Zon&Co

De installateur van jouw zonnepanelen kan invloed hebben op alle aspecten van je installatie. Ze bepalen het beste legplan, ze bepalen welke zonnepanelen het beste zijn, ze bepalen wat de prijs van je installatie wordt en welke garantieregelingen je krijgt. Uiteraard doen ze dit allemaal in overleg met jou, maar het maakt de keuze van de installateur wel één van de meest belangrijke keuzes tijdens het gehele proces. Zon&Co uit Amsterdam is dan een installateur waarbij je vanuit allerlei situaties zonnepanelen kunt bestellen.

Administratieve gegevens Zon&Co

Als jij in west Nederland woont, dan is Zon&Co misschien wel een goede installateur voor jou. Hier vind je alvast de belangrijkste basisgegevens van dit bedrijf.

Zon&Co

Adresgegevens Zon&Co

H.J.E. Wenckebachweg 49-C

1096AK Amsterdam

Telefoonnummer 020 777 1781
E-mail adres info@zonenco.nl
Website https://zonenco.nl/
Werkgebied West Nederland
Wanneer opgericht 2008
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van SunPower, Panasonic en Hanwha Q.cells

Omvormers, Optimizers

Extra diensten die worden aangeboden Montagediensten

Monitoring van zonnepanelen

Onderhoud van zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren, zakelijke klanten, corporaties en Verenigingen van Eigenaren

Garantieregeling Opbrengstgarantie van 25 jaar

Vermogensgarantie van 25 jaar

Productgarantie vanaf 12 jaar

Certificeringen Zonnekeur

De voordelen van Zon&Co

Zon&Co is een leverancier van zonnepanelen die zeker het overwegen waard is. De voordelen waarvan je kunt profiteren als je met hen verder gaat vind je hier op een rij.

  • De zonnepanelen die door Zon&Co worden aangeboden zijn van de beste kwaliteit. De fabrikanten vallen onder de zogenaamde Tier 1 merken.
  • Zon&Co geeft je de mogelijkheid de montage, het monitoren en het onderhoud apart af te sluiten zodat zelf de totale kosten onder controle kunt houden.
  • Zon&Co levert aan huiseigenaren, zakelijke klanten, VvE’s en corporaties.
  • De garantieregelingen die je krijgt zijn van erg goede kwaliteit. Je krijgt zelfs een opbrengstgarantie van 25 jaar van Zon&Co zelf.
  • Zon&Co streeft ernaar persoonlijk te zijn en eerlijk te handelen. Je zal van hen dus altijd een eerlijke mening krijgen over de geschiktheid van je dak en het mogelijke rendement dat je kunt behalen.

Wat onderscheidt Zon&Co van de rest?

Zon&Co biedt de klant kwalitatieve zonnepanelen aan, maar hierin zijn ze niet de enige. Ook het monitoren, onderhouden en plaatsen van zonnepanelen wordt door veel installateurs opgepakt. Wat Zon&Co wel anders maakt is de 25 jaar opbrengstgarantie. Voor de exacte invulling daarvan zal je even met Zon&Co contact op moeten nemen, maar een opbrengstgarantie garandeert jou van een bepaald rendement elk jaar. Zon&Co zal uitrekenen wat dit in jouw situatie kan zijn en als het daadwerkelijke rendement daar onder komt, dan legt Zon&Co het verschil bij. Dat betekent dat jij zeker weet dat je 25 jaar elk jaar een bepaald bedrag ontvangt en dat biedt natuurlijk erg veel zekerheid.

De specialismen van Zon&Co

Zon&Co specialiseert zichzelf in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van zonne-energie systemen. Dat doen ze al meer dan 10 jaar en daar zijn ze dan ook bekwaam in. Ze kunnen dit doen op kleine- en op grote schaal. Je kunt bij hen zelfs witte of gekleurde panelen uitkiezen, zodat ze nauwelijks nog opvallen op je woning. Naast zonnepanelen werken ze ook met warmtepompsystemen en kunnen ze deze voor je installeren. En als je ook warm water met je zonnepanelen op wilt kunnen wekken, dan kun je overwegen om Zon&Co te vragen om PVT panelen te installeren.

Welke soort panelen verkoopt Zon&Co

Zon&Co verkoopt en plaatst panelen van drie vooraanstaande tier 1 fabrikanten, namelijk SunPower, Panasonic en Hanwha Q.cells.

  • SunPower: samen let LG wordt SunPower gezien als de beste fabrikant van zonnepanelen. De panelen van dit bedrijf degraderen nauwelijks en je krijgt dan ook een vermogensgarantie van 92 procent na 25 jaar. Het rendement van de panelen van SunPower is 345 Wp en dat maakt ze ideaal voor kleine dakoppervlakten.
  • Panasonic: ook Panasonic maakt bijzonder kwalitatieve zonnepanelen en de exemplaren die Zon&Co verkoopt hebben een vermogen van maximaal 330 Wp. Deze panelen zijn dus erg krachtig en ook in 3 maten leverbaar. Zo kun je je dakoppervlak optimaal benutten.
  • Hanwha Q.cells: de zonnepanelen van Q.cells zijn erg populair en omdat ze in Duitsland zijn gemaakt zijn ze ook bijzonder geschikt voor ons klimaat. Ook bij schaduw leveren deze panelen nog een hoge opbrengst. Zonder schaduw is het vermogen tussen de 300 en 330 Wp.

De garantievoorwaarden bij Zon&Co

We hebben het al even gehad over de mooie opbrengstgarantie van Zon&Co, maar ook de andere regelingen mogen er wezen. Zo krijg je van SunPower en Panasonic maar liefst 25 jaar productgarantie, wat betekent dat deze garantie de gehele levensduur van de panelen geldig is. Bij de panelen van Hanwha Q.cells is deze nog steeds een indrukwekkende 12 jaar. De vermogensgaranties zijn 25 jaar en beloven ook na die tijd nog een prima opbrengst. Het is niet duidelijk wat de installatiegarantie is bij Zon&Co, maar meestal is deze twee jaar. Je kunt dit het beste even met ze bespreken als je besloten hebt contact te leggen.

Vergelijk offertes

Wil jij ook zonnepanelen eigenaar worden, maar weet je niet welke installateur voor jou het beste is? Vraag dan bij een aantal bedrijven tegelijkertijd offertes op. Als je hier onze vergelijkingstool voor gebruikt dan kun je dit sneller en gemakkelijker doen. De offertes leg je naast elkaar, vergelijk je met elkaar en je kiest vervolgens het beste aanbod uit.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.