100% zonnig

Als je zonnepanelen gaat kopen voor op je huis is het vaak maar de vraag wat er uiteindelijk precies geplaatst gaat worden. Slechts een enkele leverancier zal jou vooraf tonen wat hij gaat plaatsen. 100% zonnig is de uitzondering op deze regel. Men heeft een showroom waar men jou graag informeert. We hebben wat zaken over deze leverancier voor je verzameld.

De bedrijfsinformatie

100% Zonnig BV

Stationslaan 26

6602 BP Wijchen

www.zonnig-zonnepanelen.nl

Voordelen van 100% zonnig

Bij 100% zonnig wil men jou als klant net een beetje meer dienstverlening bieden. Dat is ook gelijk het grootste voordeel van deze leverancier. Men heeft namelijk een eigen showroom waarin men een aantal proefopstellingen heeft staan. Aan de hand daarvan wordt jou als klant feilloos uitgelegd hoe zonnepanelen nou precies werken en hoe het er op jouw dak uit komt te zien. Zo sta je niet voor een verrassing naderhand, en ben je goed voorbereid wanneer je een keuze maakt. Daarnaast werkt men met distributeurs uit Nederland, België en Duitsland van zonnepanelen. Daardoor zijn de panelen snel op voorraad en kan er een vlotte plaatsing bij jouw huis plaatsvinden.

Landelijk of regionaal werken

100% Zonnig is een bedrijf wat landelijk werkt. Men heeft namelijk grote klanten door het hele land heen zitten. Wanneer je als particuliere klant gaat kijken is het uiteraard ook mogelijk om je zonnepanelen bij deze leverancier te kopen. Het is echter ook aan te raden om te kijken naar een leverancier in je eigen regio wanneer je niet in de omgeving van Wijchen woont. Men zal jou namelijk bij een plaatsing op een adres aan de andere kant van het land kilometerkosten in rekening brengen. Dit is een post die je niet moet onderschatten. Wil je toch eerst zien wat voor installatie je op je dak krijgt, dan is het uiteraard een aanrader om eerst naar de showroom te gaan.

Wat onderscheidt dit bedrijf

Bij 100% zonnig wil men dat de klanten goed voorbereid en geïnformeerd zijn voor ze tot een aanschaf overgaan. Dat is dan ook gelijk waarin dit bedrijf zich onderscheidt van de andere bedrijven. Men heeft namelijk een showroom en daarnaast is er een hoop parate kennis over zonnepanelen bij het bedrijf aanwezig. Op die manier maak jij als klant een weloverwogen keuze.

Specialismen van dit bedrijf

100% zonnig heeft echt als core business zonnepanelen. Dat wil zeggen dat men zonnepanelen en omvormers verkoopt. Er worden geen andere producten verkocht waarmee je op milieu vriendelijke wijze energie kan opwekken.

Welke panelen verkoopt men

Je kan bij 100% zonnig de volgende panelen kopen:

  • JAsolar. Dit is een merk zonnepanelen wat 265 Wp per paneel opbrengt. Het gaat om monokristallijn oftewel fullsquare panelen. Deze panelen hebben een hogere opbrengst dan de polykristallijn panelen. De panelen zijn vierkant.
  • ReneSola. Dit zijn polykristallijn panelen. De panelen hebben een iets lagere opbrengst dan de monokristallijn variant. Daar staat tegenover dat het panelen zijn die heel kosten efficiënt zijn.
  • TSMC solar. Dit zijn panelen die gemakkelijker op een dak te integreren zijn. Ze zijn smaller en gemaakt van een dunne folie. De opbrengst per paneel is lager; tot 165 Wp. Daar staat tegenover dat ze mooier staan op daken en gemakkelijker te plaatsen zijn.

Garantie voorwaarden

Leveranciers van zonnepanelen hebben hun specifieke garantievoorwaarden. Zo ook 100% zonnig.

  • Minder garantie recht bij zelf plaatsen. Het zelf plaatsen van zonnepanelen is iets wat wordt afgeraden. Het levert je ook een verlaagde garantie op. Er kan dan geen optimaal rendement en brandveiligheid worden gegarandeerd.
  • Beperkte garantie bij gebrek aan schoonmaak. Zonnepanelen moeten geregeld worden schoongemaakt om de zonnecellen zo vrij mogelijk te laten werken. Wanneer je de zonnepanelen niet professioneel laat schoonmaken zal dit worden terug berekend in een beperkte garantie op het rendement van de panelen. Laat je ze professioneel schoonmaken dan heb je wel een volledige garantie op het rendement.
  • Onderhoud als eis. Een installatie met zonnepanelen moet professioneel worden onderhouden. Wanneer je dit laat uitvoeren door een erkend en gecertificeerd bedrijf krijg je de volledige garantie op de levensduur, het rendement en de brandveiligheid.

Werken bij 100% zonnig

Wil je aan de slag bij een leverancier van zonnepanelen dan heb je een afgeronde opleiding elektrotechniek nodig. Daarnaast word je op de werkvloer opgeleid tot gecertificeerd installateur.

Eerst de offertes

Alvorens zonnepanelen te kopen is het aan te raden om eerst offertes op te vragen. Dat doe je met onderstaande button. Je vergelijkt de offertes op de volgende punten:

  • Kosten van het materiaal. Het gaat dan om de zonnepanelen, de omvormer en het installatiemateriaal
  • Kosten van het arbeidsloon. Kies altijd voor een gecertificeerd installateur
  • Prijzen inclusief de BTW.
  • Let op de kilometerkosten. Kies een leverancier uit je eigen omgeving.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.