Sunlogics

Wanneer je met jouw huis of bedrijf over wil gaan op groene energie die je zelf opwekt is het goed als je een bedrijf vindt wat alle diensten onder één dak heeft. Sunlogics is een leverancier van dit soort producten die zijn klanten graag een complete oplossing biedt.

Bedrijfsinformatie

Sunlogics

Stationsstraat 68B

3650 Dilsen-Stokkem

Type panelen: Panelen met reflectie functie. Zon wordt van voren en van achteren in energie omgezet. Panelen met een Wp vermogen van 310 tot 435.

www. Sunlogics.be

De voordelen van het bedrijf

Sunlogics biedt meerdere soorten panelen aan voor jouw bedrijf of huis. Er wordt gebruik gemaakt van panelen met een zeer hoog rendement. Daardoor kan men jouw huis volledig zelfvoorzienend maken. Omdat men daarnaast ook warmtepompen en bijvoorbeeld zonneboilers biedt kan men jouw huis volledig van het energienet laten afsluiten.

Het werkgebied van Sunlogics

Sunlogics is een bedrijf wat in België gevestigd is. Wanneer je van hun diensten gebruik wil maken is dit mogelijk wanneer je in de regio woont. Men bedient ook de provincie Limburg in Nederland. Bedrijven die zonnepanelen leveren hebben dit in de regel liever. De reden is dat men op die manier de klanten goed en snel kan bedienen. Men is eenvoudig sneller bij jou wanneer er een scan moet worden gemaakt. Daarnaast is men sneller ter plekke wanneer er een probleem is naderhand waarbij de hulp van de leverancier nodig is. Je kan uiteraard Sunlogics naar een andere kant van het land laten reizen, maar je betaalt in dat geval behoorlijk wat meer voor de reiskosten. Daarnaast wordt de service een stuk minder vlot.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

Bij Sunlogics kijkt men naar de diverse oplossingen om jouw huis of bedrijf van milieu vriendelijke energie te voorzien. Daarnaast laat men de panelen rechtstreeks van de leverancier vandaan naar jou toe komen. Dat zorgt voor minder transport en dus voor minder kans dat er schade optreedt aan de zonnepanelen.

De specialismen van Sunlogics

Sunlogics biedt jou de volgende specialismen:

 • Zonnepanelen
 • Zonneboilers
 • Omvormers
 • Infrarood panelen
 • Windturbines
 • Batterijen voor de opslag van energie
 • Laadpalen
 • Warmtepompboilers.

Soort panelen in de verkoop

Men gelooft bij Sunlogics niet in de verkoop van goedkope panelen met een laag rendement. Men verkoopt de volgende types:

 • Maxeon Black frame
 • Maxeon full black
 • Maxeon Performance Full black.

Het gaat hierbij om panelen waarbij aan de achterkant geen energie die opgewekt wordt verloren gaat. Dit is wel het geval bij de goedkopere en oudere zonnepanelen. Men gebruikt de nieuwste generatie met het hoogste rendement.

Garantievoorwaarden van dit bedrijf

Sunlogics heeft een aantal voorwaarden aan de garantie verbonden. Denk aan de volgende zaken:

 • Niet alleen zonnepanelen maar het hele traject. Bij de aanschaf van zonnepanelen waarbij je zelf nogal wat zaken gaat regelen wil er behoorlijk wat mis gaan. Het is dan ook zaak dat je het hele pakket van hun dienstverlening afneemt. Daardoor loop je geen voordeel mis. Bovendien heb je dan een installatie die het volledige rendement biedt.
 • Een professionele schoonmaak is noodzakelijk. Zonnepanelen verliezen door de tijd behoorlijk wat van hun rendement. Dat komt doordat de panelen vuil worden. De opname van zon neemt daardoor af. Door de panelen professioneel te (laten) schoonmaken voorkomt je dit probleem. Bij een teruglopend rendement moet je dan ook bewijs overleggen dat de panelen professioneel zijn schoongemaakt.
 • Brandveiligheid en optimaal functioneren. Je moet de panelen door het eigen team van Sunlogics laten installeren om verzekerd te zijn van optimaal rendement en optimale brandveiligheid.

Werken bij Sunlogics

sunlogics werkt met gecertificeerde installateurs. Wanneer je er wil komen te werken is een afgeronde studie elektrotechniek dus een vereiste. Daarnaast is men op zoek naar vertegenwoordigers en verkopers van hun groene energie producten.

Offertes vragen voor voordeel

Wil je een goede installatie met groene energie voor jouw huis of bedrijf, dan vraag je eerst offertes op. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt gelijk meerdere vrijblijvende offertes om te vergelijken. Dit kan een behoorlijk voordeel oplopend tot 20 procent opleveren. Je vergelijkt de offertes op deze punten:

 • De materiaalkosten. Het gaat dan om bijvoorbeeld de zonnepanelen maar ook om de omvormer en de installatie materialen.
 • De kosten van het arbeidsloon. Bespaar niet op de installateur zelf. Deze moet gecertificeerd zijn.
 • De prijs moet inclusief de BTW zijn.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.