Solergy

Solergy is een leverancier van zonnepanelen die zich niet alleen bezig houdt met zonnepanelen maar ook met het algemene klimaat van mens en natuur er omheen. Het is dan ook een organisatie die zich wereldwijd inzet voor meer zonne-energie en goede arbeids- en leefomstandigheden voor de gebruikers ervan.

Adresgegevens van Solergy

Solergy

Virulyweg 27

7602 RG Almelo

Soort panelen waarmee men werkt: LG, Sharp, Yingli en Egging. Het gaat om Tier 1 panelen. Men is al langere tijd bezig met de productie en ontwikkeling van zonnepanelen.

www.solergy.nl

Voordelen van Solergy

Solergy is een bedrijf wat zich inzet voor het plaatsen van installaties bij huizen en bedrijven die een hoog rendement hebben. Daarbij verliest men de impact van de productie van de panelen op het milieu niet uit het oog. Al met al is Solergy een bedrijf waar men werkt met de panelen van leveranciers die al een ruime ervaring hebben en die hebben aangetoond dat hun panelen ook op de lange termijn een goede energie opbrengst hebben.

Het werkgebied van Solergy

Solergy is een bedrijf wat zich richt op de regio Almelo, maar wat daarnaast ook wereldwijd levert. Men levert zonnepanelen aan het buitenland die in een volledige installatie worden geplaatst. Daarnaast werkt men voor particulieren, bedrijven maar ook voor gemeentes. Men levert voor de plaatsing van zonnepanelenvelden bij gemeentes.Wanneer je als particulier of bedrijf gebruik wil maken van de diensten van Solergy is het goed om je te beseffen dat een leverancier uit je eigen omgeving snel bij jou kan zijn wanneer er een keuze moet worden gemaakt voor panelen en wanneer er bijvoorbeeld service of onderhoud aan de panelen nodig is.

Wat onderscheidt dit bedrijf

Een garantie op een hoog rendement is een van de belangrijkste punten waarop Solergy zich onderscheidt van de concurrentie. Men werkt met leveranciers van Tier 1 panelen. Dat houdt in dat men enkel gebruik maakt van die panelen waarvan bewezen is dat ze een lange levensduur zullen hebben. Daarnaast maakt men alleen gebruik van panelen waarin de modernste technologie wordt toegepast. Zonnepanelen van een hoogstaande kwaliteit zijn echt de core business van Solergy.

Specialismen

Bij Solergy houdt men zich enkel en alleen bezig met zonne-energie. Men heeft dan ook de volgende specialismen:

 • Omvormers. Dit zijn de apparaten die worden gebruikt om de opgewekte zonne-energie om te zetten naar stroom die bruikbaar is voor thuis of het bedrijf.
 • Zonnepanelen. Men maakt gebruik van de vier grootste merken op dit gebied.

Welke panelen heeft men in de verkoop

Men maakt gebruik van een paar merken zonnepanelen die geschikt zijn voor de volgende doeleinden:

 • Huishoudelijk gebruik. Het gaat dan om panden die letterlijk voor een huishouden geschikt zijn. De panelen hebben een goed rendement.
 • Bedrijfsmatig gebruik. Er wordt gebruik gemaakt van panelen die een hoger rendement hebben. Deze panelen zijn van een meer technologisch ontwikkeld niveau.
 • Agrarisch gebruik. Het gaat dan om panelen met een zeer hoog rendement die ook in grote getalen aan elkaar kunnen worden gekoppeld. De panelen worden doorgaans geplaatst als vervanging van asbest daken.

De garantievoorwaarden van Solergy

Leveranciers van zonnepanelen hebben bepaalde garantie voorwaarden voor hun afnemers. We hebben de belangrijkste van Solergy voor je op een rij gezet.

 • Gegarandeerd goede panelen. Men levert jou zonnepanelen waarvan gegarandeerd kan worden dat ze gedurende de hele levensduur een hoog rendement hebben. Er wordt gewerkt met A-kwaliteit materiaal.
 • Beperkte garantie. Wanneer je zonnepanelen zelf gaat installeren kan men bij Solergy geen garantie bieden dat de installatie gedurende de hele levensduur veilig en goed zal functioneren. Het is dan ook om die reden dat men alleen een volledige garantie geeft als je voldoet aan de volgende twee punten.
 • Schoonmaak. Zonnepanelen werken alleen maar goed wanneer ze ook met een regelmaat worden schoongemaakt. Je zal dan ook met regelmaat de panelen moeten laten reinigen, en daar heeft men een abonnementsvorm voor.
 • Onderhoud. Om te zorgen dat de panelen zonder storing hun werk kunnen doen is het belangrijk dat ze goed worden onderhouden. Dit onderhoud biedt men aan in de vorm van een onderhoudsabonnement.

Werken bij Solergy

Solergy is een bedrijf wat werkt met gecertificeerde installateurs. Je kan bij dit bedrijf komen te werken met een voltooide opleiding elektrotechniek, bij voorkeur met een afgeronde studie richting zonne-energie. Er is ook een mogelijkheid dat personeel op de werkvloer zelf nog wordt opgeleid waarna je als zelfstandig installateur op pad mag gaan.

Offertes die je vergelijkt

De snelste manier om zo min mogelijk te betalen voor een goede installatie met zonnepanelen is het vergelijken van offertes. Dit doe je aan de hand van de onderstaande punten.

 • Vergelijk de kosten van het materiaal. Kijk daarbij ook naar het merk van de panelen wat wordt aangeboden.
 • Vergelijk de kosten van het arbeidsloon. Daarbij is het van groot belang dat je enkel een gecertificeerde installateur laat komen.
 • Vergelijk de prijzen alleen inclusief de BTW.
 • Vergelijk de kilometerkosten. Kies voor een bedrijf in jouw omgeving.

Offertes vraag je op met onderstaande button. Goed vergelijken op deze punten kan je een voordeel oplopend tot 20 procent opleveren.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.