Bongo Solar

De installateur die je uitkiest voor jouw zonnepanelen heeft een grote invloed op het eindproduct. Niet alleen worden de prijzen door hen bepaald, maar ook het soort zonnepanelen, de kwaliteit ervan, de diensten die je ontvangt, de garantieregelingen en niet te vergeten het uiterlijk van je installatie zijn sterk afhankelijk van de installateur die je uitkiest. Daarom is het een keuze die je niet al te licht moet nemen. Eén van de grootste installateurs in Nederland is Bongo Solar.

Administratieve gegevens Bongo Solar

Hier vind je alle adres- en basisgegevens van Bongo Solar in een handig overzicht.

Bongo Solar

Adresgegevens Bongo Solar B.V.

Tweelingenlaan 15

7324 AP Apeldoorn

Telefoonnummer +31 88 334 7640
E-mail adres info@bongosolar,nl
Website https://www.bongosolar.nl/
Werkgebied Landelijk
Wanneer opgericht 2012
Aantal medewerkers 70
Aangesloten bij SGZE? Ja
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen (monokristallijn, polykristallijn en glas-glas van AEG en Suntech)

Zonneboilers

Warmtepompboilers

Omvormers

Extra diensten die worden aangeboden Geen aanbetaling nodig

Professioneel advies

BTW teruggave service

Installatie van de zonnepanelen

Snelle service

Garantieregeling Aanbetalingsgarantie

Fabrieksgarantie van de fabrikant

Tot 25 jaar garantie en service

Certificeringen ISO-gecertificeerd

TÜV-gecertificeerd

De voordelen van Bongo Solar

Bongo Solar is dus zeker een belangrijke installateur van zonnepanelen. Als je met hen in zee gaat, dan kun je gebruik maken van een aantal belangrijke voordelen.

  • Bongo Solar installeert bijzonder kwalitatieve zonnepanelen van het A-merk AEG en Suntech.
  • Bongo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Dat betekent dat je een aanbetalingsgarantie krijgt, dat je gebruik kunt maken van een geschillenregeling en dat je zonnepanelen altijd worden geïnstalleerd, ook als de leverancier failliet gaat in de tussentijd.
  • Bongo Solar heeft een grote showroom in Apeldoorn waar je de zonnepanelen eerst zelf kunt bekijken en waar je met een geschoolde medewerker kunt spreken.
  • De zonnepanelen van Bongo Solar worden al binnen 6 weken geplaatst.
  • Bongo Solar heeft de juiste certificeringen.

Een landelijke installateur

Bongo Solar geeft zelf aan dat ze één van de twee meest toonaangevende installateurs van zonnepanelen zijn in Nederland. Ze leveren dan ook landelijk en geven gratis en vrijblijvend advies voordat je zonnepanelen worden geplaatst. Het kiezen voor een landelijke installateur heeft als voordeel dat je weet dat ze veel zonne-installaties plaatsen en in het geval van Bongo Solar zijn dit er voor hen duizenden geweest in de afgelopen jaren. Het nadeel van een landelijke installateur is dat je mogelijk veel voorrijkosten moet betalen als ze ver moeten rijden om bij je te komen. Of Bongo Solar voorrijkosten rekent, dat is niet duidelijk. Je kunt dit met ze bespreken als je gratis advies en een prijsopgave aanvraagt via de telefoon of via de website van Bongo Solar.

Wat onderscheidt Bongo Solar van de rest?

Bongo Solar is op een aantal manieren een goede keuze.

  • Kwaliteit: zo weet je bij hen zeker dat je zeer kwalitatieve zonnepanelen zal aanschaffen en de prijzen hiervan worden online niet gegeven. Dat geeft aan dat Bongo Solar een installatie voor jou op maat maakt en dat je niet zomaar een bestelling kunt doen zonder eerst met hen in contact te hebben gehad.
  • SGZE: verder is Bongo Solar één van de 20 Nederlandse installateurs die is aangesloten bij de SGZE en dat geeft jou als consument belangrijke voordelen.
  • Snelle service: als laatste kan Bongo Solar jouw kwalitatieve zonnepanelen in 6 weken al installeren. Dat is een bijzonder snelle service die uitgevoerd wordt zonder dat je hier een aanbetaling voor hoeft te doen.

De specialismen van Bongo Solar

Bongo Solar is een installateur van zonnepanelen en dat doen ze bijzonder vakkundig. Ze maken zelf geen zonnepanelen, maar ze zorgen ervoor dat jij als klant de beste service krijgt en de meest kwalitatieve producten ontvangt. Je kunt bij hen ook warmtepompboilers, omvormers en zonneboilers bestellen, maar zonnepanelen is duidelijk waar Bongo Solar zich in specialiseert. De recensies zijn dan ook bijzonder lovend en Bongo Solar krijgt gemiddeld 4,5 sterren van voorgaande klanten via verschillende platforms.

Welke soort panelen verkoopt Bongo Solar?

Bongo Solar verkoopt zonnepanelen van twee leveranciers, namelijk AEG en Suntech.

  • AEG: AEG is een A-merk dat door Bongo Solar het meeste wordt geïnstalleerd. Het is een Duits merk waarbij kwaliteit voorop staat. Bongo Solar biedt van AEG monokristallijn, polykristallijn en glas-glas zonnepanelen aan met een vermogen van tussen de 265 en 325 Wp.
  • Suntech: ook Suntech is een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen die in 2001 is opgericht en inmiddels wereldwijd levert. Deze zonnepanelen zijn goedkoper dan die van AEG. Van Suntech verkoopt Bongo Solar monokristallijn en polykristallijn zonnepanelen van respectievelijk 300 Wp en 290 Wp.

De garantievoorwaarden bij Bongo Solar

Als je met Bongo Solar in zee gaat dan weet je dat je goede garantieregelingen krijgt omdat je met een SGZE bedrijf te maken hebt. De productgarantie die je ontvangt wordt door de fabrikant bepaald en deze kan oplopen tot 25 jaar. Deze wordt gegarandeerd door de SGZE en kun je dus zeker gebruiken mocht er toch een defect ontstaan. Daarnaast krijg je uiteraard ook via de fabrikant een goede vermogensgarantie voor je zonnepanelen en ook deze is 25 jaar.

Werken bij Bongo Solar

Bongo Solar is zichzelf momenteel aan het uitbreiden en daarom zijn er veel vacatures beschikbaar. Je kunt landelijk voor hen werken als onderdeel van het installatieteam, maar de Sales en Finance afdelingen zijn in Apeldoorn. Er is ook een klantenservice en een operationeel gedeelte in Didam. Bij Bongo Solar kun je goede arbeidsvoorwaarden verwachten en zijn er vacatures beschikbaar voor allerlei niveaus en een verscheidenheid aan banen. Daarnaast is Bongo Solar een sterk bedrijf met ambitie en dat betekent voor jou zekerheid en de mogelijkheid om te groeien in de toekomst.

Vergelijk offertes

De leverancier is dus essentieel bij het aanschaffen van zonnepanelen en de beste kandidaat kun je alleen vinden als je een vergelijking maakt van het huidige marktaanbod. Vraag daarom vandaag nog offertes op via onze vergelijkingstool zodat je ook snel je eigen energie op kunt gaan wekken.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.