Aalberts Duurzaam

Wat betreft installateurs van zonnepanelen heb je een ruime keuze. Maar deze keuze is een belangrijke, omdat de installateur het gehele proces voor je regelt. Ze stellen in overleg met jou de installatie samen, ze komen deze vervolgens plaatsen, je krijgt via hen een garantieregeling en ze kunnen eventueel je zonnepanelen voor je onderhouden en repareren. Daarom is de installateur een belangrijke factor in het behalen van een zo hoog mogelijk rendement. Aalberts Duurzaam is een installateur van zonnepanelen die is afgetakt van Aalbers Installaties, een bedrijf dat al 40 jaar werkzaam is in de elektrotechniek.

Administratieve gegevens Aalberts Duurzaam

Je kunt de adresgegevens en informatie gebruiken om wat meer te weten te komen over Aalberts duurzaam en om contact met ze te leggen voor meer informatie.

Aalberts Duurzaam

Adresgegevens Houtweg 49

8167PJ Oene

Telefoonnummer 0578 641 294
E-mail adres info@aalbertsduurzaam.nl
Website https://www.aalbertsduurzaam.nl/
Wanneer opgericht 2012
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van JA Solar, Canadian Solar, Bisol, BenQ en Trina Solar
Extra diensten die worden aangeboden Hulp bij het terugvragen van de btw

Ziezo zonnepanelen

Garantieregeling Productgarantie van fabrikant

Vermogensgarantie van fabrikant

 

De voordelen van Aalberts Duurzaam

Het kan soms lastig zijn de juiste installateur aan te wijzen, maar de onderstaande voordelen van Aalberts Duurzaam kunnen je dan helpen de knoop door te hakken.

 • Bij Aalberts Duurzaam kun je zonnepanelen kopen van kwalitatieve en betrouwbare fabrikanten.
 • Je krijgt via deze fabrikanten dus ook een goede garantieregeling op de zonnepanelen die Aalberts Duurzaam verkoopt.
 • Aalberts Duurzaam kan je volledig ontzorgen en het gehele proces van het kennismakingsgesprek tot het monitoren van je installatie voor je regelen.
 • Aalberts Duurzaam kan je ook helpen bij het terugvragen van je btw.
 • Ziezo zonnepanelen is een product van Aalberts Duurzaam waarbij zonnepanelen gebruikt worden om een waterdicht dak te creëren.
 • Aalberts Duurzaam is voortgekomen uit Aalbers Elektrotechniek, een bedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is. Dit is een uitstekende basis en garandeert kennis en vakkundigheid.

 

Wat onderscheidt Aalberts Duurzaam van de rest?

Aalberts Duurzaam heeft haar eigen product ontwikkeld en wel Ziezo zonnepanelen. Dit zijn zonnepanelen waarvan Aalberts Duurzaam een dak kan leggen. Dit is handig als je bijvoorbeeld een asbestdak hebt dat vervangen moet worden of je wilt een nieuw dak plaatsen op je schuur of veranda. De daken zijn mogelijk lichtdoorlatend, mocht je dit willen en je kunt de kosten voor nieuwe dakbedekking besparen. Aalberts Duurzaam heeft Ziezo zonnepanelen zelf ontwikkeld en heeft daar dan dus ook de primeur mee. Aangezien er geen andere installateur is van zonnepanelen die Ziezo zonnepanelen aanbiedt, is dit echt een kenmerk dat Aalberts Duurzaam onderscheidt van de rest. Met Ziezo zonnepanelen kun je een waterdicht, doorschijnend en energie-opwekkend dak bezitten en dat voor een zeer vriendelijke prijs.

 

De specialismen van Aalberts Duurzaam

Aalberts Duurzaam installeert niet alleen zonnepanelen, alhoewel dat wel het gebied is waarin ze zich hebben gespecialiseerd. Je kunt bij hen ook zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen bestellen, zowel als laadstations voor je elektrische auto en windturbines. Een laatste dienst die ze leveren is duurzame verlichting. Als je via hen investeert in een warmtepomp, pelletkachel of zonneboiler, dan kun je daar een gedeelte van terugvragen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

 

Welke soort panelen verkoopt Aalberts Duurzaam en wat zijn de garantievoorwaarden?

Bij Aalberts Duurzaam kun je zonnepanelen kopen van 5 verschillende fabrikanten.

 • JA Solar: JA Solar is een tier 1 merk en dit Chinese bedrijf produceert al vele jaren zonnepanelen van hoge kwaliteit. Het is één van de grootste producenten van zonnepanelen en deze hebben dan ook alle nodige kwaliteitscertificaten. De vermogensgarantie die je krijgt is 25 jaar en de productgarantie is 12 jaar.
 • Canadian Solar: ook Canadian Solar is een tier 1 fabrikant van zonnepanelen en deze zijn dan ook voorzien van de laatste technische hoogstandjes. De zonnepanelen van Canadian Solar staan bekend om hun sterkte, degelijkheid en betrouwbaarheid. De productgarantie die je krijgt is 10 jaar en de vermogensgarantie is 25 jaar.
 • Bisol: de doorzichtige zonnepanelen van Bisol zijn ideaal voor het Ziezo zonnepanelen product van Aalberts Duurzaam. Maar deze Europese fabrikant van zonnepanelen is niet alleen daarom interessant. Zo kun je met deze panelen hoge opbrengsten genereren, omdat ze na de productie worden voorgesorteerd op elektrische eigenschappen. Het verlies van rendement door het mismatchen van zonnepanelen wordt daardoor verminderd met 70 procent. De productgarantie van Bisol is 10 jaar en de vermogensgarantie is 25 jaar.
 • BenQ: de zonnepanelen van BenQ staan bekend om hun hoge rendement en deze kan oplopen tot wel 20,3 procent. Tegelijkertijd zijn de zonnepanelen licht van gewicht en PID-vrij, wat betekent dat ze minder snel degraderen. Deze en andere kenmerken komen allen voort uit het feit dat BenQ een eigen testlaboratorium heeft waar altijd gezocht wordt naar nieuwe technieken om de zonnepanelen te verbeteren. De productgarantie van BenQ is 10 jaar (met mogelijke verlenging) en de vermogensgarantie is 25 jaar.
 • Trina Solar: als laatste is er het merk Trina Solar en dit is één van de langst bestaande fabrikanten op de markt. Ze hebben dus veel ervaring en kennis en de panelen zijn daar een duidelijke uitkomst van. Het bedrijf maakt meerdere soorten panelen en het assortiment is groot. Daarnaast maken ze een all black paneel, met een strak en modern uiterlijk, dat op geen dak misstaat. Bij Trina Solar krijg je 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

 

Vergelijk offertes

De beste manier om een goede leverancier van zonnepanelen aan te wijzen is door het uitvoeren van een vergelijking. Hierbij heb je offertes nodig en deze vraag je het beste aan met onze vergelijkingstool. Leg alle informatie die je hebt ontvangen naast elkaar en je kunt gemakkelijk het beste aanbod aanwijzen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.