Solar NRG

Bij het kiezen van nieuwe zonnepanelen kies je automatisch ook een installateur die deze aan je gaat leveren en installeren. In Nederland alleen zijn er meer dan 1500 bedrijven waar je dan uit kunt kiezen en deze willen jou allemaal erg graag van dienst zijn. De keuze van de installateur is belangrijk, want deze bepaalt onder andere de prijs, de dienstverlening, de klantenservice, de extra diensten en de installatie die je ontvangt en aanschaft. Solar NRG is een grote leverancier en groothandel van zonnepanelen en doet dit niet alleen aan de particuliere markt, maar ook aan zakelijke klanten, dealers en woningbouw.

Administratieve gegevens Solar NRG

Hier vind je alvast een paar nuttige gegevens over Solar NRG en de diensten die ze leveren.

Solar NRG

Adresgegevens SolarNRG Trading B.V.

Mercuriusplein 40

2685LP Poeldijk

Telefoonnummer 0174 752 587
E-mail adres Via online contactformulier
Website https://solarnrg.nl/
Werkgebied Nationaal/Europees
Wanneer opgericht 2003
Aantal medewerkers 74
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van AP systems, Conduct, Enphase, CanadianSolar, Growatt, Huawei, JA Solar, LG, Longi solar, SMA, Panasonic en Solar Edge.
Extra diensten die worden aangeboden Btw terugvraag service

Sunconn zonnestroom retail app

Groothandel voor leveranciers en dealers

Zakelijke zonnepanelen

De voordelen van Solar NRG

Solar NRG is een serieuze installateur van zonnepanelen en bij hen zal je dan ook niet voor de gek gehouden worden. Lees hier verder over de voordelen waarvan je kunt profiteren als je met Solar NRG verder gaat.

  • Solar NRG is al meer dan 15 jaar actief installateur van zonnepanelen en dat betekent dat ze ervaring, kennis en vakkundigheid bezitten.
  • Solar NRG levert nu al in 6 verschillende landen en ze hopen dit alleen maar verder uit te breiden.
  • Bij Solar NRG kunnen ze je voor een laag bedrag helpen met het terugvragen van de btw voor je zonnepanelen.
  • Veel van de zonnepanelen die Solar NRG verkoopt zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.
  • Voor dealers en andere installateurs is er de Sunconn retail app waarmee je gemakkelijk een bestelling kunt plaatsen, waar je ook bent.

Een Europese installateur

Solar NRG heeft duidelijk ambitie en sinds de oprichting in 2003 zijn ze dan ook uitgebreid van een Nederlandse- naar een Europese installateur. Het is de langst bestaande installateur van zonnepanelen in Nederland. Daarnaast zijn ze ook groot omdat ze zonnepanelen leveren aan zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Voor dealers en installateurs fungeert Solar NRG ook als groothandel. Solar NRG weet dus waar ze mee bezig zijn en van een installateur met zo’n groot vakgebied weet je dat je kennis kunt verwachten. Solar NRG heeft al meer dan 420.000 zonnepanelen geïnstalleerd en is niet van plan hier binnenkort mee te stoppen.

Wat onderscheidt Solar NRG van de rest?

Solar NRG is anders dan de meeste andere Nederlandse installateurs van zonnepanelen en wel om twee redenen.

  • Breed vakgebied: de meeste installateurs bieden zonnepanelen aan van één of twee merken en richten zich op één bepaalde markt, maar Solar NRG heeft haar vakgebied aanzienlijk uitgebreid. Dit is natuurlijk ook te wijten aan het feit dat ze voor deze branche al erg lang bestaan en al meer dan 15 jaar succesvol zaken doen.
  • Meerdere landen: Solar NRG levert naast in Nederland ook diensten in nog 5 andere landen.

De specialismen van Solar NRG

Solar NRG levert geen andere producten dan zonnepanelen en daarin zijn ze dan ook zeker specialist te noemen. De merken van de zonnepanelen die ze verkopen zijn van bijzonder goede kwaliteit en enkele ervan staan bekend als de bekende tier 1 merken. Solar NRG is bijzonder bedreven in het verkopen van zonnepanelen en kan ze ook voor je installeren. Aangezien ze dit al meer dan 15 jaar doen zijn ze er bijzonder vakkundig in geworden.

Welke soort panelen verkoopt Solar NRG?

Solar NRG verkoopt een groot aantal verschillende soorten panelen van een aantal verschillende merken. Als je meer wilt weten over de zonnepanelen die je bij hen kunt bestellen, dan kun je het beste de website bezoeken en contact opnemen om hierover te praten. Bij Solar NRG stel je dan nadat je contact hebt opgenomen je installatie samen en krijg je vervolgens een offerte op maat.

Werken bij Solar NRG

De grote kracht van Solar NRG als je op zoek bent naar een baan in de zonne-energie, is natuurlijk dat deze de langst bestaande installateur zijn van zonnepanelen in Nederland. Toch zijn ze niet ouderwets en zijn ze altijd op zoek naar nieuwe mensen. Je kunt bij hen goede arbeidsvoorwaarden verwachten en de mogelijkheid om door te groeien. Er is altijd behoefte aan installateurs van zonnepanelen, maar ook banen in management, in de planning, in het warenhuis van de groothandel, in de techniek of in de klantenservice zijn altijd nodig.

Vergelijk offertes

Vraag vandaag nog offertes aan bij verschillende installateurs van zonnepanelen. Met onze vergelijkingstool doe je dit in een handomdraai. Dit geeft je niet alleen een goed beeld van de aanbiedingen op de markt, maar je kunt ook de meest gunstige prijs vinden voor jouw nieuwe zonnepanelen installatie.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.