Ecolibrium Jazon

Milieuvriendelijke energie opwekken is tegenwoordig bijna noodzakelijk geworden. De overheid draait de gaskraan immers gefaseerd dicht, en daarmee moeten de inwoners op zoek gaan naar andere manieren om energie op te wekken. Ecolibrium Jazon is een bedrijf wat consumenten en bedrijven een totaaloplossing biedt die niet alleen uit zonnepanelen bestaat.

Algemene informatie over het bedrijf

Ecolibrium Jazon

Anthonie Fokkerstraat 59B

3772 MP Barneveld

www.ecolibrium-jazon.nl

Wat Ecolibrium zo speciaal maakt

Het bedrijf Ecolibrium Jazon is een zeer geschikte partner voor wie zijn huis of bedrijf geheel wil voorzien van duurzame energie. Het is een bedrijf wat namelijk een totaalpakket levert voor wie geheel zelfvoorzienend wil zijn op het gebied van energie. Je kan bij dit bedrijf alle mogelijke vormen van dienstverlening op het gebied van duurzame energie in één totaal pakket afnemen.

Landelijk of regionaal werkend

Op de website van het bedrijf Ecolibrium Jazon tref je vooral de plaatselijke en regionale projecten aan die men uitvoert. Men is echter wel zeer divers in het land werkzaam. Er wordt melding gemaakt van projecten in Den Haag en Hoofddorp maar ook in Barneveld, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg. Het geeft aan dat er een landelijke vraag is naar leveranciers die een totaal installatie kunnen komen plaatsen.

Wat onderscheidt dit bedrijf

Daar waar veel leveranciers van zonnepanelen zich echt enkel beperken tot die markt houdt Ecolibrium Jazon zich bezig met alle mogelijke vormen van duurzame energie die in en rondom het bedrijf en huis kunnen worden geplaatst. Doordat dit gebeurt vanuit één leverancier kijkt men samen met de klant naar de mogelijkheden voor een totaalpakket. Dit heeft als groot voordeel dat je in één investering klaar bent en dat je ook het onderhoud onder één adres kan brengen. Verder werkt men met een resultaatverplichting oftewel een fixed-price. Je weet exact wat de diensten van het bedrijf gaan kosten wanneer men bij jou aan de slag gaat. Er zijn geen verrassingen op de factuur naderhand.

Vak specialismen

Bij Ecolibium Jazon werkt men met meerdere vak specialismen. Men houdt zich bezig met de volgende zaken:

  • Zonnepanelen. Men plaatst de installatie bij jou thuis of op het bedrijf maar dat kan ook in combinatie met de volgende andere zaken.
  • Zonneboiler. Dit is een warmwatervoorziening die gekoppeld wordt aan meerdere zonnepanelen. Op die manier heeft jouw huis niet alleen energie die milieuvriendelijk wordt opgewekt maar ook warmte.
  • Warmtepompen. Een warmtepomp is een middel om op milieuvriendelijke manier warmte op te wekken voor het warm water en voor de verwarming van je huis. Een warmtepomp kan je op zich staand laten aanleggen, maar voor de energievoorziening van het apparaat is het aan te raden om ook zonnepanelen te nemen.

Soorten panelen die men in de verkoop heeft

Ecolibium Jazon heeft de zonnepanelen niet gespecificeerd staan op de website. Over het algemeen zal men met de panelen werken die naar verhouding het beste rendement hebben. Daarbij wordt in beperkte mate gebruik gemaakt van polykristallijn silicium panelen. Deze panelen hebben namelijk een lagere opbrengst terwijl de prijs niet zo heel ver van de opvolger vandaan ligt. De opvolger heet het monokristallijn silicium paneel. Dit paneel, ook wel bekend als een All Black paneel, is in staat om met 10 exemplaren een huishouden van energie te voorzien.

De garantievoorwaarden toegelicht

Bij het aanschaffen van een energiebesparende installatie kom je een behoorlijke lijst garantievoorwaarden tegen. De belangrijkste voorwaarden hebben we voor je op een rij gezet.

  • Installatie door een erkend en gecertificeerd installateur. Hoewel veel bedrijven er vanuit gaan dat de installatie aan een leek kan worden uitbesteed is men er bij Ecolibrium Jazon van overtuigd dat deze werkzaamheden het beste door een erkend en gecertificeerd installateur kunnen worden uitgevoerd. Alleen op deze manier weet men voor de volle 100 procent zeker dat de werkzaamheden ook daadwerkelijk goed zullen gaan. Verder is op die manier de brandveiligheid van de installatie gegarandeerd.
  • Goed jaarlijks onderhoud. Het bedrijf biedt de klanten de mogelijkheid aan om de gehele installatie te laten onderhouden binnen eigen bedrijf. Dat houdt in dat jij de garantie krijgt dat je installatie niet alleen het eerste jaar het hoogst mogelijke rendement heeft maar ook de rest van de 25 jaar.
  • Schoonmaak van de installatie. Zonnepanelen maar ook een zonneboiler moeten naast onderhoud ook schoonmaak hebben. Dit is nodig om te voorkomen dat er door vervuiling kostbare energie verloren gaat. Het bedrijf kan dit voor je uitvoeren. Wanneer je van deze dienst gebruik maakt is tevens het hoogste rendement gegarandeerd.
  • De prijs is gewaarborgd. Men heeft een offerte die wordt uitgebracht die bindend is. Dat wil zeggen dat de prijs volledig gewaarborgd is. Je weet vooraf exact wat je gaat betalen.

Werken bij Ecolibrium Jazon

Het bedrijf is op zoek naar werknemers in de volgende vakgebieden:

  • Monteur Verwarming. Er vindt een deel opleiding op de werkvloer plaats.
  • Elektricien/monteur zonnepanelen. Ook in dit vak vindt een deel opleiding plaats tijdens de werkzaamheden.

Offertes voor je aanschaft

Alvorens tot de aanschaf van zonnepanelen over te gaan is het altijd aan te raden om offertes aan te vragen. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt gelijk meerdere vrijblijvende offertes om te vergelijken. Dat levert je een voordeel op wat tot wel 20 procent kan oplopen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.