Informatie en tips over zonnepanelen
Gratis en vrijblijvend
winaico

Winaico is een Aziatisch merk zonnepanelen wat je veelvuldig in voordeelpakketten terug vindt. De panelen hebben een redelijk standaard vermogen van 325 Wp. Daarnaast zijn het panelen in een populaire all black uitvoering. De panelen mogen dan goedkoop zijn, ze produceren geweldig. Het gaat om panelen die tot 25 procent meer energie produceren dan standaard panelen. We keken voor je naar de prijs van deze zonnepanelen, in combinatie met een omvormer en installatie. Verder keken we naar de voordelen van Winaico zonnepanelen voor jouw huis.

winaico

Nu is hét moment om zonnepanelen te kopen! (6 redenen)

→ 1. De prijzen zijn nog NOOIT zo laag geweest. 2. De markt staat op zijn kop en is met 90% gekrompen. 3. Je zit in een uitstekende onderhandelingspositie (je krijgt zelfs gratis cadeau's zoals een tablet) 4. Vergelijk je het met belegggen, dan is dit het moment om te kopen wanneer niemand koopt. 5. Bespaar duizenden euro's door 4 offertes naast elkaar te leggen via onderstaande button. 6. Koop nu voordat de prijzen weer stijgen!

Winaico zonnepanelen

Winaico zonnepanelen zijn te koop in een variant die wordt aangeboden als een zelf installatie pakket waarbij standaard gebruik wordt gemaakt van een Solis mini omvormer 2000 4G. Kies je voor een Solaredge omvormer dan komt er een bedrag van 775 euro bij. Dit laatste zal voor een systeem zorgen wat goed op afstand uit te lezen valt. Een installatie op een schuin dak in portrait legplan heeft geen extra kosten terwijl een installatie op een schuin dak in landscape legplan wel meerkosten heeft. Je betaalt dan 54 euro meer. Voor een platdak installatie betaal je het meeste bij. Je betaalt dan 198 euro aan meerkosten. De installatie van een voordeelset met 6 zonnepanelen bedraagt 690 euro waarmee het totaalplaatje voor de bovengenoemde combinatie op een prijs vanaf 3419 euro zou komen te staan. Al met al is het dus geen heel dure set, zeker niet wanneer je bedenkt dat de panelen met een standaard omvormer op 1915 euro komt te staan.

 

Voor dit geld krijg je een installatie met zonnepanelen maar daarnaast krijg je ook het bevestigings- en installatiemateriaal. De panelen zijn all black. Verder zijn het panelen die onder alle omstandigheden en op nagenoeg alle plekken kunnen worden geplaatst. Dat komt door de techniek die erin verwerkt zit. De panelen zullen ongeveer 25 procent extra opwekken door een systeem met parallelle circuits. Daardoor wordt energieproductie gemaximaliseerd bij schaduw en vervuiling. Ook tijdens de vroege ochtend en later tot zonsondergang zullen jouw zonnepanelen nog energie opwekken. Het gaat dus om een zeer goede kwaliteit zonnepanelen voor daken waarvan het noodzakelijk is dat er genoeg energie overdag en in de avond wordt opgewekt.

 

Vermogen Winaico zonnepanelen

Ga je Winaico zonnepanelen kopen dan schaf je panelen aan met een vermogen wat rond de 325 wattpiek ligt. Dat vermogen moet je met factor 0,85 vermenigvuldigen om tot het vermogen in kilowattuur uit te komen. Je komt dan uit op 0,85 x 325 = 276 kilowattuur per paneel. Vermenigvuldig dit met 1,25 en je komt uit op een jaarlijkse hoeveelheid energie van 345 kilowattuur. Met een gemiddeld verbruik van 2790 kilowattuur heb je dan ook 8 panelen nodig om nagenoeg volledig in je eigen energiebehoefte te kunnen voorzien. Daarbij moet je er wel rekening mee houden dat je een omvormer hebt die meer dan 6 zonnepanelen aan kan. Daarnaast moet je eraan denken dat jouw energieverbruik de komende jaren mogelijk gaat stijgen door de aanschaf van een elektrische auto. Een installatie met 6 zonnepanelen is dan ook alleen geschikt voor een klein huishouden of voor huishoudens met een laag verbruik. Een installatie met 8 of zelfs 9 panelen zal meer voor de hand liggen.

 

De installatie

Het installeren van zonnepanelen is iets wat op het eerste oog niet moeilijk lijkt. Het gaat erom dat de zonnepanelen goed op het dak worden geplaatst waardoor de meeste UV stralen kunnen worden gevangen. Er komt echter meer bij kijken dan dat. Zo moeten zonnepanelen goed worden gericht voordat je een goede hoeveelheid energie kan opwekken met jouw installatie. Daarnaast moet je eraan denken dat een installatie zonnepanelen goed geaard moet worden geplaatst. Daarmee reduceer je het risico van brand. Brandgevaar kom je tegen bij installaties die zelf zijn geïnstalleerd omdat het aarden van zonnepanelen behoorlijk wat handigheid vereist. Verder moet je eraan denken dat de installatie zonnepanelen bij het in bedrijf nemen moet worden aangemeld door een gecertificeerd installateur. Je hebt dus sowieso hulp nodig bij het aansluiten van de zonnepanelen. De installatie moet ook nog op de slimme meter worden aangesloten en dat is een klus die je niet zomaar zelf mag doen.

 

Garantie Winaico zonnepanelen

Winaico is een merk wat bekend staat om de ruime garantie die je erop krijgt. Je krijgt een gecombineerde garantie van 15 jaar op het product zelf en op het vermogen ervan. Daaraan zit wel een voorwaarde verbonden

  • De prijs van Winaico zonnepanelen
  • Wat voor panelen krijg je voor dit geld
  • Weten hoeveel vermogen je nodig hebt voor je huishouden
  • Zelf doen of laten installeren
  • Jouw garantie op winaico zonnepanelen
  • Vergelijk installateurs die Winaico plaatsen en installeren

Je moet namelijk jouw installatie door een erkend installateur laten plaatsen en installeren om een claim op de garantie te doen als dat nodig mocht zijn. Zonnepanelen zullen altijd door de tijd heen wat minder energie gaan opwekken. Hoeveel dit is, is vastgelegd in de garantie. Men geeft een garantie af voor een periode van 15 jaar waarin is vastgelegd hoeveel de zonnepanelen dan nog aan energie leveren.

 

Vergelijk installateurs

Voordat je overgaat tot de investering in Winaico zonnepanelen is het goed om eerst prijzen naast elkaar te leggen. Daarvoor maak je een vergelijking van meerdere installateurs. Met onderstaande button ontvang je een aantal offertes die je gelijk naast elkaar kan leggen om zodoende tot het meest aantrekkelijke aanbod te komen. Jouw voordeel kan daardoor behoorlijk oplopen.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis en vrijblijvend

Laatste nieuws