Feenstra

Zonnepanelen installateurs zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn bedrijven die zich richten op een regio in ons land terwijl andere bedrijven juist landelijk werken. Verder zijn er installateurs die enkel in zonnepanelen handelen terwijl er ook andere bedrijven zijn die meerdere diensten aanbieden. De ene optie is niet beter dan de andere, maar het is wel verstandig om een leverancier aan te wijzen die bij je past. Een belangrijke speler op de Nederlandse markt is Feenstra, een van origine Fries familiebedrijf dat is uitgegroeid naar een landelijke installateur van allerlei oplossingen in huis.

Administratieve gegevens Feenstra

Het bedrijf Feenstra bestond al ver voordat het eerste zonnepaneel in Nederland werd geplaatst. Ze waren nauw betrokken bij het winnen van gas in Slochteren. Nu doen ze er alles aan om Nederland juist weer van het gas af te halen. De belangrijkste gegevens over dit oude familiebedrijf vind je in de overstaande tabel.

Feenstra

Adresgegevens Feenstra B.V.

Postbus 88

8200AB Lelystad

Telefoonnummer 088 8455 000
E-mail adres Info@feenstra.nl
Website https://www.feenstra.com/zonnepanelen/
Werkgebied Landelijk
Wanneer opgericht 1947
Aantal medewerkers 800+
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van TrinaSolar, AUO en LG
Extra diensten die worden aangeboden Zonnepanelen huren

Inclusief technische inspectie

Monitoring tool via mobiele app

Garantieregeling 10 tot 25 jaar op zonnepanelen

10 jaar op omvormer

Vermogensgarantie van 25 jaar

Certificeringen Zonnekeur

KvINL

KIWA gecertificeerd

VCA

De voordelen van Feenstra

Feenstra is dus een zeer belangrijke en toonaangevende installateur die met meerdere vestigingen verspreid over het hele land een landelijke dekking aanbiedt. Als je voor Feenstra kiest, dan zal je de volgende voordelen krijgen.

  • Feenstra gebruikt zonnepanelen van bijzonder kwalitatieve A-merken.
  • Feenstra heeft vele jaren ervaring met het ontwikkelen van installaties en het plaatsen van zonnepanelen. Bij hen kun je dus kwaliteit en vakmanschap verwachten.
  • Sommige zonnepanelen van Feenstra hebben een productgarantie van 25 jaar.
  • Je kunt bij Feenstra ook zonnepanelen huren.
  • Feenstra loopt je installatie altijd na met een technische inspectie voordat deze in werking wordt gezet.
  • Feenstra heeft het Nederlandse Zonnekeur keurmerk en andere belangrijke keurmerken op het gebied van zonnepanelen.

Een landelijke installateur

Feenstra is duidelijk een landelijke installateur en om dit goed te kunnen doen hebben ze meer dan 15 vestigingen opgericht verspreid over het hele land. Zo kun je ze vinden van Limburg tot Groningen en van Overijssel tot aan de stranden van de Noordzee. Waar je ook woont in Nederland, er is altijd wel een Feenstra vestiging in de buurt. Dit is handig, niet alleen omdat ze dan zelf een betere dekking kunnen realiseren, maar ook omdat ze dan sneller bij jou zijn. Als je je zonnepanelen laat installeren betekent dat minder voorrijkosten en bij een spoedstoring is er altijd snel iemand die deze kan komen verhelpen. Woon je op de Waddeneilanden, dan betaal je een toeslag.

Wat onderscheidt Feenstra van de rest?

Feenstra is een erg groot bedrijf met meer dan 800 medewerkers. Daarnaast is het een bedrijf dat al erg lang bestaat en dat het begin en het einde van de gasbel in Slochteren zal meemaken. Feenstra onderscheidt zich dus door de vele tientallen jaren ervaring. Daarnaast geven ze je ook de mogelijkheid om zonnepanelen te huren en dat kan in sommige gevallen een heel goed idee zijn. Zoek je degelijkheid, vakkundigheid, kwaliteit en ervaring, dan is Feenstra een ideaal bedrijf voor jou. De zonnepanelen die ze aanbieden zijn van dusdanige kwaliteit dat je er zeker 25 jaar lang veel profijt van zal hebben.

De specialismen van Feenstra

Feenstra is niet alleen installateur van zonnepanelen. Je kunt bij hen ook terecht voor het installeren van allerlei oplossingen in huis, zoals het laten plaatsen van een cv-ketel, het aanleggen van je verwarmingssysteem, het beveiligen van je woning en het onderhouden van alle apparaten die op je verwarmingssysteem of waterleidingnetwerk zijn aangesloten. Feenstra kan je ook een ventilatiesysteem verkopen, installeren en onderhouden. Wat betreft zonnepanelen zijn ze zeker specialisten te noemen en werken ze nauw samen met Nuon om de Nederlandse daken van meer zonnepanelen te kunnen voorzien. Het is echter niet het enige wat Feenstra doet.

Werken bij Feenstra

Er is altijd wel werk te vinden bij Feenstra en in zo’n groot bedrijf komen er constant vacatures beschikbaar. Je kunt heel wat leren als je bij een bedrijf werkt dat al zo lang meedoet, maar Feenstra is daarbij ook nog steeds ambitieus en streeft constant naar het verbeteren van de dienstverlening. Je kunt bij hen een baan vinden in de klantenservice, in management, in sales, in elektrotechniek, in montage en nog vele andere richtingen. Als jij wilt werken of stage wilt lopen bij een gerenommeerd bedrijf als Feenstra, dan kun je het beste de vacatures nauw in de gaten houden. Er zijn namelijk ongetwijfeld meer geïnteresseerden.

Vergelijk offertes

De beste manier om een goede installateur te vinden is niet om klakkeloos met het eerste bedrijf dat je tegenkomt verder te gaan, maar om wat tijd te steken in het maken van een vergelijking. Gelukkig kunnen wij je dan de tijd besparen die je nodig hebt om offertes op te vragen, want met onze vergelijkingstool doe je dit snel en bij meerdere installateurs tegelijkertijd. Leg de offertes naast elkaar, vergelijk de belangrijke punten en je kiest ongetwijfeld het beste aanbod uit.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.