Zontech

Installateurs van zonnepanelen komen en gaan. Dit is een zeer actieve en constant veranderende branche en er wordt altijd gewerkt aan verbetering en innovatie. Zonnepanelen zijn op dit moment erg in trek en het is dan ook niet vreemd dat je in Nederland alleen al de keuze hebt uit meer dan 1000 bedrijven die ze voor je kunnen installeren. Eén van de oudste en langst aanwezige bedrijven in deze wereld is Zontech. Lees hier verder over wat je aan diensten van deze installateur kunt verwachten.

Administratieve gegevens Zontech

Voordat we wat dieper ingaan op wat Zontech voor jou kan betekenen, hier eerst een kort overzicht van de contact- en andere gegevens van Zontech.

Zontech

Adresgegevens Zontech Nederland B.V.

Havenweg 21A

3812PR Amersfoort

Telefoonnummer 033 460 7740
E-mail adres info@zontech.nl
Website https://www.zontech.nl/
Werkgebied Heel Nederland, maar voornamelijk Almere, Baarn, Hilversum, Leusden, Nijkerk, Amersfoort, Barneveld, Bilthoven, Utrecht en Soest.
Wanneer opgericht 2008
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van Panasonic, JA Solar, Canadian Solar, Solar Frontier, Ben Q, Solar World en andere grote merken
Extra diensten die worden aangeboden Je kunt de zonnepanelen ook als doe-het-zelf pakket bestellen.

Installatieservice

Hulp bij btw teruggaaf

De voordelen van Zontech

Als jij als geïnteresseerde in zonnepanelen besluit met Zontech verder te gaan, dan kun je daar van de volgende voordelen profiteren.

  • Zontech is één van de langst bestaande installateurs van zonnepanelen. Dat betekent dat ze veel kennis en ervaring op hebben kunnen bouwen.
  • Zontech is gericht op het installeren van zonnepanelen in de omgeving van Amersfoort. Ze hebben dus veel nuttige regionale kennis en contacten.
  • De zonnepanelen die Zontech verkoopt zijn van goede kwaliteit en geven je een variabel assortiment om uit te kiezen.
  • Zontech kan alles voor je uit handen nemen, of ze kunnen een kant-en-klaar pakket voor je samenstellen dat je zelf installeert.

Een regionale installateur

Ook al geeft Zontech aan ook in andere plaatsen te leveren, het is voornamelijk een regionale installateur. Dat heeft als voordeel dat de voorrijkosten laag kunnen blijven en dat je een bedrijf aanneemt dat gespecialiseerd is in het plaatsen van zonnepanelen in die regio. Zonnepanelen zullen in verschillende steden in Nederland een verschillend rendement genereren, omdat ze te maken krijgen met een andere invalshoek van de zon, met een andere zonnesterkte en met verschillende zonne-uren. Omdat Zontech al vele jaren werkzaam is, zullen ze een vrij accurate inschatting kunnen maken van het mogelijke rendement van jouw zonnepanelen gebaseerd op regionale data. Daarnaast staan ze natuurlijk dagelijks in contact met alle belangrijke contacten en verkooppunten die de regio rijk is. Dat betekent vaak een snellere- en meer doeltreffende service.

Wat onderscheidt Zontech van de rest?

Zontech is op een aantal manieren anders dan de andere aanbieders van zonnepanelen.

  • Ze werken al meer dan 10 jaar in deze branche en daarmee zijn ze in Nederland één van de langst bestaande installateurs van zonnepanelen.
  • Zontech is er trots op een heldere en op maat gemaakte offerte aan te kunnen bieden en zullen hier niet van afwijken. Je zal dus ook niet te maken krijgen met meerwerk of andere extra kosten op een later tijdstip.
  • Zontech heeft alles in eigen beheer, inclusief de monteurs.
  • Zontech komt bij je thuis voor een adviesgesprek en zal daar eerst zelf een eerlijke mening geven over hoe geschikt jouw dak is voor zonnepanelen.
  • Bij Zontech krijg je maar liefst 10 jaar garantie op de installatie.

De specialismen van Zontech

Zontech is een installateur van zonnepanelen en heeft daarnaast geen andere diensten in de aanbieding. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen in de omgeving van Amersfoort en kunnen je dus uitgebreid adviseren over de omstandigheden in die regio en de geschiktheid van je dak. Zontech organiseert ook projecten en installeert ook op grote schaal zonnepanelen, bijvoorbeeld in weilanden, op bedrijfsdaken of bij boeren bedrijven. Ook als jij een bijzonder dak hebt, zal Zontech hier geen probleem van maken. Ze hebben zelfs zonnepanelen geïnstalleerd op ronde daken en kunnen voor elke uitdaging een gepaste oplossing vinden.

De garantievoorwaarden bij Zontech

Op de panelen van Zontech krijg je de productgarantie en de vermogensgarantie van de fabrikant. Deze zijn verschillend per zonnepaneel en dat is normaal. Bij Zontech krijg je daar echter ook een installatiegarantie van 10 jaar bij. De meeste installateurs bieden niet meer dan 2 jaar installatiegarantie aan. Deze garantieregeling dekt alles van de zonnepanelen tot aan de meterkast, zodat je als er daar iets defect raakt maar één regeling aan te spreken hebt. Dat is voor jou extra handig, want je hoeft niets uit te zoeken voordat je belt. Voor defecten aan de zonnepanelen spreek je gewoon de fabrieksgarantie aan.

Vergelijk offertes

Iedere geïnteresseerde in zonnepanelen weet dat de keuze van de leverancier erg belangrijk is voor alle aspecten van het vervolgproces. Maak daarom altijd een vergelijking van de verschillende opties die je hebt. Met onze vergelijkingstool kun je dan alle financiële informatie opvragen die je nodig hebt en dat bij meerdere installateurs tegelijkertijd. Maak van deze offertes een vergelijking en je kunt er zeker van zijn dat je het beste aanbod aanwijst.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.