ProfiNGR

In Nederland duiken er op allerlei plaatsen zonnepanelen op. Niet alleen worden deze steeds meer geplaatst op de daken van huiseigenaren, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren, maar ook (agrarische) bedrijven doen mee. Bedrijfs- en boeren daken hebben vaak een grote omvang en dat betekent dus dat ze een groot aantal zonnepanelen kwijt kunnen. Er zijn dan ook installateurs die zich specifiek richten op het plaatsen van omvangrijke installaties. ProfiNGR is een voorbeeld van zo’n installateur en voor hen is geen project te groot. Daarnaast zijn ze ook een groothandel voor installateurs van zonnepanelen.

Administratieve gegevens ProfiNGR

ProfiNGR is dus alleen in te zetten bij grootschalige zonnepanelen installaties en zij richten zich specifiek op projecten met een omvang van 100 kWp en meer. Heb jij een dergelijk project voor ogen, dan kun je hier alvast wat informatie over ProfiNGR vinden.

ProfiNGR

Adresgegevens ProfiNGR

Maarssenbroeksedijk 37

3542DM Utrecht

Telefoonnummer 030 265 8512
E-mail adres info@profingr.nl
Website https://profinrg.nl/
Wanneer opgericht 2012
Aangesloten bij SGZE? Nee
Soort producten die verkocht worden Zonnepanelen van Jinko Solar, van JA Solar en van Talesun

Omvormers van Huawei

Montagesystemen

Kabels

Fuseguard

Verdeelkasten

Omvormerrekken

Extra diensten die worden aangeboden Leveren van waterstofsystemen

Installatie en reparatie van systemen

Trainingen

Certificeringen Zonnekeur

KvINL

De voordelen van ProfiNGR

ProfiNGR zal particulieren dus niet van dienst kunnen zijn, maar als jij een grootschalige zonnepaneel installatie wilt laten plaatsen dan kun je via ProfiNGR van de volgende voordelen gebruik maken.

  • ProfiNGR heeft 7 jaar ervaring in het opzetten en coördineren van grote zonnepanelen installaties.
  • ProfiNGR kan je installatie ook repareren en geeft trainingen.
  • ProfiNGR heeft het Zonnekeur keurmerk en het keurmerk van Kwaliteit voor Installaties Nederland.
  • ProfiNGR is ook een groothandel voor installateurs van zonnepanelen.

Een landelijke installateur

Het kantoor van ProfiNGR is centraal gelegen in Nederland en wel in Utrecht. Dat betekent dat ze hun diensten landelijk aan kunnen bieden en hun producten ook landelijk kunnen laten verzenden. De projecten waar ProfiNGR aan werkt nemen een lange tijd in beslag en daardoor is de afstand nauwelijks een uitdaging.

Wat onderscheidt ProfiNGR van de rest?

ProfiNGR is dus een installateur van grootschalige projecten, maar wat ze onderscheidt van de rest is dat ze ook groothandel zijn. Dat heeft als voordeel dat ze de materialen direct opkopen bij de fabrikanten en dat je ze dus voor een lagere prijs kunt krijgen. Daarnaast hebben ze alle contacten en kennis al om een grote installatie samen te kunnen stellen en weten ze exact bij welke fabrikant de beste materialen te vinden zijn.

De specialismen van ProfiNGR

De diensten die ProfiNGR levert zijn arbeidsintensief en ingewikkeld. Het is niet gemakkelijk om alles omtrent een groot zonne-energie project te regelen. Aangezien ze hier al een aantal jaren ervaring mee hebben, kunnen ze zich daar zeker specialist in noemen. Behalve het plaatsen van zonnepanelen, legt ProfiNGR ook waterstofsystemen aan. Dit is een alternatief voor gas en daarom een duurzame oplossing voor ons milieuprobleem. Productie en gebruik van waterstof is namelijk praktisch CO2-vrij.

Welke soort panelen verkoopt ProfiNGR?

De zonnepanelen die ProfiNGR verkoopt zijn van Jinko Solar, JA Solar en Talesun.

  • Jinko Solar: Jinko Solar levert al erg lang zonnepanelen en is ondertussen één van de grootste fabrikanten geworden. Het is een Chinees bedrijf, maar ze leveren wereldwijd. Je kunt bij ProfiNGR 6 verschillende zonnepanelen van Jinko Solar kopen met een vermogen van 270 tot en met 320 Wp.
  • JA Solar: JA Solar is net als Jinko Solar een bekende naam in deze branche. Het is ook een Chinees merk en wordt gezien als een Tier 1 fabrikant. De panelen zijn dus van zeer goede kwaliteit en ook de ontwikkeling en het onderzoek van nieuwe technieken is bij hen in beheer. De 2 panelen die ProfiNGR van JA Solar verkoopt hebben een vermogen van 275 en 315 Wp.

Werken bij ProfiNGR

Als je geïnteresseerd bent om te werken met zonnepanelen en zonne-energie installaties, dan kun je bij ProfiNGR vast veel leren. Aangezien ze aan grote projecten werken zal je meerdere weken op één locatie bezig zijn en met één klant te maken hebben. Dat is volledig anders dan werken bij een installateur die de zonnepanelen aan particulieren levert. Er wordt altijd gevraagd naar werkvoorbereiders, projectleiders en onderhoudsmonteurs. Daarnaast kun je uiteraard ook in andere sectoren gaan werken, zoals in sales of in het management. Op dit moment zijn er een aantal banen open bij ProfiNGR, dus als je geïnteresseerd bent dan houd je deze het beste goed in de gaten.

Vergelijk offertes

De installateur van zonnepanelen is bepalend voor veel kenmerken van jouw nieuwe installatie. Daarom is het belangrijk dat je niet met het eerste het beste bedrijf in zee gaat, maar dat je meerdere opties bekijkt en zo de juiste keuze maakt. Wij ondersteunen je hierbij door onze vergelijkingstool aan te bieden. Vraag vandaag nog offertes op, bespaar geld en neem de eerste stap richting jouw eigen zonne-energiesysteem.

Zoek jij een specialist bij jou in de buurt?

Jouw situatie is uniek, dus de specialist die je inhuurt moet maatwerk leveren. Wil je zeker zijn van de beste prijs voor de beste kwaliteit? Zorg dan dat je eerst vergelijkt, want de prijzen kunnen aanzienlijk verschillen. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan! Zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken.