Green Recovery

De keuze voor een installateur van je zonnepanelen is een keuze die je niet te licht moet nemen. De leverancier bepaalt namelijk niet alleen de prijs, maar ook alle andere diensten die je ontvangt en de materialen die worden gebruikt. Daarom is het altijd goed om meer uit te vinden over de opties die je dan hebt en Green Recovery is één van de installateurs waaruit je dan kunt kiezen. Green Recovery heeft kantoren in Breda en Leusden.

Administratieve gegevens Green Recovery

Je kunt Green Recovery gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen op je woning of op je bedrijf. Hier vind je alvast wat administratieve gegevens over Green Recovery.

Green Recovery

Adresgegevens GreenRecovery Leusden

Plantageweg 1B

3833AZ Leusden

Green Recovery Breda

Minervum 7234

4817ZJ Breda

Telefoonnummer Leusden: 030 268 6052

Breda: 076 303 8149

E-mail adres leusden@greenrecovery.nl

breda@greenrecovery.nl

Website https://www.zonnepanelen-greenrecovery.nl
Aangesloten bij SGZE? Ja
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van Jinko Solar, LG en Canadian Solar
Extra diensten die worden aangeboden Begeleiding bij subsidieaanvraag

Begeleiding bij financiering

Begeleiding bij btw teruggave

Integreren in dakconstructie is specialisme

Monitoring van zonnepanelen

Onderhouden van zonnepanelen

Garantieregeling Aanbetalingsgarantie

Productgarantie

Vermogensgarantie

De voordelen van Green Recovery

Bij Green Recovery word je volledig in de watten gelegd. Ga je met hen in zee, dan krijg je de volgende voordelen.

  • De zonnepanelen die Green Recovery verkoopt zijn van bijzonder goede kwaliteit. Je krijgt er dan ook uitstekende garantieregelingen voor.
  • Green Recovery is lid van de SGZE, wat betekent dat je als consument de steun hebt van deze stichting.
  • Je krijgt bij Green Recovery begeleiding bij het financieren van je zonnepanelen, bij het terugvragen van de btw en bij het aanvragen van een subsidie.
  • Het specialisme van Green Recovery is het integreren van de zonnepanelen in je dakconstructie. Op die manier liggen ze op dezelfde hoogte als je dak en vormen ze een mooi geheel.
  • Green Recovery kan je zonnepanelen ook voor je onderhouden en monitoren, zodat de kans op verliezen zo klein mogelijk is.
  • Je hoeft bij Green Recovery geen aanbetaling te doen.

Wat onderscheidt Green Recovery van de rest?

Het specialisme van Green Recovery is om de zonnepanelen te integreren in je dak. Hier zijn ze dan ook bijzonder bekwaam in en dit is een dienst die niet door alle installateurs wordt aangeboden. Het integreren van je zonnepanelen in je dak heeft als voordeel dat deze op één hoogte liggen met de dakpannen en dat het geheel dus veel netter en moderner oogt. Daarnaast kunnen de zonnepanelen dan minder wind vangen en zijn ze dus ook minder gevoelig voor storm. Green Recovery verkoopt ook warmtepompen en kan je advies geven om je huis duurzaam te maken met een combinatie van warmtepompen en zonneboilers. Zo is je woning voorbereid op de toekomst en ben je aanzienlijk minder afhankelijk van fossiele brandstoffen.

De specialismen van Green Recovery

Eén van de specialismen van Green Recovery is het installeren van zonnepanelen. Dit kunnen ze voor je doen door ze in je dak te leggen. Een ander specialisme van Green Recovery is het verkopen en installeren van warmtepompen. Met een warmtepomp kun je warmte die al aanwezig is in de lucht, in de aarde en in het grondwater gebruiken om je sanitaire- en/of verwarmingswater mee op te warmen. Als je dit combineert met zonnepanelen dan wordt je woning bijzonder energiezuinig en gaat je energielabel naar beneden. Green Recovery is dus een bedrijf dat iedereen kan helpen duurzamer te worden en aanzienlijk minder milieubelastend. En dit doen ze op de particuliere- zowel als op de zakelijke markten.

Welke soort zonnepanelen verkoopt Green Recovery?

De zonnepanelen die je bij Green Recovery kunt kopen zijn van de fabrikanten LG, Canadian Solar en Jinko Solar. Dit zijn zonnepanelen van Tier 1 fabrikanten waarvan je dus ook de beste kwaliteit kunt verwachten. Daarnaast hebben deze zonnepanelen ook een bijzonder hoog rendement, wat betekent dat je met een kleinere installatie al een groot verschil kunt maken. Voor kleine daken is dat echt een uitkomst. Green Recovery zal je adviseren over welke zonnepanelen het beste aan te schaffen.

De garantievoorwaarden bij Green Recovery

De zonnepanelen die Green Recovery verkoopt hebben allen erg goede garantieregelingen. Je krijgt van hen een vermogensgarantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 tot 25 jaar. Vooral de garantie van LG zonnepanelen is erg goed en deze zonnepanelen worden dan ook gezien als één van de beste op de markt op dit moment. Omdat Green Recovery aangesloten is bij SGZE weet je ook zeker dat jouw klus wordt afgemaakt, ook als Green Recovery tussentijds failliet zou gaan. Daarnaast kun je via hen gebruik maken van een onafhankelijke geschillencommissie, mocht er tussen jou en Green Recovery een misverstand ontstaan dat je zelf niet op kunt lossen.

Vergelijk offertes

Wil je ook zonnepanelen kopen? Dan ben je niet de enige. Het beste begin je dan met het opvragen van offertes bij verschillende leveranciers en bij ons doe je dat snel en gemakkelijk. Onze vergelijkingstool is specifiek ontwikkeld om je hierbij te helpen. We staan in contact met betrouwbare bedrijven die je graag willen helpen. Vergelijk de offertes met elkaar en je kunt de beste installateur kiezen voor jouw nieuwe zonnepanelen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.