Alex Dokter Installaties

Er zijn een groot aantal installateurs van zonnepanelen. Sommige daarvan leveren landelijk en andere regionaal. En soms zijn zonnepanelen het specialisme van de installateur en andere keren is het een extra dienst die ze aanbieden. Daarnaast verkopen deze installateurs verschillende zonnepanelen van verschillende merken. Alex Dokter Installaties is een voorbeeld van een regionale installateur van zonnepanelen.

Administratieve gegevens Alex Dokter Installaties

Woon jij in de omgeving van Nijkerk en ben je geïnteresseerd in zonnepanelen? Dan kun je contact opnemen met Alex Dokter installaties via de volgende contactgegevens.

Alex Dokter Installaties

Adresgegevens Alex Dokter

Hogenhof 17

3861 CG Nijkerk

Telefoonnummer 06 414 81 536
E-mail adres info@alexdokterinstallaties.nl
Website http://www.alexdokterinstallaties.nl/zonnepanelen/

De specialismen van Alex Dokter Installaties

Naast het installeren van zonnepanelen kun je bij Alex Dokter Installaties ook terecht voor andere diensten. Zo specialiseren ze zich in het installeren van centrale verwarmingsketels en het aanleggen van gasleidingen. Je gehele centrale verwarmingssysteem kan op maat door hen worden gemaakt. Ook kun je er terecht voor het laten plaatsen van sfeerverwarming, zoals houtkachels en inbouw haarden. Zijn er problemen, dan kunnen ze je apparaat repareren en het is ook mogelijk om Alex Dokter in te schakelen voor periodieke onderhoudsbeurten.

Meer informatie

Voor meer informatie bijvoorbeeld over de soorten zonnepanelen die je kunt laten installeren, de prijzen daarvan en de garantieregelingen die je krijgt kun je het beste direct contact opnemen met Alex Dokter en vragen om meer informatie. Samen kunnen jullie dan kijken wat de installateur voor jou kan betekenen en kunnen jullie de werkzaamheden inplannen.

Vergelijk offertes

De beste installateur voor jouw zonnepanelen vind je door een vergelijking te maken van de verschillende bedrijven op de markt. De offertes die je hierbij nodig hebt kun je alvast opvragen via onze gratis en vrijblijvende vergelijkingstool. We kunnen je zo in contact brengen met meerdere betrouwbare installateurs zoals Alex Dokter Installaties zodat jij de volgende stap kunt zetten in de richting van je nieuwe zonnepanelen.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.