Janszon

Zonnepanelen voor een normaal rijtjeshuis zijn doorgaans gemakkelijk te vinden. Een ander verhaal wordt het wanneer je woont in bijvoorbeeld een rijksmonument of een designwoning. Janszon is een bedrijf wat juist zonnepanelen levert voor deze markt. Men richt zich vooral op de bedrijven en de overheid, maar men levert ook aan consumenten onder bepaalde voorwaarden.

Bedrijfsinformatie

Janszon

Zeeburgerdijk 490

1095 AL Amsterdam

Type zonnepanelen: All black zonnepanelen, dubbelwandige panelen, zonnedaken

Voordelen van dit bedrijf

Dit bedrijf is een specialist in het leveren van zonnepanelen voor panden waarvoor dit in andere gevallen onmogelijk is. Op die manier kan je bij een bedrijf wat bijvoorbeeld op zoek is naar een nieuw dak van zonnepanelen of een rijksmonument waar alleen onder strenge voorwaarden zonnepanelen mogen komen alsnog besparen op je energierekening. Dit exclusieve karakter is de kracht van Janszon.

Landelijk of regionaal werkzaam

Dit is een expertise waarmee men nagenoeg uniek is in Nederland. Er wordt dan ook landelijk gewerkt door dit bedrijf. Installatie en levering vinden landelijk plaats. Let er wel op dat je bij de installatie aan de andere kant van het land behoorlijk wat betaalt voor de kilometerkosten van de installateur. In dat geval kan het raadzaam zijn om te zoeken naar een installateur binnen je eigen postcodegebied.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

Janszon onderscheidt zich niet door de lage prijzen, maar wel door de hoge service die men biedt. Ook onderscheidt men zich door de mate van innovatie binnen het bedrijf. Doordat men zonnepanelen op ongebruikelijke locaties plaatst is het in veel lastige gevallen mogelijk om alsnog zonnepanelen te kiezen.

Soort panelen in de verkoop

Men werkt bij dit bedrijf met zonnepanelen in verschillende uitvoeringen. Denk aan de volgende panelen:

 • Panelen monokristallijn all black. Deze panelen hebben een vermogen tot 400 Wp
 • Panelen zonnedak. Dit zijn panelen die aan elkaar worden gekoppeld en daarmee een compleet dak vormen. Ze worden met verbindingsprofielen aan elkaar gekoppeld. Het rendement loopt daardoor behoorlijk op tot wel 600 Wp
 • Panelen dunne film. Deze panelen zijn zeer licht van gewicht en op veel plekken te gebruiken. Ze hebben een wat lagere opbrengst maar zijn eenvoudig in een bestaand dak te verwerken.
 • Panelen dubbelwandig. Deze panelen hebben geen metalen basis en werken aan beide zijden. Ze maken dan ook energie wanneer de buitentemperatuur hoger oploopt. De panelen hebben een rendement tot wel 500 Wp

Garantievoorwaarden

Men levert deze installaties voor het volledige deel in eigen beheer. Dat heeft als gevolg dat men de volgende garantievoorwaarden hanteert:

 • Installatie door een gecertificeerd installateur. De panelen moeten door een gecertificeerd installateur zijn geplaatst. Alleen dan krijg je een volledige garantie op de levensduur, brandveiligheid en het rendement van de panelen.
 • Onderhoud van het systeem. De zonnepanelen moeten door een gecertificeerd installateur worden onderhouden om te zorgen dat het systeem zijn volledige levensduur behaalt. Daarnaast krijg je ook alleen in dat geval een garantie op het rendement.
 • Schoonmaken van het systeem. Zonnepanelen moeten worden schoongehouden. Daarvoor heb je een professioneel bedrijf nodig. Wanneer je zonnepanelen in een dergelijke opstelling hebt moet je ze door een professioneel schoonmaakbedrijf laten reinigen voor een volledig rendement.

Werken bij Janszon

Men heeft werk op de volgende gebieden:

 • Projectmanager in Amsterdam. Je moet minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring op dit vakgebied hebben.
 • Medewerker service en onderhoud. Je moet minimaal een MBO studie elektrotechniek hebben gevolgd. Verder word je ook opgeleid op de werkvloer.
 • Salesconsultant / ontwikkelaar in Amsterdam. Je moet minimaal een technische, financiële of bedrijfskundige HBO studie hebben gevolgd.
 • Stagiaires tekenaar en assistent office manager.

Offertes vergelijken voor je aanschaft

Zonnepanelen zijn een kostbare investering. Het is dan ook altijd van het grootste belang dat je eerst offertes opvraagt voor je tot aanschaf overgaat. Je vraagt ze op met deze button en vergelijkt ze op de volgende zaken:

 • Kosten van het materiaal. Het gaat dan niet alleen om de zonnepanelen maar ook om het aansluitmateriaal en de omvormers.
 • Arbeidsloon kosten. Denk eraan dat je alleen de tarieven van gecertificeerde installateurs met elkaar vergelijkt.
 • Prijzen moeten altijd inclusief de BTW zijn.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.