Zonnefabriek

In Nederland kun je je zonnepanelen laten installeren door een groot aantal installateurs. Deze bieden allen verschillende specialisaties en mogelijkheden met zich mee. De installateur die jij kiest moet jouw wensen met betrekking tot zonne-energie in vervulling kunnen brengen. Dat betekent dat je even de tijd moet nemen om het juiste bedrijf aan te wijzen. Eén van de opties die je hebt is Zonnefabriek. Zij leveren bijzonder kwalitatieve zonnepanelen waarmee jij, volgens Zonnefabriek zelf, een 10 procent hogere opbrengst kunt genereren.

Administratieve gegevens Zonnefabriek

Zonnefabriek is één van de grotere leveranciers van zonnepanelen in Nederland. Wil je contact met ze opnemen of wat meer feitjes over hen te weten komen, dan kun je de volgende tabel doornemen.

Zonnefabriek

Adresgegevens Zonnefabriek

Daniel Goedkoopstraat 23A

1096BD Amsterdam

Telefoonnummer 020 676 6614
E-mail adres info@zonnefabriek.nl
Website https://www.zonnefabriek.nl
Werkgebied Landelijk
Wanneer opgericht 2009
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort panelen die verkocht worden Zonnepanelen van Sunpower en Hanwha Q.cells

Omvormers van SMA en SolarEdge

Montagematerialen van Schletter, Esdec FlatFix, Sunbeam en ClickFit

Bekabeling van Eldra

Extra diensten die worden aangeboden Monitoren van zonnepanelen na plaatsing

Gratis adviesgesprek bij je thuis

Btw terugvraag service

Kwaliteit, innovatie en vakkundigheid

Garantieregeling 5 jaar installatiegarantie

Product en vermogensgarantie van fabrikant

Tot 20 jaar garantie op montagemateriaal

Tot 12 jaar garantie op omvormer

25 jaar garantie op optimizers

Certificeringen Zonnekeur

Advance Solar Installer

Install Q

Partners met: SunPower, Kenteq, SMA

De voordelen van Zonnefabriek

Een grote landelijke installateur als Zonnefabriek kan je vele voordelen bieden. Deze installateur is niet de goedkoopste, maar daar staat heel wat tegenover.

 • Bij Zonnefabriek krijg je de beste zonnepanelen van een Tier 1 merk.
 • Ook de andere materialen die ze gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit.
 • De opbrengst die je genereert van een installatie zonnepanelen van Zonnefabriek is zeer hoog. Hierdoor is het een ideale installateur als je een kleiner dak hebt.
 • Zonnefabriek komt gratis bij je thuis om je dak te inspecteren en om een adviesgesprek met je te houden. Ze zullen je dan eerlijk adviseren over de geschiktheid van je dak en de mogelijkheden.
 • De garantieregelingen die je krijgt bij Zonnefabriek zijn erg goed.

Een landelijke installateur

Zonnefabriek is een landelijke installateur gevestigd in Amsterdam. Om toch een snelle en goede landelijke dekking te kunnen realiseren hebben ze vier regiokantoren geopend, namelijk in Groningen, Arcen, Zutphen en Rijen. Zo kun je het dichtstbijzijnde kantoor bellen voor een adviesgesprek. Dit heeft ook als voordeel dat de voorrijkosten laag kunnen blijven, wat natuurlijk anders is als iemand uit Amsterdam naar Groningen moet rijden voor een adviesgesprek. Daarnaast zal je dan ook nadat je zonnepanelen geïnstalleerd zijn altijd iemand van Zonnefabriek in de buurt hebben voor vragen, reparaties en hulp.

Wat onderscheidt Zonnefabriek van de rest?

Het is duidelijk de kwaliteit van de producten die Zonnefabriek aanbiedt waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Bij hen staat kwaliteit en innovatie voorop en dat zie je terug aan het gebruik van hoogwaardig materiaal en vakkundige monteurs. Daarom kunnen ze ook vol overtuiging lange en complete garantieregelingen uitdelen, wat voor jou natuurlijk ook een stukje zekerheid meebrengt. Zonnefabriek organiseert ook projecten zoals HuurDeZon die eigenaren van huurwoningen de mogelijkheid geeft om zonnepanelen te laten plaatsen op hun dak. Met deze continue levering van kwaliteit waren ze één van de eerste drie installateurs van zonnepanelen die het Nederlandse Zonnekeur keurmerk mochten voeren in 2013. Voorgaande klanten van Zonnefabriek zijn ook uitermate tevreden.

De zonnepanelen, de materialen en de garantieregelingen

Zoals al eerder aangegeven krijg je door Zonnefabriek een zeer kwalitatieve installatie zonnepanelen aangeleverd. Ze kunnen je dan volledig ontzorgen. Dit zie je terug in de garantieregelingen die je van hen ontvangt.

 • SunPower zonnepanelen: SunPower is één van de meest kwalitatieve fabrikanten van zonnepanelen. Je krijgt bij hen een vermogens- en productgarantie van 25 jaar. In de vermogensgarantie garanderen ze dat je per jaar maar 0,25 procent rendement zal verliezen, met uitzondering van het eerste jaar, waarin de panelen 2 procent mogen verliezen. Dat betekent dat je na 25 jaar nog 92 procent vermogen over moet hebben. Dit is één van de beste vermogensgaranties in de branche.
 • Hanwha Q.cells zonnepanelen: ook Hanwha Q.cells wordt als een Tier 1 merk geclassificeerd. Bij hen krijg je 12 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. De vermogensgarantie garandeert een verlies van 2 procent tijdens de eerste 2 jaar en daarna 0,6 procent per jaar. Na 25 jaar heb je dan nog een vermogen over van meer dan 83 procent.
 • SMA omvormer: op de omvormers van SMA krijg je 10 jaar productgarantie.
 • SolarEdge omvormer en optimizers: op de omvormers van Solar Edge krijg je 12 jaar productgarantie. Dit is dus een levenslange garantie, want omvormers zijn sneller aan vervanging toe. Op de optimizers van SolarEdge krijg je 25 jaar garantie, wat wederom levenslang is.
 • ZeverSolar: op de omvormer van ZeverSolar krijg je 5 jaar garantie.
 • Garantie montagemateriaal: op het montagemateriaal van Schletter en SunBeam krijg je 10 jaar garantie en op het materiaal van Esdec is dit 20 jaar.
 • Installatiegarantie: Zonnefabriek zelf geeft je een installatiegarantie van 5 jaar. Deze dekt alles wat zich tussen de meterkast en de zonnepanelen bevindt.

Werken bij Zonnefabriek

Als jij graag bij wilt dragen aan het duurzamer maken van ons land, dan is een baan of een stage bij Zonnefabriek voor jou ideaal. Je kunt dan solliciteren voor werk in het hoofdkantoor of je kunt bij één van de regiokantoren terecht. Bij een groot landelijk bedrijf als Zonnefabriek is het baanaanbod vaak divers en kun je allerlei vaardigheden toepassen. Of je nu in sales wilt werken, je wilt installateur worden van zonnepanelen, je wilt in het management terecht komen of je wilt bij de planning werken, bij Zonnefabriek is er vast een optie voor jou.

Vergelijk offertes

Ben jij van plan om zonnepanelen aan te schaffen, maar weet je niet welke leverancier het beste is voor jou? Dan kun je via onze vergelijkingstool vast een geschikt bedrijf vinden. Vraag daarom vandaag nog een aantal gratis en vrijblijvende offertes op en kies het beste aanbod voor jouw nieuwe zonnepanelen systeem.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.