SolarLimburg

Limburg is een provincie waar een behoorlijk aantal leveranciers van zonnepanelen gevestigd is. Solarlimburg is er één van. We keken voor je op de website van dit bedrijf naar hun zonnepanelen en we verzamelden wat algemene informatie. We keken ook wat dit bedrijf specifiek maakt.

De algemene gegevens

Solarlimburg BV

The office House

Bekkerweg 1

6411 EG Heerlen

Soort zonnepanelen:

• Polykristallijn zonnepanelen met een vermogen tot 225 Wp

• Monokristallijn zonnepanelen met een vermogen tot 265 Wp

www.solarlimburg.nl

De voordelen die dit bedrijf jou biedt

Solarlimburg biedt meerdere voordelen die we voor je toelichten.

 • Bespaarinstallateur. Wie zijn zonnepanelen bij dit bedrijf koopt weet zeker dat hij een betaalbare aanschaf doet. Er wordt gewerkt met zonnepanelen die een goede prijs/rendement verhouding hebben.
 • Volledige service. Je hoeft niet lang te zoeken in een doolhof van prijzen en panelen. Men adviseert jou de juiste panelen, de juiste opstelling en je krijgt de volledige aftersales.
 • Lokale service. Men werkt in de regio en is jou daardoor snel van dienst.

Regionaal werken

Dit bedrijf werkt regionaal. Dat wil zeggen dat men in de provincie Limburg werkzaam is in de volgende plaatsen: Limburg; Beek, Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal en Weert.

Wat onderscheidt dit bedrijf

Dit bedrijf onderscheidt zich op de volgende punten van de concurrentie:

 • Kleinschalige service. Dat wil zeggen dat jij als klant maar met een paar mensen te maken hebt wanneer je zonnepanelen laat plaatsen. Zo word je niet eindeloos doorverbonden wanneer je een vraag hebt.
 • De keuze is voor je gemaakt. De keuze voor het type zonnepanelen is al voor je gemaakt. Men werkt met Solaredge panelen. Dit is een paneelsoort die gemakkelijk uit te lezen is voor de consument.

Specialismen

Het bedrijf richt zich op de volgende twee zaken:

 • Verkoop van zonnepanelen. Het gaat om monokristallijn en polykristallijn.
 • Verkoop van omvormers.

Soort panelen:

Men werkt met de volgende soorten zonnepanelen:

 • Blauwe panelen. Dit is het polykristallijn type. De panelen werken vooral bij zonlicht. Bij gefilterd daglicht werken ze in een mindere mate.
 • Zwarte panelen. Deze panelen zijn monokristallijn. Ze werken bij zonlicht maar ook bij gefilterd daglicht. Ze hebben een wat hoger rendement.

De garantievoorwaarden van dit bedrijf :

 • Bij een pakket beperkte garantie. Neem je alleen een pakket zonnepanelen met een omvormer af en plaats je het zelf dan heb je een beperkte garantie. Dat komt doordat de gecertificeerde installateur expert is in het veilig en optimaal werkend plaatsen van zonnepanelen. Een particulier is dit doorgaans niet.
 • Bij schoonhouden rendementsgarantie. De zonnepanelen op je dak gaan door de tijd heen slechter werken doordat zich vuil opstapelt. Bij het professioneel schoonhouden van jouw zonnepanelen voorkom je deze terugval. Wanneer het rendement daalt moet je dan ook kunnen aantonen dat de zonnepanelen professioneel zijn gereinigd.
 • Een abonnement op het onderhoud. Een installatie zonnepanelen moet goed worden onderhouden om te blijven werken. Je moet dus bij een storing of mankement kunnen aantonen dat je een onderhoud hebt laten plegen op jouw installatie met zonnepanelen.

Werken bij Solarlimburg

Solarlimburg is een kleinschalig werkende leverancier van zonnepanelen. Men maakt gebruik van gecertificeerde installateurs. De voorwaarde om te solliciteren is dus dat je een afgeronde opleiding elektrotechniek hebt waarna je op het werk verder wordt opgeleid.

Offertes opvragen

Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen dan moet je eerst offertes opvragen om echt te besparen. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt gelijk meerdere vrijblijvende offertes in je mailbox. Die vergelijk je op de volgende punten:

 • Kosten van het materiaal. Kijk naar het totale plaatje, dus naar zonnepanelen, omvormer maar ook het installatiemateriaal.
 • Kosten van het arbeidsloon. Vergelijk alleen de tarieven van gecertificeerde installateurs.
 • Prijzen inclusief de BTW vergelijken.
 • Reiskosten vergelijken. Kies het bedrijf wat het dichtste bij is om te besparen op de kilometerkosten.

 

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.