Onafhankelijke zonnepanelen platform met meer dan 15 jaar ervaring
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
Fallback Image


Hieronder vind je de algemene spelregels en voorwaarden voor het gebruik van Zonnepanelen-Info.nl. Indien je vragen hebt kun je contact met ons opnemen.

Bekijk ook pagina copyright.

Ondanks de constante zorg en aandacht die aan de samenstelling van deze website besteedt wordt, kan Zonnepanelen-Info.nl geen garantie bieden wat betreft de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de inhoud van de website.

Algemene spelregels voor het gebruik van Zonnepanelen-Info.nl

Op Zonnepanelen-Info.nl kun je naast het vergaren van veel informatie over zonnepanelen, ook bij meerdere installateurs een offerte op maat aanvragen. Zonnepanelen-Info.nl zorgt ervoor dat jouw aanvraag bij de juiste bedrijven terechtkomt; bedrijven die jouw opdracht kunnen leveren in jouw woonplaats. De benaderde installateurs sturen hun offertes direct naar je toe.

Aanvragen

– Het aanvragen van een offerte bij Zonnepanelen-Info.nl is kosteloos en geheel vrijblijvend. Indien bedrijven kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten, zoals bepaalde berekeningen, tekeningen of andere kosten, dan zullen zij dit vooraf nadrukkelijk aan jou kenbaar maken en om jouw akkoord hierin vragen. Zo een aanbod kun je natuurlijk altijd weigeren.

– Bij het aanvragen van een offerte ben je verplicht jouw gegevens correct en volledig in te vullen. Aanvragen met onjuiste of onvolledige contactgegevens en/of onjuiste opdrachtgegevens nemen wij wel in behandeling, maar kunnen wij in die hoedanigheid niet verwerken en doorsturen naar de aangesloten bedrijven. Indien wij jouw aanvraag niet kunnen verwerken is het helaas niet mogelijk om je in contact te brengen met bedrijven. Je zou dan opnieuw een aanvraag moeten indienen; dit keer wel met de juiste gegevens en omschrijvingen.

– Het aanvragen van een offerte is alleen toegestaan indien deze daadwerkelijk is gebaseerd op een echte en reële opdracht. Zodra wij het vermoeden hebben dat een offerteaanvraag niet gebaseerd is op een reële opdracht, zullen wij de aanvraag niet verwerken. De aangesloten bedrijven steken veel tijd en kosten in het maken en versturen van de offertes en daarvoor moeten zij wel zicht hebben op een eventuele opdracht.

– Het kan zijn dat de bedrijven na het ontvangen van jouw offerteaanvraag contact met je opnemen, bijvoorbeeld als er aanvullende informatie nodig is voor het uitbrengen van een offerte, of als de ingevulde informatie verdere uitleg behoeft. De bedrijven kunnen contact met jou opnemen per e-mail of telefoon. Voor bepaalde producten en/of diensten kan het zijn, dat het bedrijf een afspraak met je wil maken om de situatie te bekijken.

– Zonnepanelen-Info.nl kan niet garanderen dat je een minimum aantal offertes ontvangt, als een reactie op jouw offerteaanvraag. Het kan zijn dat de aangesloten bedrijven om bepaalde redenen niet op jouw aanvraag in kunnen gaan. In dat geval kunnen wij de bedrijven helaas niet verplichten je toch een voorstel te doen. Wel kunnen wij jouw aanvraag in dat geval eenmalig opnieuw onder de aandacht van de bedrijven brengen.

– Het is niet verplicht, maar het wordt wel gewaardeerd, als je ook een bericht stuurt naar de bedrijven die een offerte hebben uitgebracht, ook al zullen zij niet de opdracht toegewezen krijgen.

Aansprakelijkheid

– Zonnepanelen-Info.nl stuurt jouw offerteaanvraag direct door naar de geschikte bedrijven en staat vanaf dat moment buiten alle contact tussen jou en de bedrijven en een eventuele relatie die je met de installateurs aangaat.

– De bedrijven brengen hun offertes, zonder tussenkomst van Zonnepanelen-Info.nl, direct aan je uit en doen dit onder hun eigen naam en voorwaarden.

– De bedrijven zijn door Zonnepanelen-Info.nl, voor deelname, gecontroleerd op uitstraling en betrouwbaarheid. Je bepaalt zelf welk bedrijf de opdracht krijgt en je dient daarbij dus zelf rekening te houden met eventuele kwaliteitseisen en garanties. Je bent ook zelf verantwoordelijk voor je keuze.

– Zonnepanelen-Info.nl doet haar best de kwaliteit van de deelnemende bedrijven te waarborgen, maar geeft geen garanties voor kwaliteit van het uitgevoerde werk of de deelnemende bedrijven. Zonnepanelen-Info.nl informeert wel naar ervaringen van jou als aanvrager en zal bij negatieve ervaringen met een bedrijf, indien nodig, maatregelen treffen. Bijvoorbeeld door het beëindigen van de deelname.

– Zonnepanelen-Info.nl geeft geen garantie dat de aangesloten bedrijven je daadwerkelijk een offerte uitbrengen.

Direct beginnen met het vergelijken van installateurs?

Neem dan vrijblijvend contact op met lokale installateurs in je regio door gebruik te maken van onze offerte service.

Dit artikel is geschreven door:

Gratis tot 4 offertes van erkende installateurs?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Groei in zonne-energie Nederland stijgt harder dan ooit

Groei in zonne-energie Nederland stijgt harder dan ooit

Er worden meer zonnepanelen geplaatst dan ooit tevoren, dit zorgt ervoor dat

Op welke wijze kun je zonnepanelen reinigen?

Je zonnepanelen schoonmaken is wel verstandig. Het hoeft gelukkig niet vaak, een

Nieuw zonnepaneel van Canadian Solar heeft een vermogen van 590 Wattpiek

Dat Canadian Solar kwalitatieve en krachtige zonnepanelen produceert, dat wisten we al,