Sunnyfix

Sunnyfix is een familiebedrijf wat gevestigd is in Leidschendam. Het is een bedrijf wat zonnepanelen aanbiedt tegen een zeer concurrerende prijs. Daarbij heeft men behoorlijk wat opdrachten. De dienstverlening is erop gericht dat jij met jouw huis je energienota snel omlaag brengt. Daarnaast kan jouw huis behoorlijk wat besparen doordat je vrijwel geen stroom meer extra hoeft af te nemen. We keken voor je naar de eigenschappen van dit bedrijf.

Bedrijfsinformatie

Sunnyfix

Doctor van Noortstraat 113

2266GV Leidschendam

Aantal medewerkers: 2

Type zonnepanelen: full black

Website: www.sunnyfix.nl

Voordelen van dit bedrijf:

 • Familiebedrijf, dus korte lijnen binnen het bedrijf. Als je een aanvraag hebt of een beroep wil doen op de service of afterservice dan gaat dat snel.
 • Installatie op maat. Men levert volledige installaties geheel op maat voor iedere manier van gebruikers. Dat is de reden waarom dit bedrijf zo geliefd is. Maatwerk gaat boven een standaard pakket.
 • Betaalbare prijzen. De prijzen voor de dienstverlening zijn zeer acceptabel. Er gaat weinig verloren aan kostbare managers en overheadkosten.

Landelijk of regionaal

Sunnyfix werkt landelijk. Dat gaat zeker op daar waar het gaat om het versturen van pakketten zonnepanelen. Men komt bij de klant thuis, en daar zit geen limiet aan qua afstand. Wel moet je zelf in de gaten houden dat je de reiskosten wel moet betalen. Het is dan ook altijd aan te raden om eerst te kijken naar de kilometerkosten voordat je een bedrijf inschakelt om langs te komen.

Zaken die Sunnyfix onderscheiden

Sunnyfix onderscheidt zich van de grote groep om de volgende redenen:

 • Klein en gedreven team. Juist doordat het een familiebedrijf is wordt er snel gewerkt. Men doet alles voor de klant en gaat net een stap verder dan je van een leverancier van zonnepanelen zou verwachten.
 • Snel contact. Je hebt snel contact met het bedrijf, en een bestelling of een plaatsing kan al op een zeer korte termijn geregeld worden. Dat zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten met besparen op je energierekening.

Specialismen

Sunnyfix richt zich op de volgende zaken:

 • Zonnepanelen. Het gaat hier om de panelen op het dak die zon omzetten in energie.
 • Omvormers. Het gaat in dit geval om de omvormer die de energie omzet in stroom.
 • Installatie. Men heeft een gecertificeerd installateur in dienst die de installatie zo plaatst dat deze optimaal en veilig werkt.

De soorten panelen die men verkoopt

Sunnyfix is een leverancier die vooral de laatste twee generaties silicium panelen verkoopt. Het gaat dan om deze soorten:

 • Polykristallijn panelen nieuwste soort. De panelen zijn niet langer gewolkt maar effen blauw. Ze hebben een opbrengst tot 240 Wp.
 • Monokristallijn panelen nieuwste soort. Het zijn de all black panelen. Ze hebben een opbrengst tot 310 Wp.

De voorwaarden voor de garantie

Men heeft een aantal garantievoorwaarden om de volledige garantie op de panelen te krijgen:

 • Installatie door een installateur. Een installatie zonnepanelen die door een erkend installateur is geïnstalleerd zal gegarandeerd het uiterste uit de zon halen. Daarnaast is het dan een installatie die geheel brandveilig is geplaatst. Wanneer je zelf de installatie doet moet je alsnog een installateur laten langskomen die de installatie naloopt en aanmeldt bij het energiebedrijf.
 • Schoonmaken door een professional. Een installatie met zonnepanelen gaat tijdens de levensduur wat minder goed functioneren. De zonnecellen kunnen tot 8 procent minder energie gaan opleveren. Om te zorgen dat de panelen niet meer gaan kelderen dan dat moet je ze goed laten schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf. Wanneer je een melding doet van een grote terugval in opbrengst moet je aantonen dat de panelen professioneel zijn gereinigd.
 • Onderhoud. Een installatie met zonnepanelen moet goed worden onderhouden. Het is dan ook heel belangrijk dat de installatie door een erkend monteur wordt onderhouden. Op die manier voorkom je dat er verlies in het vermogen optreedt. Daarnaast worden zaken als brand voorkomen.

Werken bij Sunnyfix

Sunnyfix is een familiebedrijf. Men werkt doorgaans niet met extern personeel. Wel kan je als reseller van hun producten optreden waardoor je ze levert aan klanten in bepaalde delen van het land waar men zelf niet kan komen.

Offertes vergelijken

Je bespaart het meeste op zonnepanelen door eerst offertes op te vragen. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt dan direct vrijblijvend meerdere offertes in je mailbox. Daardoor kan jouw voordeel oplopen wanneer je ze vergelijkt. Vergelijken doe je op de volgende punten:

 • Kijk naar de materiaalkosten. Het gaat dan om de kosten van de zonnepanelen maar ook om de kosten van de omvormer en het montagemateriaal.
 • Kijk naar de kosten van het arbeidsloon. Kies wel altijd voor een gecertificeerd installateur.
 • Vergelijk alleen de prijzen inclusief de BTW.
 • Vergelijk de kilometerkosten. Kies altijd voor een bedrijf wat in jouw eigen omgeving gevestigd is.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.