SolarNRG

Solarnrg is een bedrijf wat zonnepanelen levert voor alle markten. Denk daarbij aan de consumentenmarkt, bedrijven, woningstichtingen en gemeentelijke initiatieven. Ze werken als dealer en installateur en hebben als missie om jou tegen een aantrekkelijk tarief te laten besparen op je energierekening. We keken naar wat dit bedrijf speciaal maakt.

Bedrijfsinformatie

SolarNRG Trading BV

Mercuriusplein 40

2685 LP Poeldijk

Type panelen: polykristallijn blauw nieuwste generatie, monokristallijn zwart.

www.solarnrg.nl

De voordelen van dit bedrijf

Dit bedrijf verstuurt zonnepanelen naar adressen door het hele land heen. Men hanteert daarbij de gedachte dat je dan zelf verantwoordelijk bent voor het laten installeren van de zonnepanelen. Verder wil men je al het werk uit handen nemen die te maken hebben met de administratieve afhandeling van de aanschaf van zonnepanelen en de registratie ervan. Ook bij de aanvraag van subsidie wil men je graag helpen.

Landelijk of regionaal leveren

SolarNRG komt regionaal bij je leveren wanneer je de zonnepanelen door hun wil laten installeren. Men heeft ook een verzendservice. Daar maak je gebruik van wanneer je de zonnepanelen zelf door een installateur wil laten plaatsen. Die verzenservice is een landelijk gebeuren. Het verdient altijd de voorkeur om te kijken naar de kilometerkosten die moeten worden gemaakt door een installateur wanneer je zonnepanelen wil laten plaatsen bij jou thuis. Wanneer een installateur een lange afstand moet afleggen zal hij de kilometerkosten altijd bij jou in rekening brengen.

Wat onderscheidt dit bedrijf

Dit bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is niet voor niets dat men geregeld als leverancier wordt ingeschakeld door Vereniging Eigen Huis en United Consumers. Men hanteert dezelfde lage prijzen naar consumenten toe.

Specialismen

Men heeft bij SolarNRG de volgende specialismen:

  • Zonnepanelen. Dit zijn de panelen die de energie opwekken.
  • Omvormers. Dit zijn de apparaten die de opgewekte energie omzetten in stroom.

De soorten panelen die men verkoopt

Men heeft aanbiedingen van de volgende panelen:

  • Polykristallijn panelen blauw gewolkt. Energieopbrengst bij zonlicht. Deze hebben een opbrengst tot 245 Wp.
  • Polykristallijn panelen blauw.
    Energieopbrengst bij zonlicht en in mindere mate bij gefilterd daglicht. Deze hebben een hogere opbrengst tot 300 Wp
  • Monokristallijn panelen all black. Energieopbrengst bij zonlicht en bij gefilterd daglicht. Deze hebben een opbrengst tot 400 Wp

De garantievoorwaarden

SolarNRG is een gecertificeerd installateur. Dat houdt in dat men de panelen aan jou levert met de volgende voorwaarden:

  • Garantie op de panelen bij professionele installatie. Alleen wanneer de zonnepanelen door een gecertificeerde installateur worden geplaatst krijg je de volledige garantie op de panelen. Het gaat dan op garantie op de brandveiligheid en het rendement.
  • Garantie op de panelen bij schoonmaak. Zonnepanelen verzamelen door de jaren heen vuil. Dat moet er regelmatig vanaf worden gewassen. Wanneer je met een teruglopend rendement te maken hebt kijkt men dan ook altijd eerst of de panelen professioneel zijn gereinigd.
  • Garantie op de panelen bij onderhoud. Wil je de volledige levensduur van de panelen behalen, dan is het belangrijk dat je ze laat onderhouden door een professioneel installateur. Dit is tevens belangrijk voor het behouden van een optimaal rendement.

Werken bij SolarNRG

SolarNRG is een bedrijf wat werkt met eigen installateurs en met resellers. Als je er bij wil gaan werken moet je dan ook minimaal een afgeronde opleiding elektrotechniek hebben. Je kan verder worden opgeleid op de werkvloer. Resellers worden geselecteerd op de aanwezigheid van gecertificeerd personeel.

Offertes

Voordat je zonnepanelen gaat aanschaffen moet je eerst offertes aanvragen. Dat doe je met de onderstaande button. Je ontvangt gelijk vrijblijvend meerdere offertes in je mailbox om te vergelijken. Dat levert je een direct voordeel oplopend tot wel 20 procent op.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.