Atama

Atama is een firma die zich toelegt op de levering van zonnepanelen en andere mogelijkheden om jouw huis en auto’s te voorzien van stroom. Het is een bedrijf wat dan ook niet alleen zonnepanelen plaatst maar ook laadpalen voor de elektrische auto levert. Het bedrijf zorgt ervoor dat je een installatie hebt die gedurende de levensduur goed kan worden onderhouden waardoor jij blijvend profiteert van een hoog rendement.

Bedrijfsinformatie

Atama Solar Energy

Nijverheidsweg 35

6662 NG Elst

Soort panelen: Atama werkt enkel met panelen met een gegarandeerde levensduur van 25 jaar. Men werkt dan vooral met panelen van het merk Suntech.

www.atama.nl

De voordelen van Atama

Atama is een leverancier van zonnepanelen bij wie de dienstverlening verder gaat dan de zonnepanelen zelf. Men richt zich ook op de veiligheid van de medewerkers die de panelen moeten plaatsen en die ze moeten onderhouden. Er wordt dan ook een volledig pakket aangeboden aan jou als klant wanneer je een installatie wil gaan aanschaffen. Zo schaf je op alle gebieden een installatie aan waarvan jij de vruchten plukt.

Landelijk of regionaal werken

Atama is een bedrijf wat landelijk werkt. De klantenkring bevindt zich onder andere in Groningen, maar ook in Sint Michielsgestel, Dongen Elst en verder. Het is dan ook een bedrijf wat in alle plaatsen van ons land zijn opwachting maakt. Dit is iets wat men onder andere doet door gebruik te maken van onderaannemers die de installatie komen aanbrengen.

Zaken die dit bedrijf onderscheiden

De aanschaf van zonnepanelen staat nooit op zich. Er komen altijd zaken bij kijken zoals bijvoorbeeld veiligheid van de medewerkers die het dak op moeten en een installatie met een omvormer. Doorgaans wil een particulier of een bedrijf wat zonnepanelen aanschaft op termijn ook overgaan op elektrische wagens. Het is dan ook niet voor niets dat Atama zich toelegt op het plaatsen van een totaaloplossing. Daarbij werkt men enkel met gecertificeerde installateurs waardoor men vanaf het moment van plaatsing een garantie van 3 jaar geeft op een optimaal functionerende installatie.

Specialismen van Atama

Atama heeft meerdere specialismen die we hieronder voor je omschrijven.

 • Omvormers. Dit is uiteraard nodig om de opgewekte energie om te zetten in stroom.
 • Zonnepanelen. Er wordt gewerkt met panelen die gegarandeerd een levensduur van 25 jaar hebben.
 • Laadpalen. Deze kunnen in de carport of aan de straatkant worden geplaatst. Een carport wordt dan overdekt met zonnepanelen.
 • Veiligheidsmateriaal. Men maakt gebruik van Marq materialen voor valbeveiliging.

Soort panelen in de verkoop

Atama maakt gebruik van de moderne glas-glas zonnepanelen. Er wordt gewerkt met halve cel-panelen. Daarnaast wordt er gewerkt met PERC-panelen. Men werkt met panelen van Solar Edge en van Suntech.

Garantievoorwaarden van Atama

Atama heeft een aantal garantievoorwaarden opgenomen die we zullen toelichten.

 • De eerste drie jaar gegarandeerd. Wanneer je bij Atama een installatie met zonnepanelen koopt is deze de eerste drie jaar gegarandeerd. Dat wil zeggen dat de installatie de eerste drie jaar wordt onderhouden en gereinigd. Daardoor blijft het rendement onverminderd hoog. Daarna wordt de garantie voortgezet onder de volgende voorwaarden.
 • Een garantie op professionele installatie. Men maakt bij Atama gebruik van gecertificeerde installateurs. Dat heeft tot gevolg dat de installatie brandveilig gebeurt en dat een optimaal rendement wordt gegarandeerd.
 • Een schone installatie. Zonnepanelen moeten professioneel worden schoongemaakt. Alleen op die manier is de installatie namelijk in optimale staat. Door een goede schoonmaak wordt al het licht omgezet in energie zonder dat er een vorm van verlies is.
 • Een onderhouden installatie. Door het goed onderhouden van de installatie wordt alle opgewekte energie ook daadwerkelijk gebruikt. Je kan dus na die drie jaar een onderhoudspakket kiezen waardoor jouw installatie de komende 22 jaar ook veilig functioneert.

Werken bij Atama

Atama is een bedrijf wat met gecertificeerde installateurs werkt. Daarnaast is het mogelijk om op de werkvloer te worden geschoold voor het plaatsen van installaties met zonne-energie. Een afgeronde opleiding Elektro Techniek is een minimaal vereiste.

Offertes vergelijken

Offertes opvragen is de snelste methode om tot een lage prijs te komen. Dat doe je met onderstaande button. Je ontvangt gelijk meerdere vrijblijvende offertes die je kan vergelijken. Dat levert je een voordeel oplopend tot 20 procent op. Vergelijk ze op de volgende punten:

 • Het materiaal. Kijk daarbij naar de zonnepanelen, de gegarandeerde levensduur en het rendement.
 • Het arbeidsloon. Denk er daarbij wel aan dat er van een gecertificeerde installateur gebruik wordt gemaakt.
 • De prijs moet inclusief de BTW zijn.
 • De kilometerkosten. Kies altijd een installateur en leverancier die bij jou in de buurt gevestigd zijn.

 

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.