Friesland Solar

Het is onze verantwoordelijkheid om het milieu om ons heen te verbeteren en zonnepanelen kunnen dan bijzonder veel verschil maken. Deze panelen wekken stroom op voor jou, zodat je geen gebruik hoeft te maken van de grijze stroom en je de CO2-uitstoot die bij het opwekken daarvan vrijkomt kunt besparen. Daarnaast is de zon een onuitputtelijke bron van energie. Door zelf je stroom op te wekken bespaar je op je energiekosten en met die besparingen kun je je investering terugverdienen. Bij zonnepanelen ligt deze terugverdientijd rond de 7 jaar. Tijd dus om een installateur van zonnepanelen aan te wijzen en één van de opties die je dan hebt is Friesland Solar.

Administratieve gegevens Friesland Solar

Voordat er verder wordt ingegaan op wat Friesland Solar exact voor jou kan betekenen, hier alvast wat handige informatie over wat ze doen en hoe je contact met ze op kunt nemen.

Friesland Solar

Adresgegevens Friesland Solar

Buorren 2

9221TA Rottevalle

Telefoonnummer 0850 645 256
E-mail adres info@frieslandsolar.nl
Website https://www.frieslandsolar.nl/
Werkgebied Landelijk
Aangesloten bij SGZE? Nee
Extra diensten die worden aangeboden Zonnepanelen

Zonnestroomboilers

Zonnecollectoren

E-Mobility

Onderhoudsdiensten

 

De voordelen van Friesland Solar

In tegenstelling tot wat de naam suggereert is Friesland Solar een landelijke installateur van zonnepanelen. Met hun wortelen in Friesland, kunnen ze de Friese markt wel bijzonder goed helpen. Friesland Solar geeft zelf aan de Friese taal te spreken en de Friese mentaliteit te begrijpen en dat schept al direct vertrouwen. Lees hier verder over de voordelen waarvan je zal profiteren als je in zee gaat met Friesland Solar.

 • Friesland Solar is trots op de manier waarop ze diensten verlenen. Ze combineren namelijk persoonlijk advies met volledige ontzorging.
 • Friesland Solar levert vakkundig werk en doet dit efficiënt. Ze richten zich op particulieren en op het midden- en kleinbedrijf.
 • Friesland Solar gebruikt alleen materialen van A-merken, wat betekent dat deze voorzien zijn van alle nodige kwaliteitskeuringen en dat je goede garantieregelingen kunt verwachten.
 • Bij Friesland Solar heb je te maken met maar één aanspreekpunt. Dat maakt het voor jou een stuk makkelijker als je contact moet leggen met vragen, opmerkingen of klachten over je installatie.
 • Friesland Solar kan je zonnepanelen ook voor je onderhouden.

 

Wat onderscheidt Friesland Solar van de rest?

Bij Friesland Solar ben je als klant koning en dat zie je terug aan de persoonlijke dienstverlening en de volledige ontzorging die ze aanbieden. Dit is op zich natuurlijk al een goede start, maar bij Friesland Solar zorgen ze ervoor dat je ook maar één aanspreekpunt hebt. Hiermee maken ze het voor de klant aanzienlijk gemakkelijker contact te leggen, wordt zaken doen met Friesland Solar overzichtelijker en houden ze de lijnen kort. Stel, je hebt een probleem met één van je zonnepanelen en de installatiegarantie is al afgelopen. Dan kun je de productgarantie van je zonnepanelen aanspreken. Als je zonnepanelen hebt gekocht van een bedrijf in China, dan kan dit lastig zijn. Bij Friesland Solar hoef je dan alleen hen te bellen en zij regelen de rest. Dat geeft jou een stukje gemoedsrust en maakt de drempel tot het leggen van contact veel lager.

 

De specialismen van Friesland Solar

Zonnepanelen is het specialisme van Friesland Solar en daar zijn ze dan ook erg bekwaam in. Ze kunnen deze plaatsen zowel op schuine- als op platte daken en zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Naast het leveren van zonnepanelen kunnen ze je ook helpen aan zonnestroomboilers en zonnecollectoren, zodat je ook je warme water met de energie van de zon kunt opwekken. Ze gaan dan altijd op dezelfde nauwkeurige manier te werk.

 1. Je maakt eerst een persoonlijke afspraak met Friesland Solar en plant een kennismakingsgesprek in.
 2. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek wordt er een adviesgesprek georganiseerd.
 3. Na dit adviesgesprek kan er een offerte worden opgemaakt.
 4. Ga je akkoord met de offerte, dan zal Friesland Solar het systeem bestellen en verzamelen.
 5. Vervolgens worden je zonnepanelen meestal binnen 1 dag geplaatst.
 6. Nadat de plaatsing gedaan is zorgt Friesland Solar voor het onderhoud van je zonnepanelen, mocht je dit willen.

 

Vergelijk offertes

Het is altijd goed om ook de diensten van andere installateurs van zonnepanelen te beoordelen en dat doe je het beste door een aantal offertes op te vragen. Alleen zo kun je de beste panelen realiseren voor de meest gunstige prijs. Onze vergelijkingstool is in het leven geroepen om jou aan deze offertes te helpen, zodat jij je alleen nog hoeft te verdiepen in welke leverancier jou het meeste geld kan besparen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.