Zonnepanelen op het dak B.V.

Heb jij een agrarisch bedrijf en heb je grote dakoppervlakten die op het zuiden staan? Waarom zou je deze dan niet benutten voor het plaatsen van zonnepanelen? Als bedrijf kun je dan van fiscale voordelen gebruik maken, kun je mogelijke een subsidie aanvragen en help je ons land energiezuiniger en duurzamer te worden. Zonnepanelen op het dak B.V. is dan gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op allerlei soorten bedrijven, van pluimvee- tot melkveehouders en van akkerbouwers tot fruittelers. Lees hier verder over deze installateur van middelgrote en grote installaties van zonnepanelen op boerderijen en mkb bedrijven.

Administratieve gegevens Zonnepanelen op het dak B.V.

Heb jij een mooi groot dak tot je beschikking en wil je samen met Zonnepanelen op het dak kijken wat er mogelijk is? Dan vind je hier alvast een samenvatting van belangrijke informatie over deze installateur die je vast goed van pas kan komen.

Zonnepanelen op het dak

Adresgegevens Zonnepanelen op het dak B.V.

Zwolleweg 9

3771NR Barneveld

Telefoonnummer 088 00 23 900
E-mail adres info@zonnepanelenophetdak.nl
Website https://www.zonnepanelenophetdak.nl/
Werkgebied Landelijk
Wanneer opgericht 2011
Aantal medewerkers 19
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van Canadian Solar
Extra diensten die worden aangeboden Verwijderen van asbest

Vervangen van huidige dakbedekking

Professionele bewaking installatie

Gratis hulp bij afhandeling subsidies

Garantieregeling 25 jaar vermogensgarantie

25 jaar opbrengst garantie

10 jaar productgarantie

De voordelen van Zonnepanelen op het dak

Als agrariër zal je dus mogelijk de optie om zonnepanelen te laten plaatsen in overweging hebben genomen. Besluit je dit door Zonnepanelen op het dak te laten doen, dan krijg je daar de volgende voordelen bij.

  • Zonnepanelen en andere materialen van Zonnepanelen op het dak zijn van uitstekende kwaliteit.
  • Je krijgt bij Zonnepanelen op het dak erg goede garantieregelingen waaronder een 25 jaar opbrengstgarantie.
  • Zonnepanelen op het dak biedt de mogelijkheid aan je installatie voor je te bewaken.
  • Zonnepanelen op het dak kan asbest laten verwijderen voordat de zonnepanelen geplaatst worden.
  • Zonnepanelen op het dak kan ook je huidige dakbedekking verwijderen als dat nodig is en nieuwe bedekking plaatsen voordat de zonnepanelen worden gemonteerd.
  • Zonnepanelen op het dak geeft je gratis hulp bij het aanvragen van subsidies en belasting aftrek.

Een landelijke installateur

Zonnepanelen op het dak levert deze diensten op landelijk niveau. Om dit te doen hebben ze een groot aantal vestigingen geopend verspreid over het hele land. Dat betekent dus dat er altijd een vestiging is bij jou in de buurt. Tegelijkertijd kun je dan een snelle service verwachten als je bijvoorbeeld een storing hebt of als je om een andere reden hulp nodig hebt. De voorrijkosten blijven dan natuurlijk ook laag.

Wat onderscheidt Zonnepanelen op het dak van de rest?

Als je kijkt naar soortgelijke andere installateurs van zonnepanelen, dan is het de 25 jaar opbrengstgarantie die Zonnepanelen op het dak erg aantrekkelijk maakt. Een opbrengstgarantie geeft jou een zekerheid van een vast inkomen elk jaar. Dat komt doordat er een voorspelling wordt gemaakt van de mogelijke opbrengst en elke keer als jouw zonnepanelen dit niet halen, dan wordt het verschil bijgelegd. Dit is een garantieregeling die de meeste fabrikanten van zonnepanelen niet aan durven bieden. Canadian Solar, de officiële partner van Zonnepanelen op het dak, doet dit wel en daar kun jij als consument van profiteren.

Welke soort panelen verkoopt Zonnepanelen op het dak?

Zonnepanelen op het dak verkoopt zonnepanelen van Canadian Solar. Dit is een tier 1 merk dat al tientallen jaren actief is en die bij de top 3 van de grootste fabrikanten van zonnepanelen ter wereld behoort. De zonnepanelen van Canadian Solar staan bekend om hun goede prestaties bij lage instralingen, voor hun technisch hoogstaande kwaliteiten en voor hun betrouwbaarheid. Dit maakt deze panelen erg geschikt in Nederlandse omstandigheden, omdat het weer hier nog wel eens wisselvallig wil zijn. Je zal bij slechte omstandigheden dus minder rendement verliezen dan bij de meeste andere zonnepanelen.

Werken bij Zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen op het dak is een vrij groot bedrijf en ze houden zich bezig met het plaatsen van grote installaties in heel Nederland. Daarom is het logisch dat ze altijd op zoek zijn naar gemotiveerd personeel dat graag wil leren. Zonnepanelen op het dak is daarom een interessante werkgever en omdat er verscheidene afdelingen zijn, is er vast een kantoor bij jou in de buurt. Of je nu projectleider wilt worden, je wilt in sales gaan werken, je wilt beginnen als assistent servicemonteur of je wilt elektrotechnisch engineer worden. Bij Zonnepanelen op het dak is het mogelijk.

Vergelijk offertes

Het laten plaatsen van een grote zonnepanelen installatie vergt nogal wat planwerk. En de installateur is dan erg belangrijk bij het uitvoeren van deze werkzaamheden. Gebruik daarom hier onze vergelijkingstool en vind zo een goede installateur door van meerdere bedrijven offertes te ontvangen. Als je deze met elkaar vergelijkt, dan weet je dat je altijd de beste deal te pakken hebt.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.