Mossink Elektrotechniek

Je laat je zonnepanelen natuurlijk niet zomaar door iedere installateur leveren en plaatsen. Het is de bedoeling dat je goede panelen krijgt, dat deze vakkundig worden geplaatst en dat je er het beste rendement mogelijk uit kunt halen. Dat betekent dat je je leverancier nauwkeurig uit moet zoeken en in Nederland heb je dan een grote keuze. Mossink Elektrotechniek is een bedrijf gevestigd in Hoevelaken dat jouw zonnepanelen kan installeren en onderhouden.

Administratieve gegevens Mossink Elektrotechniek

De adres- en basisgegevens over Mossink Elektrotechniek vind je in de onderstaande tabel.

Mossink Elektrotechniek

Adresgegevens Mossink Elektrotechniek

Zuiderinslag 12

3870CA Hoevelaken

Telefoonnummer 033 253 4581
E-mail adres info@mossink.nl
Website https://www.mossink.nl/diensten/duurzame-energie/zonnepanelen
Wanneer opgericht 1959
Aantal medewerkers 100+
Aangesloten bij SGZE? Nee

De voordelen van Mossink Elektrotechniek

Mossink Elektrotechniek is dus een bedrijf dat al 60 jaar bestaat. De afdeling duurzame energie is natuurlijk veel later toegevoegd aan de geleverde diensten. Bij Mossink Elektrotechniek kun je op de volgende voordelen rekenen.

  • Een lang bestaand en gevestigd familiebedrijf met 60 jaar ervaring in de elektrotechniek.
  • Mossink Elektrotechniek kan je zonnepanelen ook onderhouden door middel van een contractuele overeenkomst.
  • Mossink Elektrotechniek is een regionaal bedrijf, wat betekent dat ze alle kennis hebben van de regio met betrekking tot zonnepanelen.

De specialismen van Mossink Elektrotechniek

Mossink is niet alleen installateur van zonnepanelen. Ze doen behalve dat nog veel meer. De afdeling Duurzame Energie bestaat uit zonnepanelen, duurzame verlichting en duurzame mobiliteit. Verder is Mossink actief als projectverlichter, beveiligingsbedrijf, inspecteur en keurder van elektrische installaties en werken ze in de besturingstechniek. Bij Mossink Elektrotechniek kun je dus verwachten dat je zonnepanelen erg vakkundig worden geïnstalleerd en aangesloten. Met zo veel jaren ervaring in de elektrotechniek kan er weinig misgaan.

Meer informatie

Voor informatie over de zonnepanelen die Mossink voor je kan installeren, over de garantieregelingen die worden gehanteerd, over het werkgebied en over hoe deze installateur te werk gaat kun je het beste zelf contact met ze opnemen via de bovenste contactgegevens. Samen kunnen jullie dan een ideaal zonnepanelen systeem samenstellen die het beste aansluit bij je dak en je budget.

Vergelijk offertes

Zonnepanelen aanschaffen, dat is een belangrijke beslissing en de leverancier kies je niet zomaar uit. Zorg er daarom voor dat je een goede vergelijking maakt van wat de markt je te bieden heeft. Dat doe je door offertes op te vragen bij verschillende installateurs en deze met elkaar te vergelijken. Met onze vergelijkingstool doe je dit in een handomdraai en kun je snel de eerste stap zetten richting een duurzamer leven.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.