaling nodig.
  • De prijs die je in je offerte krijgt staat vast en naderhand hoef je dus ook nooit meer te betalen.
  • De zonnepanelen die New Solar aanbiedt aan particulieren zijn van bijzonder goede kwaliteit en daarom hebben ze een lange levensduur.

Een landelijke installateur

Ook al is NewSolar relatief klein, ze leveren landelijk. Het is ook mogelijk om je pakket zelf op te halen en te installeren zodat je nog meer van de terugverdientijd af kunt halen. Volgens NewSolar kun je op die manier je zonnepanelen binnen minimaal 4,2 jaar hebben terugverdiend. Maar aangezien ze landelijk werken kun je de zonnepanelen ook gewoon bij je thuis laten afleveren en installeren. Ook al zal de terugverdientijd dan langer zijn, je weet wel zeker dat de panelen correct worden bevestigd. Dat geeft je weer de garantie dat ze het best mogelijke rendement leveren voor jouw situatie.

Wat onderscheidt NewSolar van de rest?

NewSolar houdt duidelijk van een wat ouderwetsere aanpak en dat betekent dat je bij hen nog steeds advies op maat krijgt na een gesprek bij je thuis. Je dak wordt eerst door hen persoonlijk geïnspecteerd voordat er advies wordt gegeven en dat kan een groot verschil in opbrengst betekenen. Dit is tegenwoordig in de wereld van de zonnepanelen niet altijd meer vanzelfsprekend, helaas. Daarnaast krijg je van NewSolar een laagste prijs garantie wat betekent dat ze als je een gelijk systeem ergens anders goedkoper aantreft het verschil zelf bijleggen. De prijs/kwaliteit verhouding bij NewSolar is dus erg goed.

Welke soort panelen verkoopt NewSolar?

NewSolar verkoopt voor particulieren vier verschillende kant-en-klare systemen. Deze bestaan uit 6, 8, 12 or 16 TrinaSolar Full Black monokristallijn zonnepanelen met een vermogen van 300 Wp per paneel. All black panelen zijn erg mooi vormgegeven, modern en strak, en veel minder aanwezig op je dak. De verschillende zonnecellen zijn niet zichtbaar en daarom worden all black panelen vaak mooier gevonden. De omvormer die je erbij krijgt is van Goodwe. NewSolar maakt alleen gebruik van materialen van de beste A merken en dat betekent dat deze systemen zeker 25 jaar lang mee zullen kunnen gaan. Je krijgt hier ook uitstekende garantieregelingen over.

De garantievoorwaarden bij NewSolar

Via de fabrikant van de zonnepanelen ontvang je een productgarantie van minstens 10 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar. NewSolar doet daar zelf nog twee garantieregelingen bij.

  • Opbrengstgarantie: NewSolar garandeert met haar opbrengstgarantie dat jij een x aantal jaren een minimale opbrengst van je zonnepanelen zal krijgen. Komen ze daar onder te liggen, dan zal NewSolar het verschil zelf bijleggen. Dit geeft jou dus de zekerheid van een minimaal inkomen waar je tijdens deze jaren op kunt rekenen.
  • Laagste prijs garantie: zoals al eerder aangegeven garandeert NewSolar dat zij de laagste prijs hanteren op de markt. Vind jij dezelfde installatie goedkoper, dan zorgt NewSolar ervoor dat zij het verschil in prijs vereffenen.

Vergelijk offertes

Bij het aanschaffen van zonnepanelen is een vergelijking altijd nuttig. Je gaat dan kijken naar wat verschillende leveranciers je kunnen aanbieden en kiest daaruit de beste. NewSolar is slechts één installateur van zonnepanelen die je verder kan helpen. Tenzij je alle opties bekijkt weet je nooit of je de beste hebt gekozen. Vraag daarom vandaag nog offertes op via onze vergelijkingstool, voer je marktonderzoek uit en kies de beste installateur voor jouw zonnepanelen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.