Zonnepanelen

Top 10 beste zonnepanelen merken

Door zonnepanelen produceer jij je eigen stroom en bespaar je veel geld op je energierekening. Als je nog aan het oriënteren bent dan wil je dat je zonnepanelen optimaal kunnen presteren. Maar welke zonnepanelen merken zijn nou de beste?

10. JA solar

De jongste in deze lijst, maar het is een Chinees bedrijf die groot assortiment aan zonnepanelen produceert. Dit bedrijf bied goede kwaliteit zonnepanelen en zijn de zonnepanelen wereldwijd te verkrijgen.

9. NSP

Een van de grootste zonnepanelen producenten van de hele wereld, is NSP een Taiwanees bedrijf. Regelmatig komen zij positief voor in de testen en scoren vooral in de prijs-kwaliteit categorie. Ook krijg je voor deze zonnepanelen 10 jaar product garantie.

8. ReneSola

Het zonnepanelen merk ReneSola is niet te verkrijgen in Europa. Ondanks dat kwam altijd uit de testen uit dat dit de een van de betere zonnepanelen is. De energieopbrengst van deze panelen blijven altijd goed.

7. Yingli

Misschien heb je dit merk wel is voorbij zien komen tijdens het WK. En dat kan best kloppen, het Chinese merk is bekend geworden doordat zij het WK hebben gesponsord. Het merk is tegenwoordig veel bezig met hun productiecapaciteit uit te breiden en ook om de zonnepanelen productie zo duurzaam mogelijk te maken.

6. Solarwatt

Dit Duitse bedrijf wordt vooral gekozen door grote bedrijven, maar ook particulieren kunnen daar terecht. Er is alleen wel een ding. Namelijk dit bedrijf is vooral gefocust op glas-glas zonnepanelen. Niet alle zonnepanelen zijn hier dus te verkrijgen. Maar door deze focus heb je wel een gegarandeerde kwaliteit. Naast dit bied Solarwatt een volledig energiesysteem inclusief een verzekering.

5. QCells

QCells levert niet alleen zonnepanelen, alles wat met zonnepanelen te maken hebben leveren zij. Je kan altijd bij dit bedrijf terecht als je met vragen zit over zonnepanelen. Als je nog vragen hebt over opslagsystemen dan kan je daar ook terecht.

4. Boviet

Dit bedrijf doet er alles aan om de beste zonnepanelen te maken. Boviet zet zich vol in voor een groene toekomst. Het Vietnamese bedrijf heeft al voor certificaten gekregen, en ook hebben zij alle elementen onder de controle waardoor ze overzicht kunnen houden.

3. AEG

AEG begon ooit eerst met de productie van omvormers. Later begonnen zij ook zonnepanelen te maken. De producten van het Duitse bedrijf zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Ook hebben de producten een hoog rendement en een lange levensduur. Het bedrijf heeft een groot assortiment er is dus keus genoeg.

2. Solar Frontier

De zonnepanelen van dit Japanse bedrijf worden gemaakt van een dunne film en de zonnepanelen zijn ook kleiner vergeleken met ander zonnepanelen. Hierdoor kan je dus meer zonnepanelen kwijt op het dak. Wel is het verstandig om deze panelen te laten installeren door een deskundige.

1 Conergy

De zonnepanelen van het bedrijf Conergy zijn op dit moment het meest rendabel en kwalitatief goed. De panelen behalen een rendement van 15% tot 18% en dit percentage blijft ook door de jaren heen stabiel. Na 25 jaar gebruik heb je nog steeds een vermogensgarantie van 80% en je krijgt ook 12 jaar productgarantie erbij.

Plaats een bericht

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot 30%